QUOTE(husmor @ 2008 03 25, 13:29)
bet tai aciu Dievui,kad Lietuva ne Amerika, ir tiek nusikaltimu nera..na ,moterys tiek ju nedaro
QUOTE(mamukai @ 2008 03 13, 01:09)
sveikos,
vat idomu pasidare, ar nakvisa padeda ir nuo dirglumo? nes man kaip tik pms ir nu negaliu, taip norisi verkti su kiekvienu zingsniu... stai ir siandien, sugedo masina, teko i darba vaziuoti troleibusu. tik isejau is namu, ziuriu - stoteleje stovi usuotasis. taip skubejau begau, bet pavelavau, tai tiek pastangu prireike, kad cia pat vietoje, stoteleje, neapsibliauciau
nu atrodo esu sveika moteris, bet iki kokiu nesamoniu tas pms daveda
jau ankciau taip budavo, kad del kiekvieno zodzio namuose pagalve laistydavau
ir net nesuprasdavau del ko, o tik va neseniai supratau kame reikalas.
gal zinote kokiu geru "vaistu" nuo pms?
vat idomu pasidare, ar nakvisa padeda ir nuo dirglumo? nes man kaip tik pms ir nu negaliu, taip norisi verkti su kiekvienu zingsniu... stai ir siandien, sugedo masina, teko i darba vaziuoti troleibusu. tik isejau is namu, ziuriu - stoteleje stovi usuotasis. taip skubejau begau, bet pavelavau, tai tiek pastangu prireike, kad cia pat vietoje, stoteleje, neapsibliauciau
jau ankciau taip budavo, kad del kiekvieno zodzio namuose pagalve laistydavau
gal zinote kokiu geru "vaistu" nuo pms?
labas,
as per mm kaip zveris, nu bent dazniausiai
parekomendavo man cia neseniai gydytoja magnio pagert nuo streso, ir, nezinau ar cia sutapimas ar tikrai padejo, pastaruosius menesius nebe tokia nervuota vaikstau
o anksciau bandziau ir nakvisa, ir kitokius vaistukus, menkai padedavo..
QUOTE(husmor @ 2008 03 03, 14:37)
Ir man taip budavo,tai gin sake,kad nuo hormonu pusiausvyros sutrikimu..bet man kazkaip savaime praejo..nakvisa liepe gert.
gal galetum pasakyti po kiek laiko pagerejo?
nes as irgi neseniai susiduriau su sia problema
Stengiuosi daug gerti skysciu, Magnis, B grupes vitaminai ir pastoviai "hipnotizuojuosi" - tik 7 dienos
Man per PMS visada temperatūra būna 37,2 - 37,3 ir tai man yra normalu, kai "pakrečia šaltukas" kelias dienas, žinau - tuoj "svečių sulauksiu"
man irgi kiekvienas ciklas skirtingas, vieną visai nieko neskauda, pilvo nepučia, net PMS nejaučiu ir susergu, o kitą ir skauda taip, kad spazmolitikų griebiuosi, ir ibuprofeno, bet pagėrus vaistukų - praeina skausmai. Būna ir kiaušidžių "pūtimo" jausmas, kad ir nualpt galima iš to skausmo, bet iškenčiu, nes kiaušides papučia tik kelias valandas per dieną. Pirmą mmm dieną būna ir skausmas su pykinimais, kito sirgimo atveju -išvis nieko... va taip skirtingai viskas skirtingo ciklo metu. Aišku smagiausia tik kai pamaudžia vos vos kai supranti, kad jau tuoj "dienelės" ateis
O šiaip kai skauda aš sau duodu poilsį ir ramybę, gulinėju lovoje- svajoju, skaitau ką nors, ar pamiegu
vaistų labai jau vengiu, nors pasitaiko momentų kai negaliu be nuskausminamųjų, nors taip būna retai.
Per PMS jaučiu ir kad temperatūra užkilusi, laikosi iki susirgimo, man tai būtų idealu, kad ta užkilusi tempa ir būtų vienintelis rodiklis ateinančiųjų,nors skausmų kęsti nereikėtų
bet tokia jau ta moters dalia...
Per PMS jaučiu ir kad temperatūra užkilusi, laikosi iki susirgimo, man tai būtų idealu, kad ta užkilusi tempa ir būtų vienintelis rodiklis ateinančiųjų,nors skausmų kęsti nereikėtų
QUOTE(Vilniete @ 2008 03 27, 23:41)
Stengiuosi daug gerti skysciu, Magnis, B grupes vitaminai ir pastoviai "hipnotizuojuosi" - tik 7 dienos
gal isduosi paslapti koki magni gerei?
kazkaip vis girdziu is visu aplinkui, kad magnis padeda, bet dabar ju tiek visokiu skirtingu priviso, kad net nezinau
Taip gali buti, nes II ciklo fazei budingas bazalines temperaturos padidejimas, o kai kurioms moterims padideja ir bendra viso kuno temperatura.
tai yra visiškai normalu, bet jei kažkas kelia nerima visada protinga apsilankyt pas kelis daktarelius
QUOTE(mamukai @ 2008 03 29, 22:30)
gal isduosi paslapti koki magni gerei?
kazkaip vis girdziu is visu aplinkui, kad magnis padeda, bet dabar ju tiek visokiu skirtingu priviso, kad net nezinau
gal kas nors bandet pradeta reklamuoti Magnis B6 moterims?
QUOTE(juustine @ 2008 03 31, 22:44)
gal kas nors bandet pradeta reklamuoti Magnis B6 moterims?
nezinau, kaip ten yra is tikruju, bet rasoma, kad jis Butent skirtas nuo PMS ir nervuku 
tikrai idomu, kuo jis skiriasi nuo magvit'o, magnio b6 ir tt.