QUOTE(liūtuke @ 2008 11 12, 23:08)
Nelabai supratau, kur tos paskolos išgaravo?
jis man nuo pradziu melavo, sake kad pasiturintis, gaudavo paskola pvz 10000, ir leisdavo pinigus, na mane visur vedziodavosi, sake "galvojau kad tokios blondines kaip tu tik su pinigingais draugauja"...isivaizduojat? norejau jam voztelt i galva....mobilius dovanojo ir t.t ir pan...
Papildyta:
QUOTE(pyragiukas @ 2008 11 13, 00:01)
Sveiki, na manau jei vyras stengiasi,nesvaisto atlyginimu ir taupo kad greiciau viska sutvarkyt, tai palinkesiu jums kuo didesnes kantrybes.Beje manau verta butu paikalbeti su tevais ir jo ir savo. Kad ir nesmagu,gal nenorit prisipazinti,bet manau,kad paramos siek tiek sulauktumet. Na jeu nelaikas gedytis ar princpus rodyti ar apsimetineti. Jei ne del saves,tada nors del leliuko pasistenkit. Tikrai nieko neprarasit.
Beje...nenoriu dar zibalo pilti i ugni,bet pas mano drauge buvo panasi situacija...ir ji tik po 2 metu suzinojo,kad jos brangusis paslapcia kazino sedi. O viena paskola ismokejus netiketai islysdavo kita

cia parasiau,nes nelabai suprantu kur tie pinigeliai buvo padeti,tokiom sumom ir tik kodel dabar pradejo is anstoliu laiskai eiti.??? Jie tai iskart ateina,vos kelias dienas pavelavus sumoketi,tai taip iseina kad paskolos buvo neseniai paimtos. Ir tada gan nebloga darba turejo tureti ar kazka uztatyti,nes tokiu paskolu siaip sau ir niekas neduoda.

Na jei gali paaiskink sita vietele issamiau
aciu labai uz palaikyma
na jo tevui sakyti be sansu, nes ir taip dave buta pagyvent kad ir laikinai, savo santaupas 2000euru dave masinai nusipirkt, o mes anstoliam uz eiline skola sumokejom, jam to dar nesakem, nezinau kaip cia ir suktis, jo mama tai nesveika moteriske, ji speciailiai daro kad mes su jos buvusiu vyru susipyktumem, kad neturetume kur gyventi (galit paskaityt apie ja rubrikoj anytos). na o mano tevai issipirkineja buta ir dar jaunesni broli islaiko, o jei suzinotu kokiu grybu pripjove mano vyras, tai isvis su juo nebendrautu...labai jie griezti pas mane, ir deje, prispirus bedai negaliu is ju tiketis bent moralines paramios, uzgraus ir mane ir vyra....kam ti reikia? ir tai naktim nemiegu, o per nervus per siuos metus po gimdymo priaugau 50kg....atrodo sokoladu neriju, nezinau is kur tas svoris, juk ir valgom tai ne kaip ponai....
Papildyta:
QUOTE(blondinatore @ 2008 11 13, 12:26)
jis man nuo pradziu melavo, sake kad pasiturintis, gaudavo paskola pvz 10000, ir leisdavo pinigus, na mane visur vedziodavosi, sake "galvojau kad tokios blondines kaip tu tik su pinigingais draugauja"...isivaizduojat? norejau jam voztelt i galva....mobilius dovanojo ir t.t ir pan...
Papildyta:
aciu labai uz palaikyma
na jo tevui sakyti be sansu, nes ir taip dave buta pagyvent kad ir laikinai, savo santaupas 2000euru dave masinai nusipirkt, o mes anstoliam uz eiline skola sumokejom, jam to dar nesakem, nezinau kaip cia ir suktis, jo mama tai nesveika moteriske, ji speciailiai daro kad mes su jos buvusiu vyru susipyktumem, kad neturetume kur gyventi (galit paskaityt apie ja rubrikoj anytos). na o mano tevai issipirkineja buta ir dar jaunesni broli islaiko, o jei suzinotu kokiu grybu pripjove mano vyras, tai isvis su juo nebendrautu...labai jie griezti pas mane, ir deje, prispirus bedai negaliu is ju tiketis bent moralines paramios, uzgraus ir mane ir vyra....kam ti reikia? ir tai naktim nemiegu, o per nervus per siuos metus po gimdymo priaugau 50kg....atrodo sokoladu neriju, nezinau is kur tas svoris, juk ir valgom tai ne kaip ponai....
o laiskai ejo, ir raginantys sumoketi, bet jis juos pirmas is pasto dezutes isgriebdavo ir ismesdavo, o kai pradejo registruoti eiti, as gi namie su vaiku sedziu, tai pradejau gauti as tuos registruotus (pastininke atnesa, as pasirasau), nu ir islindo yla is maiso...