Tai pasakokit, kaip jums ten baigėsi su tais sugėrovais? nuėjo jie į brodvėjų ar ne?
QUOTE(honkute @ 2005 07 20, 09:29)
Ei, o kokia trumpa santrauka, ka ten turkiskam susibegime aptarete bus? Noretusi suzinoti
Bent jau pagrindines mintis 

kadangi buvau su dukryte ikr užtrukau labai trumpai, tai pagrindinė mintis buvo - Turkija jėga, kada varom vėl?

QUOTE(Upsiukas @ 2005 07 20, 10:43)
Tai pasakokit, kaip jums ten baigėsi su tais sugėrovais? nuėjo jie į brodvėjų ar ne?
Nuėjo jie turkišką kabaką kartu su mumis ir dar du draugus atsivedė. O paskui...

QUOTE(Smurka @ 2005 07 20, 10:50)
Yra kas, ko as nezinau?

QUOTE(Shalimar @ 2005 07 20, 12:26)
Tu nežinai tik to, kad Irmatą feiskontrolė išprašė iš kabako. Visi išėjo, o aš su ta dūra likau. Bet berniukai sulaukė manęs ir parvežė namo
QUOTE(Smurka @ 2005 07 20, 12:32)
Tu nežinai tik to, kad Irmatą feiskontrolė išprašė iš kabako. Visi išėjo, o aš su ta dūra likau. Bet berniukai sulaukė manęs ir parvežė namo
Ta dura tu labai kvietei i Turkija

QUOTE(Shalimar @ 2005 07 20, 12:53)
Ten iš viso paskui labai juokinga buvo. Sakau, varom į Turkiją. jinai rėžia, kad niekur nevažiuosiu, niekur tu manęs neištempsi. Tada sakau, atvaryk į supermamą. ta vėl rėkia, niekur tu manęs nekviesk, niekur navažiuosiu. Sakau, tu manęs paklausyk įdėmiai, atsisėsk prie interneto, surink www.supermama.lt/forumas, pabendrausim. O ta vis tiek rėkia, tipo, sakiau, kad niekur nevažiuosiu, nekviesk

Matau kad čia jums ir Turkijon nereikia-visur linksma, jei su gera kompanija....
Aš kaip visada viską sužinau paskutinė
ir nespėju

Aš kaip visada viską sužinau paskutinė

QUOTE(Smurka @ 2005 07 20, 14:05)
Ten iš viso paskui labai juokinga buvo. Sakau, varom į Turkiją. jinai rėžia, kad niekur nevažiuosiu, niekur tu manęs neištempsi. Tada sakau, atvaryk į supermamą. ta vėl rėkia, niekur tu manęs nekviesk, niekur navažiuosiu. Sakau, tu manęs paklausyk įdėmiai, atsisėsk prie interneto, surink www.supermama.lt/forumas, pabendrausim. O ta vis tiek rėkia, tipo, sakiau, kad niekur nevažiuosiu, nekviesk
Tada jau pasiutau. Pasakiau kažką negražaus ir išėjau. Lauke dar laukė mašina ir parvežė mane namo

apšvieskit man protą, kas ta dūra??? Nes aš tepamenu Nerijų ir Irmantą

QUOTE(Upsiukas @ 2005 07 20, 17:49)
Taigi mes dar i Brodveju nuejom po to