QUOTE(Shalimar @ 2005 07 20, 20:17)
Taigi mes dar i Brodveju nuejom po to
Prisistate dar du draugai ju, o ant galo prie musu prisikabino kazkokia girta merga nuo gretimo stalo
siaip buvo gan linksma, i bokala prisipylem vandens ir taskemes juo vidury kabako
, sokom, o Smurka tilteli padare 

Nieko sau pratęsimas

QUOTE(Smurka @ 2005 07 11, 14:41)
Nu va, ką mes turime toliau
Jis toliau rašo: Prašau, Jūrate, mano brangioji, mano meile. Prašaaaau. Aš pradėsiu verkti. Kodėl tu negali patikėti manimi? Mes nesimylėsim, aš tik noriu būti kartu su tavimi, ok?
Aš tyliu.
O jis vis tiek rašo: Hey, Jūrate, aš laukiu tavęs Akifo parduotuvėj (nu čia tipo pas aukso pardavėją).
Nu ir lauk, o kas man iš to?
Nesulaukia. Ir vėl rašo: Ateik, prašau. Atleisk man už Vaidą (nu tipo už tą manekenę
). Aš noriu paplaukioti su tavimi (aha, o su mano puske iš Raudondvario nenori?). Prašau paskutinį kartą.
Nu ir ačiū dievui, gal nebeprašys.
Apgavo žaltys. Toliau prašo: Mano brangioji. Aš laukiu tavęs. Aš esu vienišas Kemere. Prašau, susitik su manimi, atsakyk man. Aš neturėjau merginos visus metus, aš laukiau tavęs, bet tu nenori pas mane ateiti. Kodėl?
Todėl, kad nenoriu. Dėl to nieko ir neatsakau.
Nebeištvėrė. Parašė: Hey, aš grįžtu į Ankarą. Bai. Saugok save.
Chuuu, net lengviau atsikvėpiau.
Bet čia dar ne viskas: Aš nepamiršiu tavęs. Aš tave myliu. Bai.
Nu gerai jau gerai, važiuok iš čia. bet čia tik šiaip tyliai pamąsčiau. nieko neatsakiau.
Tačiau jis vis tiek laukia bent menkiausio mano dėmesio: Heyyyy, Jūrate, kodėl tu liūdini mane? Ką aš padariau? Aš tiesiog myliu tave, o tavęs nėra šalia.
Vos neapsiverkiau
Kad mažai nepasirodytų, atsiunčia dar vieną SMS. Tuščią.
Niekur neišvažiavo nelabasis. Dar bando paveikti mane: Labas, jūrate. Aš Murat viešbutyje ir esu vienišas. Aš noriu būti su tavimi, ateik čia, prašau.
Tyliu.
O jis toliau rašo: Aš manau, kad tu susiradai vaikiną, bet aš merginos tai nesusiradau. Aš nebendravau su tavo draugėmis, tik su Vaida. Aš esu taip arti tavęs, bet negaliu tavęs turėti. Kodėl? Aš laukiau tavęs visus metus. Viskas blogai. Aš laukiau, kada galėsiu pabučiuoti tavo lūpas kiekvieną dieną. Dabar tai neįmanoma.
Nu kaip gali neapsiverkti?
Jau rašo rusiškai, nes pamanė, kad nieko nesuprantu angliškai: Kam man Akifas ir tavo draugės? Aš dėl tavęs atvažiavau, kad tave pamatyčiau atvykau iš Ankaros. Ir negaliu tavęs matyti. Prašau, suprask mane.
Tyliu.
Vėl rašo: Prašau, jei mes nesusitiksime šiąnakt, pasakyk man, nes autobusas išvyksta 21.30h, aš išvažiuosiu į ankarą. Parašyk, susitiksime mes ar ne/
Parašau, kad nesusitiksime. Ir iš viso, kad baigtų čia man apie meilę loti, kad nemaišytų tokio tyro jausmo su krušliavom. Nes jei myli, tegul veda
Dabar jis įsiuto: Liaukis kalbėti apie vedybas. Kaip tu gyvensi, kur tu gyvensi? Prašau, ateik į restoraną, pakalbėsime apie tai šiąnakt. Po vakarienės, gerai?
Nieko neatsakau. Tas vis majakina, skambinėja. Nieko neatsakiau tol, kol nepamačiau, kad mano telefonas baigia išsikrauti. Tik ką buvau pasikrovusi, nes savo pakrovėjo neatsivežiau, viešbučio kokas davė savo. Tada jau aš įsiutau ir išėjau į aukso parduotuvę daryti tvarkos.
Tęsinys bus.
Jis toliau rašo: Prašau, Jūrate, mano brangioji, mano meile. Prašaaaau. Aš pradėsiu verkti. Kodėl tu negali patikėti manimi? Mes nesimylėsim, aš tik noriu būti kartu su tavimi, ok?
Aš tyliu.
O jis vis tiek rašo: Hey, Jūrate, aš laukiu tavęs Akifo parduotuvėj (nu čia tipo pas aukso pardavėją).
Nu ir lauk, o kas man iš to?
Nesulaukia. Ir vėl rašo: Ateik, prašau. Atleisk man už Vaidą (nu tipo už tą manekenę

Nu ir ačiū dievui, gal nebeprašys.
Apgavo žaltys. Toliau prašo: Mano brangioji. Aš laukiu tavęs. Aš esu vienišas Kemere. Prašau, susitik su manimi, atsakyk man. Aš neturėjau merginos visus metus, aš laukiau tavęs, bet tu nenori pas mane ateiti. Kodėl?
Todėl, kad nenoriu. Dėl to nieko ir neatsakau.
Nebeištvėrė. Parašė: Hey, aš grįžtu į Ankarą. Bai. Saugok save.
Chuuu, net lengviau atsikvėpiau.
Bet čia dar ne viskas: Aš nepamiršiu tavęs. Aš tave myliu. Bai.
Nu gerai jau gerai, važiuok iš čia. bet čia tik šiaip tyliai pamąsčiau. nieko neatsakiau.
Tačiau jis vis tiek laukia bent menkiausio mano dėmesio: Heyyyy, Jūrate, kodėl tu liūdini mane? Ką aš padariau? Aš tiesiog myliu tave, o tavęs nėra šalia.
Vos neapsiverkiau

Kad mažai nepasirodytų, atsiunčia dar vieną SMS. Tuščią.
Niekur neišvažiavo nelabasis. Dar bando paveikti mane: Labas, jūrate. Aš Murat viešbutyje ir esu vienišas. Aš noriu būti su tavimi, ateik čia, prašau.
Tyliu.
O jis toliau rašo: Aš manau, kad tu susiradai vaikiną, bet aš merginos tai nesusiradau. Aš nebendravau su tavo draugėmis, tik su Vaida. Aš esu taip arti tavęs, bet negaliu tavęs turėti. Kodėl? Aš laukiau tavęs visus metus. Viskas blogai. Aš laukiau, kada galėsiu pabučiuoti tavo lūpas kiekvieną dieną. Dabar tai neįmanoma.
Nu kaip gali neapsiverkti?
Jau rašo rusiškai, nes pamanė, kad nieko nesuprantu angliškai: Kam man Akifas ir tavo draugės? Aš dėl tavęs atvažiavau, kad tave pamatyčiau atvykau iš Ankaros. Ir negaliu tavęs matyti. Prašau, suprask mane.
Tyliu.
Vėl rašo: Prašau, jei mes nesusitiksime šiąnakt, pasakyk man, nes autobusas išvyksta 21.30h, aš išvažiuosiu į ankarą. Parašyk, susitiksime mes ar ne/
Parašau, kad nesusitiksime. Ir iš viso, kad baigtų čia man apie meilę loti, kad nemaišytų tokio tyro jausmo su krušliavom. Nes jei myli, tegul veda

Dabar jis įsiuto: Liaukis kalbėti apie vedybas. Kaip tu gyvensi, kur tu gyvensi? Prašau, ateik į restoraną, pakalbėsime apie tai šiąnakt. Po vakarienės, gerai?
Nieko neatsakau. Tas vis majakina, skambinėja. Nieko neatsakiau tol, kol nepamačiau, kad mano telefonas baigia išsikrauti. Tik ką buvau pasikrovusi, nes savo pakrovėjo neatsivežiau, viešbučio kokas davė savo. Tada jau aš įsiutau ir išėjau į aukso parduotuvę daryti tvarkos.
Tęsinys bus.
Pagaliau radau truputį laisvo laiko tęsiniui parašyti.
Taigi, varau į aukso parduotuvę daryti tvarkos. Įsiveržiau ten, kaip atominė bomba, radau abu, tiek aukso pardavėją, tiek piemenį ir nieko nelaukdama pradėjau klykti, ką, mol, angliškai nesuprantat, gi sakiau, kad niekur neisiu, atsikniskit

Sakau, pamokiau tą piemenį, kad žaidimai internete yra tik žaidimai ir nereikia jų painioti su realybe. Juo labiau, sakau, kad jis su manimi tame internete negerai elgėsi, kabino mano drauges, statė mane ir save ant pajuokos. O dabar, sakau, aš iš jo juoksiuos. Sakau, kaip aš turiu jaustis, kai jis mano draugei (Digitai) rašo ir siūlosi per jos viešnagę Turkijoje atvažiuoti pas ją paseksuoti

Tačiau visi surimtėj pasiūlo man pamiršti šį nesusipratimą, užversti praeities lapą ir atversti naują. Aukso pardavėjas bando man minti ant sąžinės teigdamas, kad vargšas piemenėlis tooookį kelią atmynė ir tik dėl manęs, vien dėl manęs vienos. Aš pasiutau, rėkiu, tai ką, tipo man dabar dėl to kojas skėsti?

Piemuo visą tą laiką sėdi lyg mietą prarijęs, akys pilnos ašarų. Taip gaila pasidarė, negaliu. Bet ir eiti su juo niekur negaliu. Nenoriu. be to, su nardytoju vakare pasimatymas laukia

O tie neatstoja. Aukso pardavėjas visaip ragina vakare susitikti, pasiimti draugę ar seserį ir praleist vakarą kartu. Teko preliminariai pažadėti, sakau, jei sutiks kuri nors (o ir taip buvo aišku, kad nei viena nesutiks), tada varysim. Sakau, turiu pakalbėti su jom. Aukso pardavėjas pažadėjo prie mano sesers nelįsti, jei ją pasiimsiu. Oj, ka pasiutau

Kad viskas praeitų dar geriau, aukso pardavėjas paisūlo eiti vakarieniauti į piemens viešbutį, nes jis, matot, tą viešbutį dviem asmenim užsakė

Tai va, išeinam iš aukso parduotuvės neva susitarę, kad vienuoliktą vakare susitiksim. Piemuo lydi mane iki viešbučio, o aš jam sakau, ko tu prie manęs prisvilai, aš gi vyresnė, vyrą, du vaikus turiu. Klausiu, ar negali išeiti į gatvę ir susirasti jauną ir gražią panelę. "But I want you",- jis man atsako. O aš padėti jam niekuo negaliu

QUOTE(Shalimar @ 2005 07 16, 20:43)
Ant kaklo-taip, ant galvos-ne
Siaip moterys su skarelem man labai grazu, bet tai ne man 

Beje, radau savo nuotrauka, poros metu senumo

Smurka, žmogus iš Ankaros šitiek km sukorė, o TU????????????????

QUOTE(Smurka @ 2005 07 21, 19:26)
O ką aš? Tiesiog nenuėjau pasivaikščiot su juo per tokius karščius, o vėliau pasidulkint. Susitikus gi buvau, tai negi jam, jaunam nevedusiam, to neužtenka iš bobos su dviem vaikais???
Va ir dabar rašinėja, klausinėja, ar berno Kemere nesusiradau
Va ir dabar rašinėja, klausinėja, ar berno Kemere nesusiradau

Parašyk, kad kad nėr geresnio nei jis nei Kemere, nei Ankaroj, nei Vilniuj

QUOTE(Shalimar @ 2005 07 21, 16:43)
labai graži, nereali

turiu ir aš su skara
čia aš su savo draugu Ilhan

Mamulia, labai grazu
o kas tas Ilhan?