Įkraunama...
Įkraunama...

PMS

QUOTE(Aglėja @ 2012 07 24, 11:55)
Dėl nieko negaliu patart tik dėl guzelio 4u.gif matyt jau nusistatėt sau diagznozę,nes žinau ką tai reiškia  doh.gif buvo ir man guzelis ir nemažas,nusiuntė mane echoskopijai ir ką jūs manot?? Ryte reikia eit i echoskopiją,guzelio nebėr blink.gif na,mane vistiek apžiūrėjo,aišku parašė tyrimų atsakymuose,kad jokių pakitimų nerasta. Nuėjau pas savo šeimos gydytoją su atsakymais,ji paklausė kada man bus mmm,sakau,kad greit turi būt jau,tai ji nuramino,kad prieš mmm visokių pakitimų būna krūtinėj,geriausiai tikrintis po jų. Pasakė jei dar rasiu,pasekt dings ar ne prieš mmm ir jei dažnai kartosis,nusiūs mamologo konsultacijai,bet labai aiškiai pabrėžė,kad tik konsultacijai,daugiau nieko,kaip išsireiškė,pasikalbėt nueisit  g.gif Taip,kad tikiuosi,jog viskas dings ir jums  4u.gif

O kalbant apie PMS,nejaučiu jokių skausmų,nieko,apetitas tik doh.gif jokių emocijų papildomų neatsiranda ir skausmai,tempimai baigės kažkaip,beliko apetitas  g.gif

Paprastai, kaip pasakojo viena gydytoja, idealiausias laikas, kada turi buti menesines - pilnatis. Vadinasi pms buna per priespilni - kai organizme viskas kaupiasi - todel kyla ir apetitas.
Atsakyti
QUOTE(praniukas @ 2012 08 07, 13:37)
Paprastai, kaip pasakojo viena gydytoja, idealiausias laikas, kada turi buti menesines - pilnatis. Vadinasi pms buna per priespilni - kai organizme viskas kaupiasi - todel kyla ir apetitas.

Apsaugok,Viespatie,nuo menesiniu per pilnati-kankyne nenusakoma,skausmai gerokai didesni nei visada ir aplamai viskas daug blogiau,+migrena kokiom dviem savaitem garantuota... schmoll.gif O apetitas-tai juk ,sakyciau,visai gerai,as kaip tik tom dienom negaliu normaliai valgyti,pykina ir viskas per virsu lipa,tai vos ne per prievarta kimsti tenka...
Atsakyti
Mano pms labai sunkus... Pykinimas, silpnumas, galvos svaigimas toks, kad iš namų nosies nekišu, nes nugriūčiau. Taip atsibodo toka saijauta ir nežinau ką jau ir daryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 08 16, 14:30)
Apsaugok,Viespatie,nuo menesiniu per pilnati-kankyne nenusakoma,skausmai gerokai didesni nei visada ir aplamai viskas daug blogiau,+migrena kokiom dviem savaitem garantuota... schmoll.gif

Niekada nebuvau atkreipusi dėmesio, reikės pažiūrėti, kaip ten su ta pilnatimi.
O man pms būna stipriai jaučiamas: jaučiuosi sunki, skrandis kaip kiauras maišas, paverkti kartais noriu nei iš šio nei iš to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2012 08 24, 06:53)
Mano pms labai sunkus... Pykinimas, silpnumas, galvos svaigimas toks, kad iš namų nosies nekišu, nes nugriūčiau. Taip atsibodo toka saijauta ir nežinau ką jau ir daryt  verysad.gif

Mano pms irgi sunkus, jauciu begalini nora valgyti, svaigsta galva, o jau piktumas tai neispasakytas. Maniskis jau zino kada man pms tai praignoruoja..
Atsakyti
QUOTE(Black Swan @ 2012 09 08, 19:57)
Mano pms irgi sunkus, jauciu begalini nora valgyti, svaigsta galva, o jau piktumas tai neispasakytas. Maniskis jau zino kada man pms tai praignoruoja..

O ar bandėt kokius vitaminus ar vaistus? Aš pradėjau gert nakvišas, bet kolkas dar pagerėjimo nejaučiu jokio verysad.gif
Atsakyti
Vèl atèjo pms apie save pranešdamas pykinimu... Ryte vos akis pramerkus prasrai jaučiaus, karštis išmusê, o vèliau žiaugčiot pradèjau . Atsinešiau šiukšlinę ir nurimo viskas , bet diena jau sugadinta ir jau dabar iki mênesinių teks laikyt maišiuką prie lovos . Košmaras... O dar spuogai veidą papuošė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2012 08 24, 05:53)
Mano pms labai sunkus... Pykinimas, silpnumas, galvos svaigimas toks, kad iš namų nosies nekišu, nes nugriūčiau. Taip atsibodo toka saijauta ir nežinau ką jau ir daryt  verysad.gif

Man tas pats tik dar prisideda begalinis galvos skausmas verysad.gif ir taip kokia savaite ar net dvi iki susirgimo verysad.gif buna kad ir pravemiu kelias dienas is eiles verysad.gif net nebezinau nei kokius vaistus begerti, nei kokius maisto papildus verysad.gif
Tiesa, toks sunkus prasidejo tik po gimdymo, nes iki jo, net nezinojau ka tas reiskia verysad.gif
Atsakyti
Hmmm, o aš tikėjaus, kad po gimdymo viskas praeis doh.gif . Man beveik savaitę trunka pms tai svoriuko vis pametu,kurio ir taip trūksta.. Ginekologė sakė, kad mano atveju tik kntrcpt padėtų, bet nebenoriu aš jų vartot, bet erzina ir tie žiaugčiojimai ir apetito nebuvimas doh.gif . Geriu antidepresantus, bet tie ir nė kiek nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2012 10 24, 08:00)
Hmmm, o aš tikėjaus, kad po gimdymo viskas praeis  doh.gif . Man beveik savaitę trunka pms tai svoriuko vis pametu,kurio ir taip trūksta.. Ginekologė sakė, kad mano atveju tik kntrcpt padėtų, bet nebenoriu aš jų vartot, bet erzina ir tie žiaugčiojimai ir apetito nebuvimas  doh.gif . Geriu antidepresantus, bet tie ir nė kiek nepadeda  schmoll.gif

Visoms skirtingai buna 4u.gif 4u.gif 4u.gif gal jums atvirksciai bus, kad dabar sunkus, o po nestumo palengves 4u.gif

O as nusipirkau siandien nakvisu aliejaus, tik skystu pavidalu ir kur jo kiekis yra 1250 (1300 buvo tik kapsulemis, bet su mano skrandziu, tai isisavina visus papildus tik skystu pavidalu).Bet jau ir slykstumas blink.gif reikia isgert tik ketvirtadali arbatinio saukstelio, tai net pyragu uzkandus, dar koki pusvalandi jautesi burnoj tas skonis.
Ziuresim, kaip cia kas susitvarkys po viso butelaicio g.gif
Atsakyti
Mane irgi vargina pms, bunu dirgli, norisi verkti del smulkmenu, pilvo apacia skauda nerealiai, svaigsta galva, silpna, diena pries mmm skauda galva, nugara, norisi kazkodel saldaus. Geriu nakvisu al jau virs 3 men bet kol kas nekas. Pradejau gert kt tai gal ir pms nebebus g.gif
Atsakyti
Sveikos. smile.gif Mano PMS simptomai svyruoja. Kartais kenčiu siaubingus nugaros skausmus, kartais pereinu tą laikotarpį lyg niekur nieko. Tačiau pastaruoju metu ėmiau nerimauti dėl krūtinės. Ji visuomet pabrinkdavo, sukietėdavo šonai, tačiau per paskutinius 2 PMS tai pasireiškė ūmiau nei visada kairėje krūtyje, jos apačioje. Atsirado didesnis guzelis, kurį užčiuopusi puoliau į paniką. Jį paspaudus skaudėdavo, tad iš baimės kreipiausi į ginekologę. Per jos apžiūrą guzelis jau buvo dingęs ir gydytoja mane nuramino, kad tai vienas iš PMS simptomų. Tačiau šįkart skauda ir vėl, krūties apačioje, yra ir pabrinkimas. Nerimauju, nes tai atsirado savaitė jei ne daugiau iki PMS, ko man nebūdavo ir berods skauda labiau. Esu linkusi prisimąstyti visko, vakarais varau sau baimės su drastiškomis mintimis. Pažadėjau sau, kad jei šis skausmas po PMS, kurios turi prasidėti už 4-5 dienų, nedings, vėl lėksiu pas ginekologę. Bet tas dienas dar reikia išgyventi... Gal kas nors gali mane nuraminti? Gal kažkam buvo panašiai ir žino kas įtakoja tai? Dėl studijų patiriu streso, paskutiniu metu sunkiai reguliuoju gyvenimą, bet nežinau ar tai yra priežastis. Ar visgi laikytis taisyklės, kad kiekviena moteris skirtinga? Padėkite...
Atsakyti