Nu va kaip tau faina....
gaila tik kad mus myli ne tie kuriuos mylim mes....
QUOTE(VAIDAZ @ 2005 07 29, 13:03)
nu nežinau, moterys, aš juk nesakau kad tikiu tom myliu, mylėsiu... Bet jei per 2 mėn. nepamiršta nė dienai, tai irgi malonu...
o dėl išimčių, tai mano sesuo jau 2 metai su turku gyvena Vokietijoje. Rugsėjį tuoksis Las Vege, bo tas lietuviškai-vokiškai-jugoslaviškai-turkiškas biurokratizmas dabaigė abu....
O mano sesuo vis dar dievinama kaip pirmą dieną, jos mergautinė dukrytė lepinama kaip karalaitė. Ir mano sesuo žydi, o aš jai to pavydžiu...

o dėl išimčių, tai mano sesuo jau 2 metai su turku gyvena Vokietijoje. Rugsėjį tuoksis Las Vege, bo tas lietuviškai-vokiškai-jugoslaviškai-turkiškas biurokratizmas dabaigė abu....
O mano sesuo vis dar dievinama kaip pirmą dieną, jos mergautinė dukrytė lepinama kaip karalaitė. Ir mano sesuo žydi, o aš jai to pavydžiu...
Vaidaz, jei vaziuosim i Turkija galesim kokia "razvetka" padaryt tavo turkui, juk mergaiciu musu ne viena bus, kelios bandys pakabinti, jei bus pavyzdingas ir nepasiduos provokacijom, tai liuks, nebebus ko sesei pavydeti
Kad aš jau dabar galiu pasakyt kad neatsilaikys....
juk tokių mergičkų nė vienas doras vyras nepaliks be dėmesio....
QUOTE(VAIDAZ @ 2005 07 29, 14:35)
Kad aš jau dabar galiu pasakyt kad neatsilaikys....
juk tokių mergičkų nė vienas doras vyras nepaliks be dėmesio....

Na jei neatsilaikys, tai bus daug lengviau ji pamirsti ir nukreipti savo demesi i kitus
Be to, butu su mumis ir nauju veidu, kuriu Smurkos nardytojas dar nemate, tai ji irgi galima patikrinti
nebeskaitysiu šitos temos
pavydas jama
QUOTE(mamulia @ 2005 07 29, 14:50)
Mamulia, tave labai noretusi ten matyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 07 29, 14:53)
man irgi save ten matyt norėtųsi, o kai dar tokia kompanija
Tai jūs tik vienai savaitei? Aš tikėjausi 2 sav. juk kaina tik 200 lt. skiriasi.....