Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji nuotykiai Turkijoje

QUOTE(Eos @ 2005 07 27, 11:28)
Smurka, o paskutinej nuotraukoj kas toks? ax.gif

Ir dar: kaip suprantu, jiems vaikai netrukdo? biggrin.gif

Šitas tai visiškai internetinis. Iš visų turkų masės skiriasi tuo, kad bendrauja korektiškai, o ne apie antrus galus, kaip kiti. Nesvaigsta nuo mano grožio, nesiūlo tuoktis, o tik mėgaujasi bendravimu.

O vaikai... Kai nori išsišauti, niekas netrukdo, nei vyras, nei vaikai. vienas pradavėjas man siūlė susitikti. Aš sakau, kad turiu vyrą ir du vaikus. Jis sako, nu ir kas, gi atostogos tau dabar biggrin.gif Suprask, atostogos nuo vyro ir vaikų taip pat ax.gif
Atsakyti
jau prieš kelionę žinojau, kad būtinai nersiu.
Tai va, nuleido mane į vandenį ir tada supratau, kad tas būtinai gali ir neišsipildyti. Laimei pasitaikė toks fainuolis instruktorius (turbūt pripratęs su tokiomis myžnėmis žaisti) ir prasidėjo :ko tu bijai?, aš su tavimi, aš tavęs nepaliksiu...na po vandeniu...Tai va, vistik sugebėjau "perlipti per save", o po vandeniu prasidėjo...iš karto besilesdami sušokom tipo valsą, po to pasėdėjom ant dugno, pavaikėm žuvytes ir t.t.....nenusakomas jausmas, o kaip prieš išneriant instruktorius išsitraukė geguonies šlangą ir pabučiavo man ranką, o sūnui vyriškai paspaudė, buvo viršūnė...
Atsakyti
QUOTE(mamutyte @ 2005 07 27, 12:28)
Laimei pasitaikė toks fainuolis instruktorius

čia apie Ali taip gražiai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutyte @ 2005 07 27, 12:28)
jau prieš kelionę žinojau, kad būtinai nersiu.
Tai va, nuleido mane į vandenį ir tada supratau, kad tas būtinai gali ir neišsipildyti. Laimei pasitaikė toks fainuolis instruktorius (turbūt pripratęs su tokiomis myžnėmis žaisti) ir prasidėjo :ko tu bijai?, aš su tavimi, aš tavęs nepaliksiu...na po vandeniu...Tai va, vistik sugebėjau "perlipti per save", o po vandeniu prasidėjo...iš karto besilesdami sušokom tipo valsą, po to pasėdėjom ant dugno, pavaikėm žuvytes ir t.t.....nenusakomas jausmas, o kaip prieš išneriant instruktorius išsitraukė geguonies šlangą ir pabučiavo man ranką, o sūnui vyriškai paspaudė, buvo viršūnė...

Pasakodama apie save, tu pasakoji apie mane...
Na, valsus jie ten šoka su visomis, a la titaniku irgi su visomis plaukia. Bet deguonies šlangas išsitraukia ir rankas bučiuoja tik toms, su kuriomis nori ir sausumoje reikalų turėti. Panašu, kad rankos bučiuojamos tik kartą per savaitę...
Tol, kol ta išvažiuoja ir kita atvažiuoja...

O jis man dar skambino, sako, atvažiuok greičiau, gyvensim kartu, nebegaliu be tavęs užmigti. Gaila, kad tu savo telefono numerio nepalikai... Aš sakau, kad viena laimė, jog man nebe 15 ar 18, kai buvau žiauriai patikli naivuolė. Kitaip užsiparinčiau negyvai. O dabar, kai iš anksto žinai, kas tuose kurortuose vyksta...

Bet įtariu, kad mano tema "negražūs pokštai" pasipildys dar viena ne mažiau juokinga istorija biggrin.gif Tereikia tik palaukti. Iki rudens
Atsakyti
Oi Shmurka, kokia tu pikta.... tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif atbaidysi tu visus turkish boys nuo lietuvaičių.... Nors anot mano pažystamų, tai lietuvaitės geresnės lovoj, sukalbamesnės ir mažiau geria.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nu čia tiksliai ne apie mus. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
tai va, antras panėrimas...aš jau nieko nebijau, jau pati galiu dirbti instruktorium
tada išnyra Ali, ah, leidziamė į dugną, ir kaiptai išspjoviau aš savo šlangą, (panika, noriu mirti tik Lietuvoj!) nieko nesupratau, bet po sekundės atsidūrėm virš vandens, tada supratau, kad jie tikri profesionalai (visame kame)
Atsakyti
Vilniuje prie Seimo rūmų vidurdienį prasidėjo keturias valandas truksianti taiki demonstracija prieš Turkijos narystę Europos sąjungoje cry.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 07 27, 13:30)
čia apie Ali taip gražiai?  mirksiukas.gif

ne Ali buvo vėliau
Atsakyti
QUOTE(mamutyte @ 2005 07 27, 12:50)
ne Ali buvo vėliau

laukiu nesulaukiu kitos serijos, netampyk gi nervų, pasakok ax.gif
Atsakyti
Tam Ali buvo labai svarbu, kad aš jo spagečius, ant ausų man kabinamus, priimčiau už rimtą pinigą. Kai eilinį kartą jis man kalbėjo apie vestuves, aiškino, kad dabar negali manęs vesti, nes neseniai grįžo iš armijos ir dar neužsidirbo pinigų, todėl vestuves galėsim atšokti tik po metų, aš neištvėriau ir ant lapelio jm parašiau, kad visos tos vestuvės yra juokas, nes negimė dar toks turkas, kuriuo tikėčiau.

Nežinau, ar jam kas nors išvertė tą mano sakinį, bet kitą dieną jis vis manęs klusinėjo "ty mne doveriajesh"? Aš purtau galvą schmoll.gif: O tas iš proto kraustosi, neva bože moj, kaip jis čia rimtai, o aš, matot, netikiu juo. Gaila, kad mums trukdė kalbos barjeras, negalėjau suskelti visko, kas ir kaip. Tačiau paskutinį vakarą jis mn atnešė toookį laišką, kurį skaitant širdis daužėsi, kaip sprogimui besirengianti atominė bomba. Kai po to paklausė, ar aš juo tikiu, tik patraukiau pečiais, nes tikėti buvo galima tik jo graudžia meilės istorija apie merginą su kuria jis draugavo septynerius metus ir kuri ištekėjo vos tik jis išėjo į armiją. Jis tik ją vieną neva mylėjo...

Bet staiga išvydęs mane savo jachtoje, jis sugebėjo ją pamiršti laugh.gif (va, čia jau makaronai).

Ir paskutinis sakinys: "ty mene ver, ja budu pisat tebe pisma". Kai skridom lėktuvu į Lietuvą, su Shalimar skaitėm tą laišką. bet širdis jau nebesidaužė, spurdėjimą pakeitė linksmas juokas. oi, kaip prisijuokėm.

Bet vis tiek sunku susitaikyti su tuo, kad atostogos baigėsi, o kartu su jomis ir tas smulkus romaniūkštis. Laiškų aš, žnoma, negavau ir negausiu. Į Lietuvą jis, žinoma, neatvažiuos, nors ir žadėjo balandį atlėkti. Sulaukiau tik poros skambučių - pirmojo jau kitą dieną grįžus iš kelionės, antrojo - po dviejų savaičių.

Bet jaučia širdis, dar kažkas bus. tik kažkuriam iš mūsų tai žiauriai nepatiks.
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 07 27, 13:54)
laukiu nesulaukiu kitos serijos, netampyk gi nervų, pasakok  ax.gif

negaliu visko iš karto, gi reikia padaryti tai, už ką pinigus moka:mirksiukas:
Atsakyti
QUOTE(mamutyte @ 2005 07 27, 13:48)
tai va, antras panėrimas...aš jau nieko nebijau, jau pati galiu dirbti instruktorium
tada išnyra Ali, ah, leidziamė į dugną, ir kaiptai išspjoviau aš savo šlangą, (panika, noriu mirti tik Lietuvoj!) nieko nesupratau, bet po sekundės atsidūrėm virš vandens, tada supratau, kad jie tikri profesionalai (visame kame)

pati nesuprantu iš kur pas mane tiek drasos, bet nėrėm vėl
instruktorius Ali jau tiek nebeparodė, kiek pirmasis, nes ištisai klausinėjo, ar viskas gerai, na suradom kazkieno akinius, tipo paskaitėm laikraštį, gulintį ant dugno ir vėl pasikartojo tas pats...jau 10m gylyje išsitraukė savo šlangą ir taip stipriai pabučiavo ranką...uh!
o išnėrus,visi likę įgulos nariai parodė didžiulę pagarbą už drasą, vot!
tai va, nespėjau atsigauti ir prisistatė Ali,

Atsakyti