Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji nuotykiai Turkijoje

Baisiausia, kad manęs niekas nepažadino, neseniai atsikėliau, dabar varysiu į darbą strimagalviais
Atsakyti
Tai pasakokit, kaip jums ten baigėsi su tais sugėrovais? nuėjo jie į brodvėjų ar ne?
Atsakyti
QUOTE(honkute @ 2005 07 20, 09:29)
Ei, o kokia trumpa santrauka, ka ten turkiskam susibegime aptarete bus? Noretusi suzinoti ax.gif  Bent jau pagrindines mintis  smile.gif

kadangi buvau su dukryte ikr užtrukau labai trumpai, tai pagrindinė mintis buvo - Turkija jėga, kada varom vėl? mirksiukas.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2005 07 20, 10:43)
Tai pasakokit, kaip jums ten baigėsi su tais sugėrovais? nuėjo jie į brodvėjų ar ne?

Nuėjo jie turkišką kabaką kartu su mumis ir dar du draugus atsivedė. O paskui... blush2.gif
Atsakyti
Superines atostogos thumbup.gif
Tik kazkaip to tesinio noretusi apie Piemens auklejima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 07 20, 10:50)
Nuėjo jie turkišką kabaką kartu su mumis ir dar du draugus atsivedė. O paskui... blush2.gif

Yra kas, ko as nezinau? ax.gif Kaip sveikatele?
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 07 20, 12:26)
Yra kas, ko as nezinau? ax.gif Kaip sveikatele?

Tu nežinai tik to, kad Irmatą feiskontrolė išprašė iš kabako. Visi išėjo, o aš su ta dūra likau. Bet berniukai sulaukė manęs ir parvežė namo
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 07 20, 12:32)
Tu nežinai tik to, kad Irmatą feiskontrolė išprašė iš kabako. Visi išėjo, o aš su ta dūra likau. Bet berniukai sulaukė manęs ir parvežė namo

Ta dura tu labai kvietei i Turkija laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 07 20, 12:53)
Ta dura tu labai kvietei i Turkija laugh.gif

Ten iš viso paskui labai juokinga buvo. Sakau, varom į Turkiją. jinai rėžia, kad niekur nevažiuosiu, niekur tu manęs neištempsi. Tada sakau, atvaryk į supermamą. ta vėl rėkia, niekur tu manęs nekviesk, niekur navažiuosiu. Sakau, tu manęs paklausyk įdėmiai, atsisėsk prie interneto, surink www.supermama.lt/forumas, pabendrausim. O ta vis tiek rėkia, tipo, sakiau, kad niekur nevažiuosiu, nekviesk laugh.gif Tada jau pasiutau. Pasakiau kažką negražaus ir išėjau. Lauke dar laukė mašina ir parvežė mane namo
Atsakyti
Matau kad čia jums ir Turkijon nereikia-visur linksma, jei su gera kompanija.... biggrin.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Aš kaip visada viską sužinau paskutinė doh.gif ir nespėju blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 07 20, 14:05)
Ten iš viso paskui labai juokinga buvo. Sakau, varom į Turkiją. jinai rėžia, kad niekur nevažiuosiu, niekur tu manęs neištempsi. Tada sakau, atvaryk į supermamą. ta vėl rėkia, niekur tu manęs nekviesk, niekur navažiuosiu. Sakau, tu manęs paklausyk įdėmiai, atsisėsk prie interneto, surink www.supermama.lt/forumas, pabendrausim. O ta vis tiek rėkia, tipo, sakiau, kad niekur nevažiuosiu, nekviesk laugh.gif Tada jau pasiutau. Pasakiau kažką negražaus ir išėjau. Lauke dar laukė mašina ir parvežė mane namo

apšvieskit man protą, kas ta dūra??? Nes aš tepamenu Nerijų ir Irmantą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2005 07 20, 17:49)
apšvieskit man protą, kas ta dūra??? Nes aš tepamenu Nerijų ir Irmantą g.gif

Taigi mes dar i Brodveju nuejom po to alc.gif Prisistate dar du draugai ju, o ant galo prie musu prisikabino kazkokia girta merga nuo gretimo stalo rolleyes.gif siaip buvo gan linksma, i bokala prisipylem vandens ir taskemes juo vidury kabako blink.gif , sokom, o Smurka tilteli padare ax.gif
Atsakyti