Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji nuotykiai Turkijoje

QUOTE(Shalimar @ 2005 07 29, 10:44)
Smurka, siulau paciam rugsejo gale, na po dvieju menesiu ax.gif

Man tas pats, aš vis tiek tam tikra prasme nuo tavęs priklausau mirksiukas.gif Tik Upsiuki nežinia, kaip bus, mat jinai rugsėjį turi grįžti į darbą
Atsakyti
Jo, jeigu taip ir toliau, nebeliks kur mums, varlėms keliauninkėms, ir atostogauti... cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
dabar nebedrystu niekam ir pasakyti, kad į tokius kraštus rengiuosi sparnus pakelt... verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
organizuojamas rudeninis lietuvaičių poilsis Turkijoke...? smile.gif paskaitau, oi kaip smagiai panelės ten leidžiat laiką... o iki kada vėliausiai rudenį organizuojamos kelionės į Turkiją..?
Atsakyti
Iki pat paskutinių spalio dienų.. Paskutiniai čarteriai iš Kemero išskrenda į Vilnių spalio 29d. taip kad prašom jungtis. cool.gif cool.gif cool.gif
Spalį ten vis dar šilta biggrin.gif , kaip tik mūsų šiaurietiškoms natūroms. tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(VAIDAZ @ 2005 07 29, 11:55)
dabar nebedrystu niekam ir pasakyti, kad į tokius kraštus rengiuosi sparnus pakelt... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

su visam? mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Ir noriu ir siūlo su visam ax.gif ax.gif ax.gif Bet per daug aš čia šaknis įleidus blink.gif blink.gif gal kada nors ateity, kai vaikas paauks.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VAIDAZ @ 2005 07 29, 12:26)
Ir noriu ir siūlo su visam ax.gif  ax.gif  ax.gif  Bet per daug aš čia šaknis įleidus blink.gif  blink.gif  gal kada nors ateity, kai vaikas paauks.... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Oi, apsiramink tongue.gif Man jau ir tuoktis siūlė... o matei, kas išėjo? Vos išvažiavau, tuoj kitai lietuvaitei į "giloza" pradėjo žiūrėti ir už rankos laikyti biggrin.gif

Ten jie tų sužadėtinių turi tiek, kad paskui patys susipainioja
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 07 29, 12:40)
Vos išvažiavau, tuoj kitai lietuvaitei į "giloza" pradėjo žiūrėti ir už rankos laikyti biggrin.gif

Neirodyta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 07 29, 12:40)
Ten jie tų sužadėtinių turi tiek, kad paskui patys susipainioja

būna juk ir išimčių ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 07 29, 12:42)

Na, įrodyti galima tai, ką pati savo akimis pamatai. O netikėti nėra pagrindo

būna juk ir išimčių 

O jos tik patvirtina taisyklę tongue.gif
Atsakyti
nu nežinau, moterys, aš juk nesakau kad tikiu tom myliu, mylėsiu... Bet jei per 2 mėn. nepamiršta nė dienai, tai irgi malonu... ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
o dėl išimčių, tai mano sesuo jau 2 metai su turku gyvena Vokietijoje. Rugsėjį tuoksis Las Vege, bo tas lietuviškai-vokiškai-jugoslaviškai-turkiškas biurokratizmas dabaigė abu....
O mano sesuo vis dar dievinama kaip pirmą dieną, jos mergautinė dukrytė lepinama kaip karalaitė. Ir mano sesuo žydi, o aš jai to pavydžiu... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VAIDAZ @ 2005 07 29, 13:03)
nu nežinau, moterys, aš juk nesakau kad tikiu tom myliu, mylėsiu... Bet jei per 2 mėn. nepamiršta nė dienai, tai irgi malonu...  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Manęs piemuo visus metus nepamiršo tongue.gif
Atsakyti