Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl

Yra kelios temos apie šį vaistuką, įveskite į paiešką ir rasite 4u.gif
Atsakyti
ax.gif ribomanyal - geriamoji vakcina .
mano mažius namuose būdamas sirgdavo kas mėnesį , nuo rugsėjo iki gegužio doh.gif šį pavasari kai nustojo sirgti, ir per visa vasara ir dabar toliau kasdien duodu TEDI su ežiuole ir vit C- kasdien. dar nesirgom . o jei išgirstu kad sukosi 2-3 kartus pusdienio bėgyje - tada pertusino. tai va - jau gruodis o mes dar laikomės mirksiukas.gif
Atsakyti
Girdejau, kad jis neblogas .. Mes vartojam Echinacea Junior su eziuoliu ekstraktu..
Tik kad maniskis issikalineja - labai sunku prikalbinti nuryti ta sirupa doh.gif
Atsakyti
man vietoj ribomunil-o pasiule kita vaistuka IMMUNOTROFINA . uztenka menesiui, kainuoja apie 50lt. vartoti paprastai i diena po sauksteli .mano vaikinui padejo. bandysiu duoti ir mazajai .
Atsakyti
Kai pradejau leisti i darzeli , mano mazoji sirkdavo kas menesi, nuo rugsejo iki balndzio men. budavo kosmarai doh.gif doh.gif , ir taip kankinomes 3 metus. kol nepakeiten gydyojos, kuri paskui mums rekomendavo Ribomunil, ir jau antra sezona geriam, patikekit, NESERGAM.geriam pagal grafika, pradejom nuo rugsejo men. isgerem 3 deutes, dabar geriam kas 3 savaites,na taip reikia. kaip sakant papildom. Ir esu labai patenkinta, ai dar siemet pasiskiepijom nuo gripo, tai dviguba apsauga. bet Ribomunilis tikrai geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laumele @ 2008 12 10, 10:54)
man vietoj ribomunil-o pasiule kita vaistuka IMMUNOTROFINA . uztenka menesiui, kainuoja apie 50lt. vartoti paprastai i  diena po sauksteli .mano vaikinui padejo. bandysiu duoti ir mazajai .

as ir jau daviau ta sirupa IMMUNOTROFINA, bet mokejau 44lt preis menesi
Atsakyti
Esu labai patenkinta Rybomunyl jau antrus metus vartojame ir beveik nesergam siais metas nebuvo temperaturos biski pakkosejo ir paslogavo bet labai lengvai o pries tai istisai sirguliavom thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mes irgi vartojom Ribumonilį - rezultato jokio. Vien tik pinigai išmesti į balą. schmoll.gif
Atsakyti
sveikos,

Jau antra žiema kaip geriam ribomunili. Pradedam kazkur rugsėji, baigem praita savaitę. Mano vaikas antri metai galima sakyt nesergta, thumbup.gif per sias kaledas siek tiek pakilo temp. viena diena pakarsčivo ir viskas. Siaip jis nelabai linkes sirgti nuo mažens, bet manau kad ir ribomunilis padeda.
Atsakyti
Mes irgi pernai gerem, visą kursą sugerem, ir galiu pasakyt vienam vaikui tai gerai tiko paskui ilgai nesirgo, o kitam galiu pasakyt kaip ir nepasiteisino. Man ir daktaras sake , kad kaip vaiko organizmas priema, vieniem tinka, kitiem nelabai. rolleyes.gif
Atsakyti
mes gerem ribomunil gerus metus, bet ne ka mums padejo, tik tiek kad sirgo be temperaturos, bet vis tiek sloga, kosulys, ir maziausiai dvi savaites namie. doh.gif
Atsakyti
Mums irgi jis nieko nepadejo, du kursus sugerem, metus, su pertrauka, bet rezultato jokio.
Atsakyti