Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji nuotykiai Turkijoje

Dzipu safaris
Atsakyti
QUOTE(lepune @ 2005 07 15, 14:15)
instruktorius  thumbup.gif , ale ir tu išgražėjus, svorio biškį atsikračiusi, linijos žymiai dailesnės, ale ar vyrams skirtumas buvo lyginant su pernai? manau abiem metais kaip bitės prie medaus wub.gif  wub.gif

Turkms nebūna negražių moterų. Pati pernai mačiau, kaip vienas kabino vokietę, pusantro karto storesnę už mane.
Pernai aš nebuvau storesnė, nei šiemet, todėl didelio skirtumo nepajaučiau. 10 kilogramų priaugu tik per žiemą, kai mečiau sportuoti ir valgiau kas po anka pakliuvo, o ne tai, ką reikia
Atsakyti
Antalija su savo kriokliu parku ir uolom wub.gif
Atsakyti
essen.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti
Paskutinis vakaras
Atsakyti
Pagalvojau pagalvojau ir nusprendžiau. kam mums tie turkų albos kursai, jei tamsta mokytoja čia kasdien prie akių tiesiog prašosi būti virtualiai nusamdyta ax.gif Ar ne tiesą sakau, honkute? rolleyes.gif
Atsakyti
Turkiški sirupiniai saldumynai...
Net apsalo viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liu @ 2005 07 15, 14:45)
Net apsalo viskas  biggrin.gif

biggrin.gif butent sitie man patys skaniausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 07 15, 12:37)

Net apsalo viskas

o aš, tundra, pagalvojau, kad čia pusžaliai makaronai blush2.gif blush2.gif Reiks varyt į Turkiją doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 07 15, 14:43)
Pagalvojau pagalvojau ir nusprendžiau. kam mums tie turkų albos kursai, jei tamsta mokytoja čia kasdien prie akių tiesiog prašosi būti virtualiai nusamdyta ax.gif Ar ne tiesą sakau, honkute? rolleyes.gif

nu tai prasom prasom, komplektuojam virtualia klase drinks_cheers.gif
Atsakyti
Likijos kapavietės (Myra/Demre)

user posted image

Kekova

user posted image

Atsakyti
19h varau į Vingio parką, į Lakštingalą. Susitinkam su Upsiuku, undinė dar žadėjo ateiti. Jei kas norite turkiškų nuotykių "gyvai", maloniai prašom prisijungti. Didesni vaikai galės linksmai leisti laiką ant 'priboro" (šokinėti, žaisti), kainuoja 5 litai neribotam laikui
Atsakyti