Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl

vartojom, bet VISISKAI nepadejo. Jokio efekto nebuvo. Bet gan gerai suveike Green Magma. Tokios zelmenu tabletes. Kazkur pusmeti nesirgo.
Atsakyti
mes ir vartojom, kaina tai tokia nemaza, o poveikio nepajautem schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cicyte @ 2009 05 12, 23:05)
mes ir vartojom, kaina tai tokia nemaza, o poveikio nepajautem  schmoll.gif

Mano abu vaikai vartojo. Vyresnioji prieš 6 metus,mažiukas šiemet. Padėjo abiems. nes mažiukas sirgo tiesiog non stop. O dabar keli mėnesiai- nieko, tik slogutę turėjom sykį. Ir nėra taip brangu, pirmam mėnesiui tik daugoka, nes 3 dėželių reikia, o paskui tik po vieną dėželę per mėnesį.
Atsakyti
man brangu verysad.gif ir be to mums nepadejo.. praejom visa kursa, o kaip sirgom taip ir sergam, kiekviena sezona laringitu doh.gif
Atsakyti
Vietoj si tu vaistu pasiskiepijom pneumo 23 thumbup.gif
Atsakyti
gal kiek brangoka bet nenusivylem geriausia ziemos laikotarpiu gerti thumbup.gif
Atsakyti
mano vyriausias gėrė gal kokius 5 metus, pagerėjimas tikrai buvo, nes paskui 2 žiemas negėrėm, tai prasidėjo ligos doh.gif
Atsakyti
Mes vartojom ir mum tikrai padejo ax.gif
Atsakyti
Nevartojom. Mūsų pediatrė skeptiškai nusiteikus dėl šitų vaistų. Pasakė taip ... " jei labai norite, vartokite, bet pati nerekomenduoju" . O aš ja pasitikiu.

O kadangi dažnai Voveraitė sirgdavo kvėpavimo takų ligomis, tai pasiūlė Pneumo23 vakciną. Nežinau ar išaugom, ar kaip, bet po skiepo baigėsi visos rimtos ligos ir po eilinės slogos nebeteko sirgti plaučių uždegimais ir bronchitais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voverė: 23 gegužės 2009 - 21:56
maniskis vartojo ribomunyli siemet ziemos pabaigoj, bet nebaigem kurso, tik tas 3 savaites sugerem, tai tikrai bronchitai besikartojantys iki tol kas dvi savaites nuo darzelio lankymo pradzios baigesi thumbup.gif pries kita ziema vel duosiu jo, ir jau visa kursa
po jo buvo karteli persales, bet buvo tik nezymi slogyte, biski pakosejo ir be tempos, kas svarbiausia, nes iki siol kaskart iki 40 issyk pasokdavo ir numust neimanoma budavo po kelias paras doh.gif
gal ne kiekvienam vaikui tas pats vaistas yra panaceja, bet mes asmeniskai nenusivylem situo smile.gif
gydytoja buvo kita vartot patarus analogiska del patogesnio vartojimo, bet jo nerade nei vienoj vln vaistinej teko pirkti ribomunyli ir pasiteisino
Atsakyti
Mes būtinai naujam daržo sezonui prasidedant vartosim šitą preparatą, nes tiek šiemet prasirgo, kad jau man baisu. Tikiuosi, kad bus naudinga.
Atsakyti
Vartojom rudens-žiemos sezonu, ir tikrai pagelbėjo victory.gif . Gal ir brangoka, bet pagalvojus, juk gaila sergančio vaiko, imant nedarbingumo lapelį mažiau pinigėlių gauni. Aišku, kiekvienas organizmas vis kitaip reaguoja į vaistus, todėl gali ne visiems tikti. Jei vaikas būna namie su mama ar aukle, tai gal ir nereikia vaistų, bet lankant darželį būtina stiprinti imunitetą, nes kai kurie tėvai veda į grupę sergančius vaikus, kurie užkrečia kitus. mad.gif
Atsakyti