Įkraunama...
Įkraunama...

PMS

Vyrai juokauja, biggrin.gif kad su moterimis galima susikalbėti tik vieną savaitę thumbup.gif : nes prieš mėnesines savaitę , per ir po jų savaitę susikalbėti neįmanoma mad.gif . O gal tai teisybė g.gif ?
Man visas tris savaites taip nėra clap.gif , bet savaitė prieš tai panašiai (gal tik sutapimas)doh.gif . Tada atrodo , kad aš pati nelaimingiausia sad.gif , kad vyras blogiausias mad.gif , vaikai bet kada išveda iš kantrybės blink.gif . Su vyru santykiai labai geri thumbup.gif thumbup.gif .............KOL?Na kai jau artėja tos dienos tada...... mad.gif mad.gif dėl menkniekių pradedam pyktis ir aišku "kaltas " vyras, kai praeina tos dienos viskas atrodo kitaip, dėl ko pykdavau atrodo visai be reikalo, tada ir vyras wub.gif tampa pačiu geriausiu, ir vaikai 2.gif clap_1.gif mieliausi. Ar jums taip nebūna? doh.gif g.gif
Atsakyti
Na PMS sindromas kankina ne tave viena laugh.gif
Kažkur skaičiau, kad viena indėnų gentis mėnesinėmis sergančias moteris uždarydavo į atskirą patalpą. Labai geras pavyzdys. Galima teigti ,
jog daugelio įstaigų darbo kokybė kaipmat pagerėtų, jei negaluojančios darbuotojos tomis dienomis būtų uždaromos į „raudonąjį kampelį", kuris, beje, privalo būti saugomas. Apsauga reikalinga dėl labai svarbių priežasčių. Statistika teigia, kad dauguma moterų padarytų nusikaltimų įvyksta būtent sergant mėnesinėmis. Dar daugiau, net 50 procentų moterų žudikių savo kruvinas fantazijas įgyvendina likus kelioms dienoms, kol pačios ims kraujuoti. Kai kuriose šalyse kaltinamosios PMS – lengvinanti aplinkybė.
Atsakyti
Jap Jap, visiska teisybe smile.gif. As tei zinodama savo fiziologija, stengiuosi nesikabinti prie vyro ir kitu tomis dienomis, bet karais labaij sunku smile.gif
Atsakyti
Man taip kas mėnesį irgi sad.gif
Stengiuosi valdytis, bet maniškis žino, kad tom dienom man daug kas atleistina wub.gif
Atsakyti
Jei mano nuotaika bloga, tai pirmas brangiojo klausimas, ar man neprasidejo tos dienos biggrin.gif . Tomis dienomis sau paciai tenka nuolat priminti, kad ne viskas taip juoda, kaip atrodo.
Jei nuotaika be aiskios priezasties bloga, tai zenklas pasitikrint kalendoriuka wink.gif.
Atsakyti
Nu mano nuotaika irgi pasikeičia per PMS. Viskas erzina, niekas netinka ir neįtinka. Kartais atrodo, kad "stogas" pavažiuos. Bet vieną mėnesį bandžiau gerti magnio tablečių ir padėjo. Net nejaučiau kaip sulaukiau mmm
Atsakyti
QUOTE (ELZYTĖ @ 2004 11 30, 19:56)
Nu mano nuotaika irgi pasikeičia per PMS. Viskas erzina, niekas netinka ir neįtinka. Kartais atrodo, kad "stogas" pavažiuos. Bet vieną mėnesį bandžiau gerti magnio tablečių ir padėjo. Net nejaučiau kaip sulaukiau mmm

thumbup.gif thumbup.gif TEISYBĖ.MAGNIO TABLETĖS IŠ TIESŲ PADEDA SULAUKTI TŲ DIENŲ. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Anksciau maniau, kad aplinkiniai bjauriai elgiasi, todel ir pykstu ir kad jokiu PMS man nebuna, bet ilgainiui pastebejau, kad kazkodel jie "pablogeja" pries TAS dienas... laugh.gif Ir dar pozymis pagal kuri maniskis nusprendzia, kad jau tuoj- pradedu nerealiai tvarkytis ir bambeti uz ne vietoj padetus daiktus. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

O kaip fainai pasirodo ne as viena cia tokia zemeje.. nes tikrai manaiu kad tik man toks baisus buna tas PMS... blink.gif
AS tampu nekontroliuojama ir neprognozuojama...
As saves tomis dienomis nepazistu.. Kai viskas praeina geda pasidaro blush-anim-cl.gif

O vis tik gal yra kokie nors zoliniai preparatai, sureguliuoti sita dalyka? ne raminamieji kokie, o siaip kad organizmas taip baisiai nereaguotu? Bet kad butu labai efektyvus...Nes negalu pakest to laikotarpio
Atsakyti
Ką jau padarysi - juk tuo metu hormonai "pasileidžia į trasą" megalol.gif
Atsakyti
Man si menesi labai ziaurus PMS, sventes ant nosies, labai jos mane nervina, net pas tevus vaziuoti nenoriu, ant vyro saukiu, ant suns saukiu, o pati zliumbiu, kad nepastoju, ir visa pasauli del to kaltinu...

Dar su pinigeliais nelabai gerai si menesi, mano brangusis kazkaip uzsimirses buvo, kad jam pas stomatologa reikia, kad masina reikia paremontuoti, kad dar sio, ano, tai viskas per viena priessventini menesi.

Ir apskritai, viskas labai nervuoja -ir dar nervuotis visa savaite mad.gif Blyn mad.gif
Atsakyti
mane irgi pavargina kartais PMS (nuotaika, irzlumas), bet skausmai tai prasideda pirma arba antra menstruaciju diena...

paauglsytej net buvau apalpusi namie...

uztai gydytoja mano patare: jei uzeina skausmai menstruaciju metu, isgerkite 50g. kaip mat nuims kaip ranka. Esme ta, kad menstruaciju metu isitempia lygieji gimdos raumenys, kuriems atpalaiduoti Jus ir geriate Nospa...o tuos raumenukus gali atpalaiduoti elementarus 50g...ir poveikis neigiamas bus mazesnis zymiai nei vaistu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti