Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji nuotykiai Turkijoje

QUOTE(Smurka @ 2005 07 24, 17:17)
Visiškas mėšlas cry.gif Shalimar, šį vakarą galim pasimatyti, nors ilgam negaliu, ale vis tiek. Šiokių tokių naujienų turiu. įtariu, kad tas nardytojas yra avinų avinas. Ką dabar daryt?

Tai kas gi atsitiko? unsure.gif Dafai susitinkam kur, tik gal ne lauke, nes atrodo oras ne koks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 24 liepos 2005 - 17:21
QUOTE(Smurka @ 2005 07 12, 10:24)
Sakei ką nors? mad.gif

Tas "sakei ką nors" turi savo istoriją.

Išvarėm su Sergenu padainuot į karaoke. turėjom eit į putų diskaną susitikti su Liu, bet įėjimas nerealiai brangiai kainavo, po 10 baksų žmogui, tai Sergenas babkių pagailėjo. Todėl išėjom dainuoti.

Na, su dainavimu baigėsi nekaip blush2.gif Užsiskiau "Oj cvetiot kalina v pole u ručja", bet fonograma buvo per aukštoj tonacijoj ir aš tos dainos neišblioviau, todėl pasirodymą teko gėdingai nutraukti cry.gif Iš to sielvarto prilupau alaus kaip kiaulės giminaitė ir kai gerokai po trijų pakilom nuo stalo, žiūriu, kad su koordinacija nekas ax.gif

taip ir grįžau į viešbutį apie ketvirtą, visa svirduliuodama, į Sergeną įsikibusi ir jį dar į šonus pamėtydama. kaip minėjau, atsisveikinant tas užsimanė laižiako, o aš jam atsukau tik skruostą. Nu tos akimirkos Sergenas dingo iš mano gyvenimo visiems laikams.

Įvairuoju aš į viešbučio kambarį. Shlimar miega ir aš pakeiu triukšmą. Aišku, jinai asibunda ir man vis vaidenasi, kad jinai man kažką sako. Aš nesavu balsu užblianu ant jos "sakei ką nors" mad.gif Ta tvirtina, kad nieko nesakė ir vao mane gult. Aš dar nuvairuoju dantų išsivalyt į vonią ir ten man vėl pasivaidena, kad Shalimar kažką sako. Išsiraunu iš vonios visa paklaikusi su dantų šepetuku ir pasta burnoje ir vėl aralinu: "ko norėjai? Sakei ką nors" mad.gif

Jinai aišku man nieko nesakė. bet ta frazė paskui patapo "palydovine" laugh.gif
Atsakyti
Ei, merginos, toms kurios ruošiasi pakelt sparnus į Turkiją spalio mėn. turiu labai įdomių naujienų. Man atrodo drasiai galim šiaušt su vyrais. Pasirodo nuo 10.05 iki 11.13 ten ramadanas.... Taigi, visi per vasarą prisikakoję turkai tik meldžiasi, tik meldžiasi tongue.gif tongue.gif tongue.gif Tipo už nuodėmes atgailauja.... g.gif g.gif g.gif
tai ką mes ten veiksim? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif Pusės žavesio jau nėr doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VAIDAZ: 25 liepos 2005 - 13:40
Vadinasi, važiuosim iki spalio 5 dienos, o pirmąją Ramadano dieną kakraz mano gimtadienis

kita vertus, valgyti, gerti ir čikibrikintis jiem negalima nuo saulėtelio iki saulėlydžio. Saulė ten leidžiasi anksti, taip kad užteks mums to tuso tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurka: 25 liepos 2005 - 13:44
honkute, tu žinove, kaip ten su tuo ramadanu,a? ką jau visai beviltiški jie tampa tuo metu?
Atsakyti
Beje, Moteris pernai per ramadaną buvo Turkijoje ir net nepastebėjo, kad ramadanas tongue.gif
Atsakyti
Oi,. nudžiuginot... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jus tik nejuokaukit su tais ramadanais, net nepastebesit jo mirksiukas.gif Jei jo ir laikosi, tai tik tiek kad nevalgo, neruko ir negeria iki kokiu keturiu vakaro, ir TIKRAI ne visi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 07 25, 13:48)
honkute, tu žinove, kaip ten su tuo ramadanu,a? ką jau visai beviltiški jie tampa tuo metu?

As tik Stambule maciau. Manau kad Antalijoj kur kas laisviau. O va jei i rytus pavaziuotumet tai speju, kad pastebetumete, kad Ramadanas.
Stambule per Ramadana uzsidaro barai, jiems tada atostogos. Nemanau, kad Antalijoje uzsidarytu drinks_cheers.gif Bet uzkandines visokios veikia ir dienos metu. Galima eiti ir valgyti. Tik tuo metu as gatveje, metro ir pan. nedristu valgyti ir gerti. Turkai man aisku nieko nedarytu, bet tiesiog is pagarbos ju isitikinimams jau ir as susilaikau.
O siaip dauguma turku per Ramadana priauga svorio. Pagalvokit - ryte saulei tekant prisivalgo ir vakare isbadeje vel prisivalgo. Valgo retai, medziagu apykaita leteja, o kaloriju tai vistiek tiek pat (jei ne daugiau) suvartoja. Vakarinis valgymas tai tiesiog svente buna - spec. duona, spec. saldumynai, kurie per Ramadana valgomi + iprastinis maistas. Manau, kad tiek prisivalgius turkai nepuls miegoti ir vakarinis gyvenima Ramadano metu gali buti dar idomesnis, nei kitais menesiais.
Atsakyti
Butent smile.gif Vakare kai nusileidžia saulė prasideda tikras naktinis gyvenimas. Aš egipte buvau ir papuoliau kaip tik per ramadana. Kadangi Kairas didelis tai ten labai jaučias sad.gif Gatvės tuščios sad.gif kraupu pirma dieną buvo, Gerai kad vietinis draugas papasakojo viska smile.gif nes galvojau gal karas prasidėjo smile.gifsmile.gifsmile.gif Įdomu tai kad per ramadaną turtingos šeimos gatvėje paruošia maisto visiems norintiems, manau klas buvo turkijoj teko ten matyti keistas palapines, egipte jos kaip iš kilimu padarytos atrodo, tai vat tose palapinėse neturtingieji valgo ir geria, turtingiems tai kaip išsipirkimas iš nuodėmių. O musulmonui sušelpti vargšą yra nuodėmė, jai žmogus nieko neturi, vadinas jis praeitam gyvenime buvo labai blogas ir dabar turi išpirkti savo nuodėmes. Ir tik per ramadaną juos sušelpia.
Atsakyti
oho blink.gif blink.gif tikrai smagu, sužinojau daug naujo, apie ramadaną ir kitus tautybių skirtumus g.gif
Manau kad antalijoj tikrai nesijaus ramadano, nes jie daugelis yra netikri musulmonai, o be to ten turistu miestai, jie gyvena is turizmo, tai barai tikrai veiks;) pernai draugai ten medų kopinėjo ax.gif
smurka, tai kodėl Sergenas kak raz avinu avinas ? suintrigavai ir palikai, pagailėk, prasitark žodeliu tongue.gif kak raz mano gimtadienis irgi 5spalio, tikl jaunesnė gerokai nei smurka ax.gif .. tik nežinojau kad jis reiškia Ramadano pradžią g.gif
Honkute, ar Ramadanas visada prasideda Spalio 5d? ar tai priklauso nuo mėnulių, saulėlydžių ar pan. gamtos stichijų ????
Atsakyti
Ramadanas kiekvienais metais prasideda skirtingai wink.gif
O avinu avinas buvo skirta ne Sergenui, o nardytojui, bet joks jis ne avinas, bent jau kol kas ax.gif
Atsakyti