Įkraunama...
Įkraunama...

PMS

geriausi yra Prefemin man tai net ilgai jų gert nereikėjo, jau po 2 savaičių pajutau poveikį, o būdavo tai blogai..nuotaikų svyravimai, galvos, nugaros skausmai dingo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inadastra @ 2008 04 12, 12:10)
geriausi yra Prefemin man tai net ilgai jų gert nereikėjo, jau po 2 savaičių pajutau poveikį, o būdavo tai blogai..nuotaikų svyravimai, galvos, nugaros skausmai dingo mirksiukas.gif

4u.gif o kiek kainuoja toks geris? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukai @ 2008 04 13, 22:46)
4u.gif o kiek kainuoja toks geris?  smile.gif

54Lt.
As irgi ruosiuuosi ryt nusipirkti PERFEMIN. Nes magni daugiau kaip 5men. geriau nepadejo, Stress B tris men. geriau, jokio poveikio.

Visi skausmai man nulis, palyginus su nervu priepoliais. O tuo labiau, kad su mazi vaikai verysad.gif
Kol buvau negimdziusi jokiu problemu neturejau. Pirmaji vaika kai pagimdziau pasijuto truputeli PMS simtomai, o po antro ugnimi spjaudyti pradejau verysad.gif
Atrodo nors imk ir nuo visu izoliuokis, tomis dienomis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2008 04 17, 19:38)
54Lt.
As irgi ruosiuuosi ryt nusipirkti PERFEMIN. Nes magni  daugiau kaip 5men. geriau nepadejo, Stress B tris men. geriau, jokio poveikio.

Visi skausmai man nulis, palyginus su nervu priepoliais. O tuo labiau, kad su mazi vaikai verysad.gif
Kol buvau negimdziusi jokiu problemu neturejau. Pirmaji vaika kai pagimdziau pasijuto truputeli PMS simtomai, o po antro ugnimi spjaudyti pradejau verysad.gif
Atrodo nors imk ir nuo visu izoliuokis, tomis dienomis doh.gif

zinau, kad priklauso nuo to, koki magni vartoji, nes kaikurie labai sunkiai pasisavina smile.gif koki tu gerei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(power_for_ever @ 2008 04 11, 08:52)
vis geriau nei skauda blink.gif man tai jau savaite pries mm pradeda pilvo apacia skaudet, o kartais taip surakina, kad nors sienom lipk doh.gif  doh.gif bet juk negalima su tuo taikytis, reikia kazka daryt!
kokius vaistus bandete, kokie padejo?
geriau melisa, bet jokio ypatingo rezultato g.gif

magns B6 moterims padeda wink.gif as dazniausiai derinu vaistukus su poilsiu ir sokoladu smile.gif kai pozityviai nusiteiki lengviau istverti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukai @ 2008 04 17, 22:34)
magns B6 moterims padeda wink.gif as dazniausiai derinu vaistukus su poilsiu ir sokoladu smile.gif kai pozityviai nusiteiki lengviau istverti  4u.gif

del poilsio drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2008 04 17, 19:38)
54Lt.
As irgi ruosiuuosi ryt nusipirkti PERFEMIN. Nes magni  daugiau kaip 5men. geriau nepadejo, Stress B tris men. geriau, jokio poveikio.

dabar geriu magnis B6 moterims ir tikrai jauciu teigiama efekta, o kaina 23 Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saules_asarele @ 2008 04 18, 19:37)
del poilsio drinks_cheers.gif

mano drauge vartoja KT ir jokiu skausmu ax.gif pavydziu..
Atsakyti
QUOTE(mamukai @ 2008 04 17, 22:29)
zinau, kad priklauso nuo to, koki magni vartoji, nes kaikurie labai sunkiai pasisavina smile.gif koki tu gerei? 4u.gif

Magvit naudojau ir magne B6.
Aciu

Jau 2sav. naudoju Perfemin, bet jokio pagerejimo schmoll.gif Gal reikia visa kursa praeit, kad pasijaustu g.gif
Atsakyti
Pribrendau ir as sia tema pakaityt ir i vaistine zingsniuot....,nes visi priesai palieka doh.gif o savijauta,o apetitas,o stora sau doh.gif sedziu dabar 200gr saldainiu maiseli sutarsius ,o apsalus rukytos desros su duona dar ant virsaus....
Atsakyti
O man padėjo Agnucaston. thumbup.gif
Atsakyti
Ar gali dėl PMS atsirasti danties skausmas? mastau.gif
Atsakyti