Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji nuotykiai Turkijoje

QUOTE(Smurka @ 2005 07 26, 21:33)
o amorusso neturi?

Kad ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 07 26, 17:02)
O mano kompanionė nėrė su linzėm

Nu geras, o ash visada galvojau, kad ims man tos linzes kaip nors ir ishplauks biggrin.gif Gal kitais metais ir ash susigundysiu ax.gif

O chia va keletas vaizdeliu ish musu pasivazinejimo dzipais

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Smurka, pazistama vieta? biggrin.gif
user posted image
Man patikes vieshbuchio barmenas ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 07 26, 21:18)
pačių vestuvių. o kai nėr vestuvių, koks reportažas gali būti. Taigi, klok viską, nes kai išklosi, ką nors faino sugalvosiu. Bus vis tiek smagu mirksiukas.gif

Nardymo instruktorius is tiesų pats nepatraukliausias is visos įgulos (Smurka nepyk!,bet šarmo jam pakanka), o kaip kažkas įvardino, kad visa Turkija kvepia sexsu, tai tiesa...net vietinių gyventojų klausiau, kas čia kvepia?mirksiukas.gif

P.S. mano tikslas buvo susipazinti su Turkų tradicijomis ir jų kultūra(mat laikausi tikslo aplankyti kuo daugiau šalių), tačiau jau kelios savaitės negaliu išbristi iš po "atostogų depresijos"......(tiesa turiu ganetinai šiurkstų, nors turtingą vyrą, kuris su manim ir sūnum nenori atostogauti, nors yra neįtiketinai pavydus,bet mums pavyko...) Panos! Turkijoj tikrai kiekviena surasit sau peno širdžiai ir sielai ....

Jei jau labai įdomu, parašysiu kas ten tokio buvo su tuo instrktoriumi, tik gaila, kad foto neturiu...

Atsakyti
nu tai aisku, kad idomu biggrin.gif Kas per klausimas?
Atsakyti
mamutyte, aš gi to labiausiai ir laukiu... kad parašytum. beje, o tu įsitikinusi, kad tai tas pats instruktorius?
Atsakyti
Mamutyte, rashyk rashyk mirksiukas.gif va ash gaila neturiu kuo pasigirt, nes su brangiausiuoju pashonej vaziavau, tai tik akis ganiau ir seile varvinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutyte @ 2005 07 26, 21:47)
Nardymo instruktorius is tiesų pats nepatraukliausias is visos įgulos (Smurka nepyk!,bet šarmo jam pakanka),

Tai būtent, kad kažką tokio turi, o ką net pati negaliu paaiškinti. beje, kad neptraukliausias, drįsčiu ginčytis. man baisesnis buvo tas, kuris angliškai šneka
Atsakyti
gal galite pasakyti kur jus su tais turkais chatinates? Man ir kazkaip parupo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2005 07 26, 22:05)
gal galite pasakyti kur jus su tais turkais chatinates? Man ir kazkaip parupo biggrin.gif

Per ICQ. Įeini į čatą ir jie patys kaip bitinai prie medaus prilimpa
Atsakyti
bandau susiinstaliuot biggrin.gif O tokiu laiku jie dar buna? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Istrauka is mano chato, kai foto pamate

shit ..... you are very sexy and very beautiful girl !!!
my God !!!!!
l imagine to with you to always all in my night's
you are Afrodit !
afrodit is miss greek goddess !
o my ggod!!!
l am to fall in love to you !!!
can you send pls your another photos to me pls ?
will you marry me?

laugh.gif laugh.gif laugh.gif bet su anglu jiems visiems ne kas schmoll.gif

ir dar, kas turku supranta

ben sana asik oldum birtanem , ben seni oyle sevdim birtanem !!! what happen you to me ? my heart hit for to you

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 26 liepos 2005 - 22:20