na tikrai suprantu visas,man skausmas: pastovus svecias menesiniu metu.kazkur kas tris menesius toks nepakenciamas ,kad jei nespedavau pavartoti vaistu tai atsibusdavau ligonineje.tai karta savo brangiausia taip isgazdinau , kai jis mane veze i ligonine praradau samone ir dar gyditoja tokia griezta pasirode tai isreze "tai ka jus cia sau galvojat kita karta nespesi atvesti,spaudimas nukris ir sirdis sustos",tai nuo to laiko vaistai visa laik su manim. o pasvekimas tik kaip Ede rase :pagimdysi ir praeis. as dar negimdziau ,tai man dar ir nepraejo ................

Jo ir man menesines labai skausmingos buna. Jau nuo mazumes sunkiai jas pratempdavau. Be vaistu ne is vietos,netgi pati leisdavausi ukola sau i uzpakali,nes kitaip negaledavau iskenteti,verkdavau.
Dabar siek tiek lengviau nezinau,gal vaistai greiciau suveikia. Ir menesines ateina kaip laikrodis.Jau gal 4 metus is eiles per naujaka sergu iskaitant ir situos metus
. O is anksto tai man tik patraukia ant valgymo,viska valgau apsisuku ir vel valgau,nei krutine,nei nugara,nei niekas kitas nesidaro,tik va bent vienas spuogas tikrai isikelia kur nors. Na o jau po to tai ir pilvas ir nugara ir nuotaika bloga,uoj greiciau pas
,tai ir nuotaika bus gera ir savijauta.
Dabar siek tiek lengviau nezinau,gal vaistai greiciau suveikia. Ir menesines ateina kaip laikrodis.Jau gal 4 metus is eiles per naujaka sergu iskaitant ir situos metus

QUOTE(Burbulytis @ 2005 03 02, 11:20)
As irgi bunu edri baisiai, dar nepavalgiau, o jau dar noriu, ypac visokiu sokoladuku (bet ir siaip ju noriu), bunu dar verksne didesne nei iprastai (ir siaip buna pasitaiko), tokia piktoka ir nepatenkina viskuo, nes krutine amzinai skauda ir. .. 

Niu va, lygiai taip pat, tik galiu pasakyti, kad sie pozymiai kazkaip i senatve

QUOTE(Ornellitta @ 2004 12 22, 11:23)
O vis tik gal yra kokie nors zoliniai preparatai, sureguliuoti sita dalyka? ne raminamieji kokie, o siaip kad organizmas taip baisiai nereaguotu? Bet kad butu labai efektyvus...Nes negalu pakest to laikotarpio
Yra - Mastodynon (lašiukai) ir Agnucaston (tabletės ir lašiukai), bet juos reikia vartot ilgai - bent pusmetį, nes homeopatiniai paveikia tik per ilgą laiką.
QUOTE(kregzde @ 2005 03 04, 07:46)
o krutine pries "dienas" pradejo skaudeti gal pastaraisiais metais, isvada: reikia jau leliaus!
na, man tada irgi jau reikia

QUOTE(Pukė @ 2005 03 04, 08:08)
na, man tada irgi jau reikia
krutine per PMS taip istinsta, kad buna kaip du skausmingi balionai
norisi nusiimti ir pasideti kuriam laikui
dar kamuoja noras valgyti - alyvuoges, paskui sokolada. visiskai praeina noras
, norisi tik svelnumo is vyro, nors bunu irzli ragana 

JO jo, is B pavirsta i C

QUOTE(filifjonka @ 2005 03 04, 10:31)
o jau ragana kokia.... kaip degtukas uzsiplieskiu
pati saves tokios nemegstu, bet nieko negaliu padaryt.

Durniausia, kad kitiems tai nelabai ir aiskinsi, kad tau cia PMS

QUOTE(filifjonka @ 2005 03 04, 11:31)
atrodo man dabar kaip tik paciam ikarshtyje
lialiu planuojam, bet atrodo, kad shi menesi nesikure
tai vat suvalgiau antrus pusrycius ir jau galvoju apie pietus. koshmaras kazkoks

lialiu planuojam, bet atrodo, kad shi menesi nesikure

tai vat suvalgiau antrus pusrycius ir jau galvoju apie pietus. koshmaras kazkoks

Pas mane ta pati situacija...

irgi savęs nemėgstu tokios... Bet jau pikčiurna būnu kaip turi būt

Dar karščio bangos kažkokios užeina

Man tai pilvas beproto skauda,ir diena ir nakti.gali vaistus gerti nelabai padeda.