Rodau dar viena darbeli - rozancius:

QUOTE(~saulyte~ @ 2009 02 12, 19:46)
Labai gera idėja.

Niekad nebūčiau pagalvojusi, kad šiuos nėrinius galima taip originaliai panaudoti.
Jei man pavyks išmokti, manau pasinaudosiu tavo idėja ir padarysiu tokį rožančių dukrytei, kai ruošis pirmai komunijai...

QUOTE(Rzivilele @ 2009 02 13, 11:52)
Labai gera idėja.
Niekad nebūčiau pagalvojusi, kad šiuos nėrinius galima taip originaliai panaudoti.
Jei man pavyks išmokti, manau pasinaudosiu tavo idėja ir padarysiu tokį rožančių dukrytei, kai ruošis pirmai komunijai...

Po savaitgalio idesiu dar viena foto rozancio ( jau kitokio) ir jis tikrai tik tavo mazylei krikstynoms. Turesi gera pavyzdi.

Sveikos, merginos 
~saulyte~, šaunuolė
Aš irgi paskutinėm dienom visokių bandymėlių dariau, rodausi

~saulyte~, šaunuolė

Saulyte, gera ir graži idėja - rožinis. Tik man tas tradicinis kažkaip labiau patinka - bais jau aš konservatyvi, matyt.
Sushi, nu super! Ta apyrankė tai fantastiškai graži. Turiu, ta proga keletą klausimų:
O kaip ji užeideda ant rankos -užsisega? Tu ją nėrei su adata ar su šeivute? Ir dar , gal galėtum tą apyrankės gėlytę iš arčiau ir stambiu planu nufotkint.
(Turiu tau klausimą ir apie ją - bet nemoku paklaust, tai gal kai pamatysiu iš arčiau ir klaust nereikės.)

Sushi, nu super! Ta apyrankė tai fantastiškai graži. Turiu, ta proga keletą klausimų:
O kaip ji užeideda ant rankos -užsisega? Tu ją nėrei su adata ar su šeivute? Ir dar , gal galėtum tą apyrankės gėlytę iš arčiau ir stambiu planu nufotkint.

Sushi, nuostabi ideja
puikus darbelis
cia beveik riesine naujoviska

QUOTE(_Smilga_ @ 2009 02 13, 11:29)
(Turiu tau klausimą ir apie ją - bet nemoku paklaust, tai gal kai pamatysiu iš arčiau ir klaust nereikės.)

QUOTE(jurgina1975 @ 2009 02 13, 13:25)
Sushi, nuostabi ideja
puikus darbelis

Ačiū už komplimentus, merginos

Bandžiau daryt kažką tokio a la riešinę-apyrankę nuotakai. Kol kas tik vieną padariau, vis ieškojau gražiausio varianto, vakar visaip kaip dizaineriavau, kad gražiai žiūrėtųsi. Užsiriša ji vidinėj riešo pusėj.
Gėlytė daryta tokiu pat principu kaip ir šitas mano papuošalas.
Kažkaip pamilau aš tą keliagubų ratukų motyvą, kažkur praeitoj temoj buvau įkėlus schemą, kaip jį daryti, jei neklystu.
O neriu aš visada tik su adata, šeivute esu tik bandžius, bet neprilipo man...
Kai antrą padarysiu, daugiau nuotraukų idėsiu

Labai įdomi saulytes ideja))
O sushi, kaip visada naujoviu nestokoja, smagu
O sushi, kaip visada naujoviu nestokoja, smagu

Sushi, būk gera, kai fotkinsi antrą riešinę - pafotkink gėlytę iš labai arti. Aš irgi dariau panašią gėlytę (na tą, kur aprašymą suieškojai) su adata. Noriu pažiūrėt kaip pas tave "akys gula", nes man tai kažkaip netaip gaunas kaip nuotraukoj...
[quote=sushi,2009 02 13, 18:29]
šaunuolė
labai gražu

šaunuolė
labai gražu