Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji nuotykiai Turkijoje

QUOTE(VAIDAZ @ 2005 07 26, 14:37)
Kažkaip man vistiek nejauku su tuo ramadanu susitikt...  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  Juk ir aš, ožka, negalėsiu valgyti kai kiti susiraukę spokso..... cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif
O Shmurkos išrinktieji tikrai verti dėmesio... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Taigi niekas i tave ten nespoksos, kaip jus nesuprantat, tie kurortiniai miesteliai yra tokie tolimi nuo tikro turkisko gyvenimo!Ten viskas daroma tik del turistu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 07 26, 18:57)
pala pala... kaip tai tau atiteko? Kuria prasme atiteko? Anuka klok dabar viską ax.gif
O man jis nei gražus nei ką... tik kažkokį velnišką magnetą turi. Negaliu paaiškint

nugi negaliu visko is karto kloti, nes nesulauksim reportazo apie turkiskas- lietuviskas vestuves:mirksiukas
Atsakyti
Gali kloti, nes vis tiek nesulauksit. bent jau iš manęs
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 07 26, 21:13)
Gali kloti, nes vis tiek nesulauksit. bent jau iš manęs

vestuviu reportazo, ar paciu vestuviu?
Atsakyti
pačių vestuvių. o kai nėr vestuvių, koks reportažas gali būti. Taigi, klok viską, nes kai išklosi, ką nors faino sugalvosiu. Bus vis tiek smagu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kelias valandas praleidau čia skaitydama viska,ačiū labai Smurkai ir kitoms už reportažą 4u.gif
Atsakyti
Uoj, mergos, jus prie ICQ ar ko panasaus prisijunkit ir su turkais pabendraukit, nereikes jokiu turku kalbos kursu laugh.gif oi negaliu, jau triju pasiulymu teketi sulaukiau, jauciuosi kaip paaugle su tais visais chatais laugh.gif
Atsakyti
O aš jau susipainiojau, kas iš kur. O tekėti už egiptiečio gavau pasiūlymą laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 07 26, 21:03)
O aš jau susipainiojau, kas iš kur. O tekėti už egiptiečio gavau pasiūlymą laugh.gif

Pas mane vieni turkai ax.gif Du jau laukia manes rytoj Stambulo oro uoste, o vienas Izmyre ax.gif
Atsakyti
pasakyk niką to, kuris Izmyre, niką dėl vieno įdomumo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurka: 26 liepos 2005 - 21:27
QUOTE(Smurka @ 2005 07 26, 21:26)
pasakyk niką to, kuris Izmyre, niką dėl vieno įdomumo

Smurka, as neatsimenum, painioju juos labai blush2.gif kazkuris is situ : necmicani, aytae, candarasa, eser, kartal, zafak, oparator, maviadam_28 blush2.gif
Atsakyti
o amorusso neturi?
Atsakyti