Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji nuotykiai Turkijoje

QUOTE(mamulia @ 2005 07 22, 23:04)
šiaip čia tavo minima Natela aš dar pernai suradau, tik šiemet shalimar koordinates daviau tongue.gif bus matyt, gal ir pas Natela eisiu.

Tuos kursus as buvau radus per savo pirma turkiska nuprotejima, tai buvo pries kelis metus biggrin.gif
Atsakyti
ash irgi uzhsimaniau turku kalbos pramokt, nes labai jau idomu paliko, ka jie apie mus turistus galvoja biggrin.gif Kazkada kai studijavau VPU, tai zinau, kad buvo organizuojami turku kalbos kursai, na bet tada neidomu ir neaktualu buvo. O gal dabar ka zinot ir patart galit?
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2005 07 23, 11:31)
ash irgi uzhsimaniau turku kalbos pramokt, nes labai jau idomu paliko, ka jie apie mus turistus galvoja biggrin.gif Kazkada kai studijavau VPU, tai zinau, kad buvo organizuojami turku kalbos kursai, na bet tada neidomu ir neaktualu buvo. O gal dabar ka zinot ir patart galit?

VU wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 07 23, 12:36)

o tai ar gali tuos uzhsiemimus lankyt ne studentas? ir gal zinai, kiek toks malonumas kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2005 07 23, 17:13)
o tai ar gali tuos uzhsiemimus lankyt ne studentas? ir gal zinai, kiek toks malonumas kainuoja?

gali. kaina apie 500lt uz semestra.
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 07 23, 16:23)
gal susitinkam rytoj pavakare? aš ir gabukas lyg ir už wink.gif

I Š P R O T Ė S I U
Sakot, kada ir kur?
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 07 23, 19:26)
gali. kaina apie 500lt uz semestra.

blyn, pasakiau vyrui, tai pirshta ties smilkiniu pasukiojo, mol "mokykis kokios italu, kam tau turku" cry.gif
Atsakyti
Kai protas išeina trumpam pasivaikščiot, tai ir aš tų kursų užsimanau. O kai protas sugrįžta, tada jau pamanau, jog geriau jau anglų kalbos kursus užsisakysiu
Atsakyti
Nu bet gi budavo nemokami tie kursai, ale ambasada nieko nezino g.gif
Atsakyti
reik išvažiuot ir skubiai biggrin.gif mažoji čia, reik ir ją į Turkiją skubiai vežt smile.gif gal žinai kaip laimėt aukso puodą?
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 07 24, 15:18)
reik išvažiuot ir skubiai biggrin.gif mažoji čia, reik ir ją į Turkiją skubiai vežt smile.gif gal žinai kaip laimėt aukso puodą?

Pas mus vienas klientas i kazino vakar ejo, sake, jei gerai seksis, tai man procentai nuo laimejimo bus, nes as kazino pasiuliau, ale nesiseke jam, tai spyga gavau laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 24 liepos 2005 - 15:24
Visiškas mėšlas cry.gif Shalimar, šį vakarą galim pasimatyti, nors ilgam negaliu, ale vis tiek. Šiokių tokių naujienų turiu. įtariu, kad tas nardytojas yra avinų avinas. Ką dabar daryt?
Atsakyti