Įkraunama...
Įkraunama...

PMS

QUOTE(sufle @ 2012 03 16, 12:43)
paskutines mano mm buvo ziaurios doh.gif  kokia savaite pries mm ir 5 dienos po mm taip silpna buvo, pykino, galva svaigo doh.gif  pirma karta taip ziauriai verysad.gif  ar kam buna panasiai?

pas mane paskutinios irgi ziaurios buvo. Niekada dar nera taip buve. Net nulekiau i antaklanio moteru ligonine.
Galva sukosi kaip karuseleje. Islipt is lovos vos istengiau. Ramsciausi sienomis. Vemiau kokius keturis kartus. I burna nieko negalejau paimti, net nuo vandens vemdavau. Skausmu jokiu nei menkiausiu. Prasidejo tepliojimas. Issigandau, kad gal koks vidinis kraujavimas. Atakalni pripaise PMS ir liepe isgerti tablete ibupprofen 600mg. Gyd. Kazka sumurmejo apie prostaglandinu gamyba. As jau nedrisau nieko placiau klausineti, nes gyd toks skubantis, nepatenkintas, kad trugdau su kazkokiu PMS. Sekancia diena jau sergu normaliai, bet galva taip pat sukasi kaip karuseleje, bet nors nepykina. Daryt jau trecia diena nieko negaliu, nes esu visiskai bejege.
Nesuprantu nuo ko taip gali buti?.... ir kiek tai truks?...
Atsakyti
QUOTE(Jasminete @ 2012 05 28, 12:04)
pas mane paskutinios irgi ziaurios buvo. Niekada dar nera taip buve. Net nulekiau i antaklanio moteru ligonine.
Galva sukosi kaip karuseleje. Islipt is lovos vos istengiau. Ramsciausi sienomis. Vemiau kokius keturis kartus. I burna nieko negalejau paimti, net nuo vandens vemdavau. Skausmu jokiu nei menkiausiu. Prasidejo tepliojimas. Issigandau, kad gal koks vidinis kraujavimas. Atakalni pripaise PMS ir liepe isgerti tablete ibupprofen 600mg. Gyd. Kazka sumurmejo apie prostaglandinu gamyba. As jau nedrisau nieko placiau klausineti, nes gyd toks skubantis, nepatenkintas, kad trugdau su kazkokiu PMS. Sekancia diena jau sergu normaliai, bet galva taip pat sukasi kaip karuseleje, bet nors nepykina. Daryt jau trecia diena nieko negaliu, nes esu visiskai bejege.
Nesuprantu nuo ko taip gali buti?.... ir kiek tai truks?...

Pasitikrink hemoglobina,gal pakrites...man buvo panasiai,kai tik tos dienos tai plius prie visu kitu blogybiu dar ir silpnumas,o visai del kitko tikrinant krauja paaiskejo kad hemoglobinas ant ribos,tokia kaip jau nedidele mazakraujyste... doh.gif Tai pageriau gelezies preparatu ir viskas susitvarkepraejo pykinimai ir galvos svaigimai.Gelezi dabar geriu kiekviena menesi profilaktiskai per mm-taip gydytoja patare... smile.gif
Atsakyti
nesu nei nervinga, nei irzli, bet apetitas kaip pas žvėrį. Galėčiau valgyti non stop sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Atgimusi @ 2011 12 06, 22:31)
Jau jetus jetus, koks man paskutinis pms buvo  doh.gif  Tokio dar niekada neturejau... Tris dienas pykau ant vyro, ir svarbiausia del visokiu smulkmenu!!! Ko pasekoje, abu susipykome  blink.gif Nuotaiku kaita, nors ne gal nepasakyciau, kad keitesi, tiesiog visa ta laika uzvalde toooks liudesys, rodes, kad esu pati nelaimingiausia pasaulyje  blink.gif  O apie tai pagalvojus pradedavau zliumbt. Aplinkai tapau apatiska... Nu, ziauru!! Dabar rasau, juokas ima  lotuliukas.gif  O tom dienom visas pasaulis griuvo
Papildyta:
Kaip cia kitos rasote, kad anksciau nebuvo tokiu  pms - na, tikrai, pas mane tokio stipraus niekad nebuvo. Tai negi cia ta riba, ir dabar visada tokie bus  blink.gif  doh.gif

Turbūt apie mane rašai biggrin.gif
Man pačiai pikta ant savęs, bet nieko negaliu padaryti, nes menkiausios smulkmenos išveda iš kantrybės. Šiandien verkiau, vyras klausia ko, o aš tokių globalinių problemų prisigalvojau, kad net pačiai baisu. "Niekas manęs nemyli, nepadeda ... na ir t.t. Kaip čia save kontroliuot? Prieš kelioliką minučių valerjankės išgėriau, žiūriu ir netokia nelaiminga biggrin.gif Išsipasakojau jums, reikia eiti miegoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eaglute: 29 birželio 2012 - 23:57
Oi merginos, laba diena 4u.gif
ir as turiu nesveika PMS. Anksciau nebudavo sitaip. Dabar jau kokie metai, gal kiek maziau, nebesusitvarkau pries menesines su savim doh.gif savaite bunu nepataisoma isterike. Vargsas maniskis. Jis jau patebejo, sako tau pries menesines viskas tik juoda ir as tik blogas, blogas arba dar blogesnis. Rimtai man tom dienom visi priesai aplink blush2.gif
kazkada paklausiau patarimo ir geriau nakvisu alieju. sake jis palengvina PMS simptomus. Nieko jis nepalengvina, tik dvi rinkes aplink pilva apvyniojo biggrin.gif meciau sita reikala.
O dabar nebezinau kaip valdytis verysad.gif negerai tai isiliet ant kitu, juolab kad zinau, kas man darosi blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,

o gal žinot ką nors apie kažkokį natūralų stebuklą moterims FEMAL? Visagalis google beveik nepadeda, vaistinėj irgi nežinojo. Mano draugė, gyvenanti Švedijoj, labai giria. Gal yra kažką žinančių?? Ar Lietuvoj nėra? g.gif
Atsakyti
Radau radau radau thumbup.gif thumbup.gif Pasirodo, kad Femal jau galima rasti ir Lietuvoje ( šaltinis: http://rifarma.lt/pr...maisto_papildas ).

Švedų reklama: http://www.youtube.c...h?v=2wgXObKU-SY biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jupiteris: 04 liepos 2012 - 08:01
QUOTE(jupiteris @ 2012 07 04, 08:55)
Radau radau radau  thumbup.gif  thumbup.gif  Pasirodo, kad Femal jau galima rasti ir Lietuvoje ( šaltinis: http://rifarma.lt/pr...maisto_papildas ).

Švedų reklama: http://www.youtube.c...h?v=2wgXObKU-SY  biggrin.gif

cia PMS palengvina? g.gif
Atsakyti
jau kai pms sutampa su pilnatimi tai nors sulisk i zeme sad.gif
nugara tempia, krutine istinus kad vos panesu
pila prakaitas....
ar jums per pms nepadideja prakaitavimas?
paskutinem dienom iki sirgimo isvis slapia bunu
o jau apie emocine bukle tai patylesiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 04 liepos 2012 - 12:06
QUOTE(jotule17 @ 2012 07 04, 12:43)
cia PMS palengvina? g.gif

Dar nebandžiau, bet sako, kad taip. Sukūriau naują temą šiam papildui, gal atsiras daugiau nuomonių.
Atsakyti
Labuka 4u.gif
kreipiuos i jus visas...atostogavau moletuose, pries pora sav isvaziavau i ju priemima nakti, ziauriai skaudejo desini sona, paeit net buvo sunku, masinoj nuo menkiausio krestelejimo iki asaru suskausdavo, galvojau apendicitas, chirurgas pasake, kad tai gal labiau su moteriskom kas susije. issiunte i utena,pas ginekologe. ji apziurejo,pasake,kad cezaris sugijes gerai ir kad jokiu rimtu pakitimu nera. po to apziurejo ju chirurgas,kuris tik suleido nospa. namo grizau tik gal po geru 2h,o skausmas nei kiek nebuvo sumazejes. kita diena kreipiaus i savo gydytoja, toji israse gastro visokius tyrimus,neva bus zarnynas, bet gydytojas turejes tirti nepasirode. Isvaziavau i vilniu, ir ka jus manot, atejo mmm terminas(jos gan reguliarios) ir praejo,o ju kaip ner taip ner...pasidariau du testus-neigiami. Einu is proto. Negana to, vakar krutineje apciuopiau guzeli.. O pas savo gydytoja taloneliai tik rugsejui doh.gif O kaip dabar tvarka poliklinikose, gal priimtu bet kuri gydytoja, nebutinai manoji? ar geriau butu eiti privaciai? Gal kuriai yra taip nutike?
Atsakyti
QUOTE(burbuliukai @ 2012 07 24, 12:36)
Negana to, vakar krutineje apciuopiau guzeli

Dėl nieko negaliu patart tik dėl guzelio 4u.gif matyt jau nusistatėt sau diagznozę,nes žinau ką tai reiškia doh.gif buvo ir man guzelis ir nemažas,nusiuntė mane echoskopijai ir ką jūs manot?? Ryte reikia eit i echoskopiją,guzelio nebėr blink.gif na,mane vistiek apžiūrėjo,aišku parašė tyrimų atsakymuose,kad jokių pakitimų nerasta. Nuėjau pas savo šeimos gydytoją su atsakymais,ji paklausė kada man bus mmm,sakau,kad greit turi būt jau,tai ji nuramino,kad prieš mmm visokių pakitimų būna krūtinėj,geriausiai tikrintis po jų. Pasakė jei dar rasiu,pasekt dings ar ne prieš mmm ir jei dažnai kartosis,nusiūs mamologo konsultacijai,bet labai aiškiai pabrėžė,kad tik konsultacijai,daugiau nieko,kaip išsireiškė,pasikalbėt nueisit g.gif Taip,kad tikiuosi,jog viskas dings ir jums 4u.gif

O kalbant apie PMS,nejaučiu jokių skausmų,nieko,apetitas tik doh.gif jokių emocijų papildomų neatsiranda ir skausmai,tempimai baigės kažkaip,beliko apetitas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aglėja: 24 liepos 2012 - 11:57