Kaip aš jums pavydžiu. Sekantį kartą kai kelnės bus tuštesnės
Aš tame Efese dieną prieš tai buvau. Tik kompanija nekokia pasitaikė
Geriau dienelę bučiau palūkėjus
, gal ir man galima su jumi?
Vajei vajei, gerai, kad i darba nereikejo siandien
o juk alaus as is vis nemegstu...Svarbiausia, Smurka, nepamirsk del planu 
Beje, Gabukas94 siandien grizti turetu?
Beje, Gabukas94 siandien grizti turetu?
QUOTE(gabukas94 @ 2005 07 14, 13:42)
jau grizom!ka tik iejom i namus.jus kaip suprantu buvot susibege,gaila kad as nespejau,butu buve faina.zinokit mergaites is Kemero,kai jus isvaziavot buvo liudna
Oi oi oi, labukas
QUOTE(gabukas94 @ 2005 07 14, 13:42)
jau grizom!ka tik iejom i namus.jus kaip suprantu buvot susibege,gaila kad as nespejau,butu buve faina.zinokit mergaites is Kemero,kai jus isvaziavot buvo liudna
sveika sugryžus
QUOTE(Lona @ 2005 07 14, 12:10)
Mergos, o tai kur nuotraukos iš meeto ir jo aptarimas?
Mes beveik tik dviese mytinomės
O planų prikūrėm girtom galvom
Na del to panasumo - taigi viena i teva, o kita i motina
Nagi, gabuk, papasakok kaip ten baigesi atostogos jums, kokiose ekskursijose dar buvot?Mums tai tas paskutinis vakaras idomus buvo toks, be reikalo anksti miegoti nuejot.Po to, kai ne kurie vos nepaduso nuo musu lietuvisko brendzio
i trasa raki isejo, savininkas pasake, kad isimylejo mane ir ant ranku iki oro uosto nunest pazadejo, ale apie puse sesiu as nuluzau
, tai teko autobuso paslaugom naudotis kurio vos nepramiegojau
labai pavydejau, kad jums dar nereikia vaziuoti
as i darbo ritma iki siol negaliu isivaziuoti, mintys Lietuvon dar negrizo...
mes dar mintimis Turkijoje.buvo labai faina.priejom isvada,kad Kaliptus labai populiarus tarp lietuviu,bet tai tikrai netrukdo,o netgi smagiau
taigi aciu uz Jusu patarimus ir uz tai,kad uzkretet Turkija,nes butent cia prisiskaiciusi ir ikalbejau savo seimynele ten vaziuoti atostogauti.nei vienas nenusivylem!
taigi aciu uz Jusu patarimus ir uz tai,kad uzkretet Turkija,nes butent cia prisiskaiciusi ir ikalbejau savo seimynele ten vaziuoti atostogauti.nei vienas nenusivylem!
Nu zdrastie, kas cia per susitikimas tokis zaibiskas, taigi zmones ne kasdien cia turi progos uzeiti. Papeikimas. Kita karta planuokit bent pries dvi dienas
Kažkaip nuo pernai įpratau fotkintis su savo nardymo instruktoriais. Va, pernai po vandeniu su tuo sesksualiniu priekabiautoju nusifotografavau
Po to virš vandens, jau jachtoj su tuo pačiu įsiamžinau
Šiemet po vandeniu, gaila, nepavyko. Todėl tik virš vandens. Jis jau laiko mane už rankos ir kviečia į pasimatymą
Po to virš vandens, jau jachtoj su tuo pačiu įsiamžinau
Šiemet po vandeniu, gaila, nepavyko. Todėl tik virš vandens. Jis jau laiko mane už rankos ir kviečia į pasimatymą
Smurka,
mes dar kantriai laukiam istorijos pabaigos, po to kai tu nuėjai pas aukso pardavėją daryti tvarkos.... čia Shalimar tik nežymiai užsiminė kas buvo toliau
mes dar kantriai laukiam istorijos pabaigos, po to kai tu nuėjai pas aukso pardavėją daryti tvarkos.... čia Shalimar tik nežymiai užsiminė kas buvo toliau