Įkraunama...
Įkraunama...

PMS

Ir kas tas moteris sukure ... g.gif Be jusu sunku su jumis dar sunkiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 02 09, 19:03)
Net nežinau, ką ir patart smile.gif Aš pati, kai jau jaučiu kad mane  pradeda viskas erzinti, pasakau, kad man pms ir galiu apsižliumbt nuo menkiausio žodelio, ir kad nekreiptų dėmesio, jei ką ne taip pasakysiu. Kažkaip nesibaram dėl to

Aš irgi iš anksto perspėju. Nemiela nei man, nei jam, bet na ką padarysi, gamta taip sukūrė...
Atsakyti
sunki moters dalia... ir kas per velniava tas pms... ir vaistų berods nėra, mane tai alkis baisiai kankina...
Atsakyti
Ir jautrumas padiedeja, nervai pakrinka, apetitas zveriskas, saldumynu alkis, issiputes pilvas, nelaiminga...
Va kaip as jauciuosi ax.gif
Atsakyti
PMS mane kankina žaiurus, skausmas mėnesinių metu dar baisesnis, viena diena per mėnesį drąsiai galiu braukt iš gyvenimo. Žiauru doh.gif . Ieškau jau belekiek laiko ir viską išbandau ką tik įmanoma. Šiuo metu, man kuo toliau, tuo geriau. Galiu pasakyt kas man padėjo. Pirmoj vietoj, tai nakvišų aliejus, o antroj tai tokia žolelių arbatėlė: medetkos, dilgėlės ir rugiagėlės. Nepamainomas dalykas per tas dienas.
Atsakyti
Sveiki,ar gali PMS kankinti 3sav!? KT negeriu, bet jau pusmeti geriu nakvisu alieju ir nuo Jo pms visada trunka apie savaite max. O dabar siaubas!!! Pries 3sav viena diena buvo rausvu isskyru ,galvoju nejaugi be pms prasidejo menesines... Bet viskas atbulai issipuciau valgyt valgyt valgyt o saldumo noros( nors paprastai nevalgau Tik per pms) wink.gif veliau krutine nugara sonai... Apetitas jau normalus pilvas subliusko, bet krutine negaliu net palies, nugara ir sona paskauda bet kaip nera Taip nera.....kadangi turiu tel programele ir ten kasdien rasau savijauta net apsalau pamacius kad taip pyldau jau 3sav!!!!gelbekit!! Kaip jas atvaryt greiciau!! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ShihTzu @ 2013 11 03, 18:58)
Sveiki,ar gali PMS kankinti 3sav!? KT negeriu, bet jau pusmeti geriu nakvisu alieju ir nuo Jo pms visada trunka apie savaite max. O dabar siaubas!!! Pries 3sav viena diena buvo rausvu isskyru ,galvoju nejaugi be pms prasidejo menesines... Bet viskas atbulai issipuciau valgyt valgyt valgyt o saldumo noros( nors paprastai nevalgau Tik per pms) wink.gif veliau krutine nugara sonai... Apetitas jau normalus pilvas subliusko, bet krutine negaliu net palies, nugara ir sona paskauda bet kaip nera Taip nera.....kadangi turiu tel programele ir ten kasdien rasau savijauta net apsalau pamacius kad taip pyldau jau 3sav!!!!gelbekit!! Kaip jas atvaryt greiciau!! blush2.gif

P.S. paskutini kart sirgau rugsejo 15d
Atsakyti
QUOTE(ShihTzu @ 2013 11 03, 21:32)
P.S. paskutini kart sirgau rugsejo 15d

Nėštumo testą pasidaryt reikėtų.
Nu, nebent be vyrų gyveni, o tikimybė patapt mergele Marija-2 mažai, mano požiūriu, tikėtina. Tada jau pas daktarus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Senmergiukas: 04 lapkričio 2013 - 21:29
Vyra turiu ,bet jau 6m kaip naudojam apsisaugojimo buda (nutraukta lytini akta) ir dar neteko abejoti, Na Tik viena karteli.... blush2.gif Na bet siandiena pagaliau!!! Mmm! Bet Taip ilgai dar pms nera kankines, siaubas!!!!
Atsakyti
O ar gali nuo PMS pakilti tempa? Nes jau kelinta mėnesį žiūriu likus kelioms dienoms iki mm taip apie 37 sukas, pakaitus tokia biski jauciuosi doh.gif
Atsakyti
Gali. Mane per pms krato šaltis tai prakaitas pila doh.gif
Atsakyti
Sveikos, esu čia naujokė smile.gif Turiu klausimą, tačiau nenorėjau kurti naujos temos, todėl paklausiu čia. Paprastai savaitę prieš sirgimą visada pajautrėja krūtinė, tapma skausminga ir t.t., kaip ir normaliai turėtų būti. Tačiau šį kartą man iki sirgimo liko savaitė, tačiau krūtys jau daugiau kaip savaitę baisiai jautrios ir skausmingos. Norėjau paklausti, gal žinot, kodėl? Nes anksčiau niekada nebuvo taip, kad pradėtų krūtys tokios būti gerokai anksčiau, nei kad savaitę ar dar mažiau prieš sirgimą... Bijau, kad kokios ligos nebūtų. sad.gif
Atsakyti