Ech, o aš į daivingą taip ir nepasirašiau
daba nagus griaušiu

QUOTE(VAIDAZ @ 2005 07 27, 17:16)
A ko tau graužt? Spalį kai dėsim, net bangos pakils

Visoms Turkijos myletojams reikejo siandien prie Seimo balsuoti UZ Turkijos stojima i ES o tai lietuviai jau susijaudino,kad uz sienos turkai gyvens

Iš visos Turkijos teritorijos 3% priklauso Europai, likę 97% Azijai. Jeigu Turkija taps ES nare, aš reikalausiu, kad Lietuva būtų 52-oji JAV valstija... Bl, kur logika?
(Čia tik pradžia. Aš, nors ir kaip žaviuosi Turkija, esu visom keturiom prieš jos buvimą ES.)
(Čia tik pradžia. Aš, nors ir kaip žaviuosi Turkija, esu visom keturiom prieš jos buvimą ES.)
QUOTE(matroskinas @ 2005 07 28, 06:16)
Iš visos Turkijos teritorijos 3% priklauso Europai, likę 97% Azijai. Jeigu Turkija taps ES nare, aš reikalausiu, kad Lietuva būtų 52-oji JAV valstija... Bl, kur logika?
As visada paminiu tuos procentus kai Turkijos sportininkai dalyvauja Europos cempionatuose, na juk Azijoj ji yra, ne Europoj

Jo, aš irgi dievinu Turkiją, bet jei ten Europa, tai aš tada kinietė

QUOTE(mamutyte @ 2005 07 27, 16:25)
pati nesuprantu iš kur pas mane tiek drasos, bet nėrėm vėl
instruktorius Ali jau tiek nebeparodė, kiek pirmasis, nes ištisai klausinėjo, ar viskas gerai, na suradom kazkieno akinius, tipo paskaitėm laikraštį, gulintį ant dugno ir vėl pasikartojo tas pats...jau 10m gylyje išsitraukė savo šlangą ir taip stipriai pabučiavo ranką...uh!
o išnėrus,visi likę įgulos nariai parodė didžiulę pagarbą už drasą, vot!
tai va, nespėjau atsigauti ir prisistatė Ali,
instruktorius Ali jau tiek nebeparodė, kiek pirmasis, nes ištisai klausinėjo, ar viskas gerai, na suradom kazkieno akinius, tipo paskaitėm laikraštį, gulintį ant dugno ir vėl pasikartojo tas pats...jau 10m gylyje išsitraukė savo šlangą ir taip stipriai pabučiavo ranką...uh!
o išnėrus,visi likę įgulos nariai parodė didžiulę pagarbą už drasą, vot!
tai va, nespėjau atsigauti ir prisistatė Ali,
na ir apie patį kabinimą
kaip rašiau prisitatė Ali, pradėjo klausinėti ar man viskas gerai, ar negavau gurkšnio, ar patiko (turkų, žestų kalba) o aš tik šypsausi, galvą linkčioju, o jau tas jo žvilgsnis..mmm...ir iš kojų verčiantis ramus tonas...jaučiu, kad pradedu lydytis..
Po to paėmė ranką, kažką kalbėjo, glostė pirštus,lyg žinotų, kad jau 11 dienų be vyro. Dar kažkuom įspūdingos jam pasirodė mano akys ir lūpos (makaronai, bet vistiek malonu) Dar klausė iš kur esu, ar vieną sūnų turiu, kodėl Baltijos jūroje nenardom? (na ir klausimas,sušalti į ledą galima) Nuo visų patirtų įspūdžių net nepastebėjau, kad netoliese trinasi dar vienas instruktorius, kuris kartas nuo karto vertė į rusų
Po to Ali kažką bandė rodyti, kažkokias egzotiškas vietas, bet, gaila, nieko nesupratau. Va, ar telefono nr. prašė tai jau neatsimenu, nes per visą laiką norinčių buvo gal 50 turkų
Gerai, kad ritojaus dieną išskridom, o tai nežinau kuo būtų viskas baigęsi, oi nežinau...
mamutyte, o t jam pasakei, kad esi iš Lietuvos? Nors tai vargu ar jam būtų padarę įspūdį, nes jis visą laiką manė, kad aš iš Suomijos
Finlnda, žodžiu 
O šiaip nujausti, kad su svoločium bendrauji yra viena, o tuo įsitikinti yra visai kas kita.
Kita vertus, aš pati ne mažesnė svoločyzna
bet jis šito apie mane nežino, o aš apie jį žinau
Dar vienas juokingas dalykas. Tame laiške, kurį jis man paliko paskutiniąją dieną ir kuriame rašė apie didžiąją savo gyvenimo meilę, paminėta, kad iki manęs jis niekam nežiūrėjo į akis ir nieko nelaikė už rankos. Po manęs, matyt, pradėjo tai daryti
Oi, negaliu 
Sergenas bent jau buvo su manimi atviras. o šitas makaronščikas... Labai tikiuosi dar pasimatyti

O šiaip nujausti, kad su svoločium bendrauji yra viena, o tuo įsitikinti yra visai kas kita.

Dar vienas juokingas dalykas. Tame laiške, kurį jis man paliko paskutiniąją dieną ir kuriame rašė apie didžiąją savo gyvenimo meilę, paminėta, kad iki manęs jis niekam nežiūrėjo į akis ir nieko nelaikė už rankos. Po manęs, matyt, pradėjo tai daryti

Sergenas bent jau buvo su manimi atviras. o šitas makaronščikas... Labai tikiuosi dar pasimatyti

QUOTE(Smurka @ 2005 07 28, 11:33)
mamutyte, o t jam pasakei, kad esi iš Lietuvos? Nors tai vargu ar jam būtų padarę įspūdį, nes jis visą laiką manė, kad aš iš Suomijos
Finlnda, žodžiu 
Kita vertus, aš pati ne mažesnė svoločyzna 

toks įspūdis, kad žodį Lietuva, girdėjo pirmą kartą, tai ir nesistengiau per daug aiškinti, gi turkiškai vis tiek nemoku
būtent, kad pačios esam geros svoločyznos
mamutyte, o tai kokia kalba kalbėjot? jei tas vertėjas ne visada vertė, tai diskusija apie nardymą Baltijos jūroj atrodo neįtikinama
kad apie gražias akis ir lūpas rusiškai moka standartinę frazę tai nieko keisto, bet apie Baltijos jūra
ir žino jis tokią