Įkraunama...
Įkraunama...

pavargau nuo tokio gyvenimo....

QUOTE(Enija @ 2008 11 12, 20:53)
Pasitarkit su teisininkais. Esu girdėjusi, kad galima atskirti sutuoktinių turtą. Tada bus saugiau dėl vaiko ir pačios ateities. 4u.gif

aciu uz patarima, bet....
koks tas mano turtas ? televizorius ir nenaujas kompas plius dekretines 700lt? nelabai tai pagelbes ...
Atsakyti
QUOTE(blondinatore @ 2008 11 13, 11:27)
aciu uz patarima, bet....
koks tas mano turtas ? televizorius ir nenaujas kompas plius dekretines 700lt? nelabai tai pagelbes ...

Vyras kai eme diktus pagal lizinga, turejo turet arba sutarti su imonem, is kuriu eme daiktus, arba sutarti su bankais, is kuriu eme lizingo korteles. Ar vyras turi tas sutartis tom sumom?
Jei vyras eme lizingo korteles, ir uz jas pirko daiktus, reiskia jusu namie t.b. tie daiktai, kurie priklauso seimai. Taigi, pasiimkit sau tuos daiktus.
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 11 12, 20:55)
o nera jum jokios galimybes pasiskolintis visos tos sumos atiduot ja anstoliams ir moket po to ja dalimis? na net ir nezinau... gi buna tie vartojimo kreditai... penkiem metams ir t.t. gal iseitu kas noirs?  g.gif

pasiskolinti galvojom, per notara patvirtint skola, bet draugai neturi, irgi jaunos seimos, o mes uzstatyt nieko negalim, nei buto, nei masinos nei zemes, gyvenam bute, kuri vyro tevas laikinai uzleido, o vartojamu paskolu vyras jau prisiemes, big bank eme uz 5tkst, reik grazint 17tkst, hansa eme 10, reiks grazint 12...o bankai skolininkams pinigu neskolina, o vyras juoduosiuose sarasuose, jam joks banmkas neduos, o as motinystes atosstogose, tai nors ir gaunu pinigu lietuvoj skaitausi bedarbe ....
Papildyta:
QUOTE(Ramunita @ 2008 11 12, 21:20)
įsivaizduoju kai sunku,kai spaudžia finansinės bėdos... tie 3000 nėra taip jau ir dau...gal TB reiktų pabandyt į užsienį lėkt padirbėt g.gif gal susirastų kokį arbą (aiškų jis būtų juodas,bt vis didsnes sumas galima užsidirbt,o jei dar ir taupai labai,tai...)

galvojam apie tai, bet ta krize gasdina, sako uzsieniuose imigrantai masiskai darbu netenka, gal ir surizikuotume, bet kur gauti pinigu kelionei ir bent iki menesio kad aletume mes su mazium cia prasigyvent, o jis ten? iki jo algos.sakau, toks uzburtas ratas....
Atsakyti
QUOTE(blondinatore @ 2008 11 13, 12:11)
o as motinystes atosstogose, tai nors ir gaunu pinigu lietuvoj skaitausi bedarbe ....

Jus nors ir motynystet atostogos, bet lizingo kortele tikrai galit paimti (as emiau, kai buvau mot.atostogose). Tik ta kredito suma bus labai menka...kokie 2000. Ir be to nepatariu jums taip daryt.
Geriau jau i tevus kreipkites. Ir tegu jusu vyras is jusu tevu oficialiai pinigus per notara pasiskolina.
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2008 11 12, 23:08)
Nelabai supratau, kur tos paskolos išgaravo?

jis man nuo pradziu melavo, sake kad pasiturintis, gaudavo paskola pvz 10000, ir leisdavo pinigus, na mane visur vedziodavosi, sake "galvojau kad tokios blondines kaip tu tik su pinigingais draugauja"...isivaizduojat? norejau jam voztelt i galva....mobilius dovanojo ir t.t ir pan...
Papildyta:
QUOTE(pyragiukas @ 2008 11 13, 00:01)
Sveiki, na manau jei vyras stengiasi,nesvaisto atlyginimu ir taupo kad greiciau viska sutvarkyt, tai palinkesiu jums kuo didesnes kantrybes.Beje manau verta butu paikalbeti su tevais ir jo ir savo. Kad ir nesmagu,gal nenorit prisipazinti,bet manau,kad paramos siek tiek sulauktumet. Na jeu nelaikas gedytis ar princpus rodyti ar apsimetineti. Jei ne del saves,tada nors del leliuko pasistenkit. Tikrai nieko neprarasit. unsure.gif
Beje...nenoriu dar zibalo pilti i ugni,bet pas mano drauge buvo panasi situacija...ir ji tik po 2 metu suzinojo,kad jos brangusis paslapcia kazino sedi. O viena paskola ismokejus netiketai islysdavo kita doh.gif  cia parasiau,nes nelabai suprantu kur tie pinigeliai buvo padeti,tokiom sumom ir tik kodel dabar pradejo is anstoliu laiskai eiti.??? Jie tai iskart ateina,vos kelias dienas pavelavus sumoketi,tai taip iseina kad paskolos buvo neseniai paimtos. Ir tada gan nebloga darba turejo tureti ar kazka uztatyti,nes tokiu paskolu siaip sau ir niekas neduoda. g.gif  Na jei gali paaiskink sita vietele issamiau ax.gif

aciu labai uz palaikyma smile.gif
na jo tevui sakyti be sansu, nes ir taip dave buta pagyvent kad ir laikinai, savo santaupas 2000euru dave masinai nusipirkt, o mes anstoliam uz eiline skola sumokejom, jam to dar nesakem, nezinau kaip cia ir suktis, jo mama tai nesveika moteriske, ji speciailiai daro kad mes su jos buvusiu vyru susipyktumem, kad neturetume kur gyventi (galit paskaityt apie ja rubrikoj anytos). na o mano tevai issipirkineja buta ir dar jaunesni broli islaiko, o jei suzinotu kokiu grybu pripjove mano vyras, tai isvis su juo nebendrautu...labai jie griezti pas mane, ir deje, prispirus bedai negaliu is ju tiketis bent moralines paramios, uzgraus ir mane ir vyra....kam ti reikia? ir tai naktim nemiegu, o per nervus per siuos metus po gimdymo priaugau 50kg....atrodo sokoladu neriju, nezinau is kur tas svoris, juk ir valgom tai ne kaip ponai....
Papildyta:
QUOTE(blondinatore @ 2008 11 13, 12:26)
jis man nuo pradziu melavo, sake kad pasiturintis, gaudavo paskola pvz 10000, ir leisdavo pinigus, na mane visur vedziodavosi, sake "galvojau kad tokios blondines kaip tu tik su pinigingais draugauja"...isivaizduojat? norejau jam voztelt i galva....mobilius dovanojo ir t.t ir pan...
Papildyta:
aciu labai uz palaikyma  smile.gif
na jo tevui sakyti be sansu, nes ir taip dave buta pagyvent kad ir laikinai, savo santaupas 2000euru dave masinai nusipirkt, o mes anstoliam uz eiline skola sumokejom, jam to dar nesakem, nezinau kaip cia ir suktis, jo mama tai nesveika moteriske, ji speciailiai daro kad mes su jos buvusiu vyru susipyktumem, kad neturetume kur gyventi (galit paskaityt apie ja rubrikoj anytos). na o mano tevai issipirkineja buta ir dar jaunesni broli islaiko, o jei suzinotu kokiu grybu pripjove mano vyras, tai isvis  su juo nebendrautu...labai jie griezti pas mane, ir deje, prispirus bedai negaliu is ju tiketis bent moralines paramios, uzgraus ir mane ir vyra....kam ti reikia? ir tai naktim nemiegu, o per nervus per siuos metus po gimdymo priaugau 50kg....atrodo sokoladu neriju, nezinau is kur tas svoris, juk ir valgom tai ne kaip ponai....

o laiskai ejo, ir raginantys sumoketi, bet jis juos pirmas is pasto dezutes isgriebdavo ir ismesdavo, o kai pradejo registruoti eiti, as gi namie su vaiku sedziu, tai pradejau gauti as tuos registruotus (pastininke atnesa, as pasirasau), nu ir islindo yla is maiso...
Atsakyti
QUOTE(blondinatore @ 2008 11 13, 12:18)
mobilius dovanojo ir t.t ir pan...

Tai paimk ta mobilu ir skambink savo tevams. Bus geriau dabar pasiskolinti ir visiems viska sumoketi, nei anstoliams uz teismus papildomai moket ir dar plius delspiningiai kas dien kapses. Tai galutinai dar po kiek laiko jusu ta skola 40000 virs i 50000, paskui i 70000, paskui i 100000. Jus to norit?
Sakau gi, tegu jusu tevai prisiskolina is visu, bet ne siaip jusu vyrui tuos pinigus duos, o tik pas notara apiformins kaip paskola.
Nematau as kitos iseities... Ir laikas bega ne jusu naudai. Kreipkites i tevus, o ten, kaip bus, taip bus. Jei ka, galiu jusu tevams palikti koki posta pasiskaitymui apie tai, kodel jie turetu jums padet...? Jei aisku, jus pati noresit...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l.jelena: 13 lapkričio 2008 - 11:37
QUOTE(AgathaGray @ 2008 11 13, 00:11)
pikta, kai suzinai apie tokius vyro poelgius neatsakingus.

bet siaip tai daugelis seimu  gyvena nuo algos iki algos ir kruopas valgo.
na, jus gal dar ir kompiuteri turit smile.gif vis siokia prabanga smile.gif kazkaip nuotaika pakelt norisi smile.gif

jei jau taip nori ji is to sudo isgriebt, uzstatyk buta, bet kur garantas, kad nepasikartos?

aciu smile.gif
butas ne musu, negalim uzstaty, masinos zemes neturim....kompas sitas irgi buvo jo imtas lizingu, uz sita sumoketa (bent jau)
Papildyta:
tikrai nezinau ka daryti, ir kaip gyventi,. del kazino tai tikrai nelosia, nenarkomanas, negeria,pas mergas navaiksto...jo kortele as turiu, tai kad kazkokiu pinigu sau neturi, viska nesa i seima, po darbo namo iskart, na arba pas motina kai reikia...myli mane ir buta patvarko ir per iseigines valgyt pagamina ir su mazium pabuna, dar suprasciau, nu prisieme, bet kam reikejo taip ilgai nuo manes slept ir meluot va sito nesuprantu...
Papildyta:
QUOTE(l.jelena @ 2008 11 13, 11:44)
Vyras kai eme diktus pagal lizinga, turejo turet arba sutarti su imonem, is kuriu eme daiktus, arba sutarti su bankais, is kuriu eme lizingo korteles. Ar vyras turi tas sutartis tom sumom?
Jei vyras eme lizingo korteles, ir uz jas pirko daiktus, reiskia jusu namie t.b. tie daiktai, kurie priklauso seimai. Taigi, pasiimkit sau tuos daiktus.

kas man is tu daiktu, kompo atsikasti vaikui nepasiulysi...jis eme lizingus, pvz mobileka, parduodavo ji iskart ir uz ta suma vesdavosi mane i restoranus ir pan...nu sakau tai kazkaip logisku protu mastant nesuprantama
Atsakyti
QUOTE(blondinatore @ 2008 11 13, 12:38)
Papildyta:
tikrai nezinau ka daryti, ir kaip gyventi,. del kazino tai tikrai nelosia, nenarkomanas, negeria,pas mergas navaiksto...jo kortele as turiu, tai kad kazkokiu pinigu sau neturi,  viska nesa i seima, po darbo namo iskart, na arba pas motina kai reikia...myli mane ir buta patvarko ir per iseigines valgyt pagamina ir su mazium pabuna, dar suprasciau, nu prisieme, bet kam reikejo taip ilgai nuo manes slept ir meluot va sito nesuprantu...

Va ta, ka jus dabar paraset, pasakykit savo tevams. Zodis i zodi...
Siap tai jau nera labai baisi situacija. Manau po kokiu 2-4 metu issikapanosit. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l.jelena: 13 lapkričio 2008 - 11:42
QUOTE(l.jelena @ 2008 11 13, 12:17)
Jus nors ir motynystet atostogos, bet lizingo kortele tikrai galit paimti (as emiau, kai buvau mot.atostogose). Tik ta kredito suma bus labai menka...kokie 2000. Ir be to nepatariu jums taip daryt.
Geriau jau i tevus kreipkites. Ir tegu jusu vyras is jusu tevu oficialiai pinigus per notara pasiskolina.

tikrai neimsiu, dar ta reikes moket, geriausi mum but is kazko pasiskolint visa suma, pasirasyt per notara, ir moket dalimis, bet nera tokiu turtingu draugu, o jo mama silpnaprote nepaskolins, tevas neturi, visus metus taupe kad nusipirktume masina, o mes ir tuos pinigus i anstoliu kisene imokejos, nei zemiu uosvis neturi, nieko, net sitas butas neprivatizuotas, nezino ka su juop daryt kai laiku neprivatizavo, dabar taip ir yra...o mano tevai tik apreks, bet tikrai neskolins, ne visu tevai tokie supratingi, as savo tevus gerai pazistu juk gyvenau su jais 24me
Papildyta:
QUOTE(l.jelena @ 2008 11 13, 12:30)
Tai paimk ta mobilu ir skambink savo tevams. Bus geriau dabar pasiskolinti ir visiems viska sumoketi, nei anstoliams uz teismus papildomai moket ir dar plius delspiningiai kas dien kapses. Tai galutinai dar po kiek laiko jusu ta skola 40000 virs i 50000, paskui i 70000, paskui i 100000. Jus to norit?
Sakau gi, tegu jusu tevai prisiskolina is visu, bet ne siaip jusu vyrui tuos pinigus duos, o tik pas notara apiformins kaip paskola.
Nematau as kitos iseities... Ir laikas bega ne jusu naudai. Kreipkites i tevus, o ten, kaip bus, taip bus. Jei ka, galiu jusu tevams palikti koki posta pasiskaitymui apie tai, kodel jie turetu jums padet...? Jei aisku, jus pati noresit...

jie nepades man...niekas ju neperkalbes, o dar siokius tokius santykius susigadinsim, nei jie skolinsis nei ka, bandziau prasyt paskolinti pinigu kelionei i uzsieni mano vyrui, tai neisivaizduojat kas dejos...taip, skaudu, bet mano tevai tokie, patys gyvena bute 4 kmb kurio kaina milijonas, verkia kad daug mokesciu moka, baigia ji issipirkt, gyvena su broliu, 2kmb laisvi, bet net nekviecia kartu gyvent, mes tik apsizenije turejom purvinam barake gyvent su alkoholikais kaimynais (as buvau 6men nescia), net i tualeta negalejau eiti, taip apsnerksta buvo, nei skalbykles, dusas baisu kokia liga pasigaut, nuomuojomes, ir jei ne vyro tevas savo mazuli ten ir augintume,.kiti tevai parduotu ta buta, padalintu pinigus vaikam ar pan, o maniskiai net kartu gyvent nekviecia, tai ar jie paskolins pinigu mum, tokia suma? manau atsakymas aiskus unsure.gif
Atsakyti
Aš tai kaip tik nemanau, kad reikia skolintis iš draugų ar tėvų. Jeigu jis toks melagis, dar dings po to kur nors palikęs tas nesumokėtas skolas draugams ar tėvams, o tada tai bus iš viso kaip negražu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolita2 @ 2008 11 13, 13:29)
Aš tai kaip tik nemanau, kad reikia skolintis iš draugų ar tėvų. Jeigu jis toks melagis, dar dings po to kur nors palikęs tas nesumokėtas skolas draugams ar tėvams, o tada tai bus iš viso kaip negražu  schmoll.gif

Na, pagal autores pasakojima, tai nepanasus i TOKI (matyt dar jaunas, durnas, suklydo, issigando ir dar plius vis bando zmonai ispudi sudaryt.). O paskola tai BUTINAI reikia pas notara apiforminti.
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2008 11 12, 23:16)
Sutinku
Nu man irgi idomu to paties paklausti. 40000? blink.gif  Na, tegu ten anstoliai sau uz darbo uzlauze, tegu buna 35000-30000, bet vis tiek suma tai nemaza. Lizingams tokiai sumai reiktu tureti alga 3000-4000 Lt/men. Nors... Snoras tuos lizingus dalino bet kokiai algai iki 20000. O kiti bankai duodavo suma iki 3 atlyginumu. Tad, gal is principo ir galima buvo panasia suma pririnkt. Tik keista, kad visus metus mokesti lauke...

nu tai autorė rašo,kad vyro praeitis ne kokia buvo...gal skolos dar iš tos praeities g.gif
Atsakyti