Įkraunama...
Įkraunama...

pavargau nuo tokio gyvenimo....

QUOTE(Lolita2 @ 2008 11 13, 13:29)
Aš tai kaip tik nemanau, kad reikia skolintis iš draugų ar tėvų. Jeigu jis toks melagis, dar dings po to kur nors palikęs tas nesumokėtas skolas draugams ar tėvams, o tada tai bus iš viso kaip negražu  schmoll.gif

nu nera jis svolacius, gi nei paliko musu, nei mane nescia, vede, o ir matosi kad gailisi, dabar gi gaudami apie 4tukst gyventume kaip zmones, bet va vis skolas dangstom, visa jo alga ant skolu iseina...
Papildyta:
QUOTE(Ramunita @ 2008 11 13, 14:59)
nu tai autorė rašo,kad vyro praeitis ne kokia buvo...gal skolos dar iš tos praeities g.gif

nekokia, tai ne vagis ar pan., ta prasme kad ilga laika nedirbo, vos mokslus baige, vis maistavo pries tevus ir teisybes ieskoti megejas buvo (kumsciais), tarkim dirbo apsauginiu tai pamate kad klube girtas prie paneles lenda, tai su kitu apsauginiu pirkale ji gerai, po to su policija teko aiskintis, dar bizniauti bande ginklais, na kaip sakau, tai buvo iki manes tai kazkaip to nesureiksminu, juk visi jaunystej zalioj savaip bandom maistauti, aciu dievui i prota atejo ir uzriso, gerai kad dar nebuv pakliuves po teisingumo akim, bet jau iki manes buvo susitvqarkes, surimtejes, o su manim susipazines tai isvis nurimo, jo tevas mane labai myli sako kad as jam kaip angelas, ir jei ne finansai ir sitas melas zinokit buciau pati laimingiausia, nes gyvent labai norisi, grizt mokytis, dirbti, daryti karjera, maziu aukleti, kartu gyventi, o cia tokia durna situacija, greitai kaledos bus, o man gyvent nesinori, net dovaneliu nebus uz ka nupirkti....
Atsakyti
Nu dar viena varianta prisiminiau. bigsmile.gif Gal darbuoviete (jusu, ar vyro) gali pinigu paskolinti? Pasitaiko gi tokiu geranorisku direktoriu ir privaciuose, ir valstybinese istaigose (pasakojo pazystami). Ir kartais labai didelem sumom skolina (ir oficialiai, ir neoficialiai) ...
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2008 11 13, 16:11)
Nu dar viena varianta prisiminiau.  bigsmile.gif  Gal darbuoviete (jusu, ar vyro) gali pinigu paskolinti? Pasitaiko gi tokiu geranorisku direktoriu ir privaciuose, ir valstybinese istaigose (pasakojo pazystami). Ir kartais labai didelem sumom skolina (ir oficialiai, ir neoficialiai) ...

vyras jau bande, sefas lyg ir sutikes buvo, bet kai jam paskambino is antstoliu tai persigalvojo, gal pasitikejima prarado? o kaip jus manot,, ar man darboviete paskolintu, juk esu iki vaikui sukaks 2 metai atostogose, o vaikui tik 1.3m.ar verta teirautis?
Atsakyti
QUOTE(blondinatore @ 2008 11 13, 16:17)
vyras jau bande, sefas lyg ir sutikes buvo, bet kai jam paskambino is antstoliu tai persigalvojo, gal pasitikejima prarado? o kaip jus manot,, ar man darboviete paskolintu, juk esu iki vaikui sukaks 2 metai atostogose, o vaikui tik 1.3m.ar verta teirautis?

Verta. Tik neaisku, ar didele suma paskolintu. Atlyginimas kiek maciau tai nebuvo didelis... Geriau jau tevams skambinkite.
(Nu dar galit su vaiku ant ranku pati nueit pas vyro sefa ir pabandyt pasisneket. Pasakysit, kad vyras taip padare is dideles meiles jums. mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l.jelena: 13 lapkričio 2008 - 15:22
QUOTE(l.jelena @ 2008 11 13, 16:20)
Verta. Tik neaisku, ar didele suma paskolintu. Atlyginimas kiek maciau tai nebuvo didelis... Geriau jau tevams skambinkite.
(Nu dar galit su vaiku ant ranku pati nueit pas vyro sefa ir pabandyt pasisneket. Pasakysit, kad vyras taip padare is dideles meiles jums.  mirksiukas.gif )

aciu jum labai, tokia gera patareja esat, net kazkaip viltis paciai atsirado issikapanot...
na mano atlyginimas siaip apie 1500lt, bat kai isidrbinau kuri laika minimuma gavau, pirmus tris menesius tai ir isejo kad mano dekretas ne per didelis, na iskart tu 40000nereikia, viena paskola mokam laiku po 150lt per menesi, cia 10ciai metu, jau vieni praejo, cia ta didzioji 17000, o ir kita mokam laiku po 180men 5 metus (irgi metus jau atidave_, cia ta kur reikia 12000atiduot...o visos kitos skolos tai 25 tkst uztektu, bet nemanau kad paskolintu, nors dabar reiketu siaudo griebtis, bet va tevai tai kategoriskai ne...o pas sefa vyro eiti, tai as jo net nemacius, reiktu vyro pasiteirauti ar pavyktu....
Atsakyti
As neiciau schmoll.gif

Is tikruju tai vyras prisidirbo jis ir turetu srebt. Pvz susirasti papildomo darbo. O ne zmona su istiesta ranka siuntinet schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2008 11 13, 18:12)
As neiciau  schmoll.gif

Is tikruju tai vyras prisidirbo jis ir turetu srebt. Pvz susirasti papildomo darbo. O ne zmona su istiesta ranka siuntinet  schmoll.gif

Tai is prinipo tai seimai pinigu tai pakaktu, jei ne tos skolos... Aisku, galima butu dar kokias chalturas daryt, jei laikas leidzia. Bet dideles tai sumos reikia CIA ir DABAR...
Atsakyti
Akivaizdu, kad tokia suma "cia ir dabar" legaliais budais neimanoma. Butina sudaryti su anstoliais dalini skolu grazinimo plana (x per menesi - atsizvengiant kad likusiu pinigu uztektu seimos islaikymui) ir stengtis uzdirbti kuo daugiau pinigu. Kitokio budo nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2008 11 13, 18:24)
Akivaizdu, kad tokia suma "cia ir dabar" legaliais budais neimanoma. Butina sudaryti su anstoliais dalini skolu grazinimo plana (x per menesi - atsizvengiant kad likusiu pinigu uztektu seimos islaikymui) ir stengtis uzdirbti kuo daugiau pinigu. Kitokio budo nematau  schmoll.gif

Na, tikrai neblogas pasiulymas. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 11 12, 19:55)
o nera jum jokios galimybes pasiskolintis visos tos sumos atiduot ja anstoliams ir moket po to ja dalimis? na net ir nezinau... gi buna tie vartojimo kreditai... penkiem metams ir t.t. gal iseitu kas noirs?  g.gif

Ir man atrodo cia butu geriausias variantas, nes antstoliai jums dar belekiek gali priskaiciuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinatore @ 2008 11 12, 19:20)
sveikos,
nezinau kam issikalbet, drauges nesupras, tevai pasmerks...bet noriu issipasakot, nes atsibodo gyventi taip kaip gyvenu...
pradesiu nuo pradziu, esu zmona ir mama...vaika labai myliu, bet kartais uzklumpu save galvodama, kad ne laiku tapau mama, tai baisku, bet nezinau, kazkur tolimiausioj kertelej vis pamastau koks butu buves gyvenimas, jei neskubeciau su vaikais. man jau ne niolika, ketvirti amziaus pragyvenau, ir nesijausciu kazka labai jau nuveikusi ar maciusi ...savo laiku, kai gyvenau pas tevus nesimokiau, nors buvau labai gabi, vos ne vos baigiau 12 klasiu ir istojau i savo svajoniu specialybe, bet man mokslai nerupejo, na ir nesimokydama issilaikydavau sesijas, bet blogiausia kad nebevaiksciojau i paskaitas ir buvau isbraukta is sarasu...tada sutikau savo tada dar busima vyra, mane labai palaike, o as nezinojau ko noriu is gyvenimo, lyg norejos i uzsieny, is kitos puses kazkas stabde, kuri laika net nedirbau, nes ...nezinau kodel...gal todel kad nezinojau ko noriu ar nemaciau motyvacijos...po poros menesiu isidarbinau firmoj vadybininke, ir dar po poros menesiu pasijutau nescia, nutarem gimdyt.su vyru susituokem, myliu ji visa sirdimi, bet dabar nezinau ka jam jauciu, ir myliu ir pykstu....jis geras vyras, geras tevas, vaikutis irgi nuostabus, o as negaliu apsispresti ka man daryti su savo gyvenimu...noreciau grizti studijuoti, bet nera galimybiu...esme tame kad mes esame visiskame sh....de... mano vyras nei alkoholikas, nei musasi, nei pas kitas eina, bet jis yra melagis, o melavo jis man nuo pat musu draugystes pradzios... tik nesenai suzinojau kad jo praeitis siurpoka, man baisu net cia rasyti...na, jis pasikeites buvo i geraja puse jau iki susitikimo su manimi, ta praeiti dar galiu atleisti, bet jis kai pradejo draugauti su manimi noredamas pasirodyti geresnis gal, as nezinau kodel, bet jis prisieme daug paskolu,ir lizingu...kai negyvenom kartu, neislaike seimos jis tas paskolas mokejosi, bet kai po vestuviu apsigyvenom kartu, as jau laukiausi, nieko nepastebejam, alga nese namo, as irgi gaudavau alga, bet kai isejau i dekreta pastebejau kad vis truksta pinigu...pagimdziau vaikeli, ir prasidejo, jis pradejo keisti darbus kaip paseles, norejo vis uzsidirbti daugiau...o isejo taip, kad per menesi atnesdavo minimuma, jam vis nesiseke...as gaudaau beveik 1000lt., is ju ir gyvenom...neseniai susiraado darba, gauna apie 3 tukstancius litu, bet suzinojau kad jis tuos metus visai nemokejo uz lizingus ir paskolas, ir mus pradejo pjauti antstoliai...nu nemoku nupasakoti, metus gyvenom taupydami centus, as turiu vieninteles kelnes, nieko sau nepirkau metus, vyras irgi, vaikui nuperkamreikalingiausiu daiktu ir sedim centus skaiciuojam, o juk dar uz komunalinius reikia sumoketi...zodziu kai rado gera darba, galvojau, pagaliau atsistosim ant koju, o tada pradejom gaut laiskus...viena diena anstoliai 3tukst, kita karta 2 tukst...ir taip kas savaite, as vis klausiu, cia viskas? sako jo, po to paaiskeja kad dar skolu ir dar skolu...MAN ATSIBODO ! matau kad dabar suvokia savo elgesio padarinius, bet kas is to? kaip gyventi kai skola 40000? jo tevas dave mum 2000euru kad masina nusipirktume, o mes uz skolas atidavem tuos pinigus antstoliam...dar suprasciau jei reiktu tuos pinigus moket periodais, ale kad ne, reikia iskart viska moket, viena paskola uzdaryta 5tkst, kita 4tkst  ir t.t ir pan. atsibodo meluoti, kad viskas gerai, tevam savo nieko nesakau, nes jie kategoriski, o ir tokios sumos negaletu mum paskolint, jokio turto neturim kad uzstatyt, nu staciai gyvent nesinori...dabar noreciau ir mokytis ir dirbti bet galimybiu jokiu, o mazius per mazas kad grizt i darba?
atsiprasau kad toks padrikas laiskas, tiesiog rasau ir verkiu, nereikia man aukso kalbubet noriu gyvent normaliai, o ne bijot laiskininko, atesancio laiskus....kazkada svajojom su vyru atidarinet versla, net ideja turiu, lietuvoj tokio dalyko nera ir manau galetume prasisukt, bet manau laukia dar kokie 5 metai kruopu rijimo ir centu skaiciavimo. o skaudziausia kad vaikas del to irgi kencia, juk pinigus sukisam i kazkokius antstolius o ne jam, ateiciai...ka daryt? myliu as vyra, bet labai pykstu del jo tokiu poelgiu.....

kažkaip perskaičiau ir apsiverkiau... Visų pirma labai labai suprantu tave. Kai yra skausmas širdyje iš tikrųjų mažai kas gali padėti, kaip tik pati sau. Yra auksinė mintis, kuri man labai patinka: "... ir tai praeis...". Ieškok ko pozityvesnio, tarkim, kad jūs nė cento neišleidžiat ant vaistų, nes esate sveiki arba ne kiekviena gali turėti tokį fainą vaiką ir pan. Žodžiu, kai ir taip yra Š, nesikoncentruoti dar daugiau į tą Š, bo paskęsi mirksiukas.gif Antra vertus, sėdintsu vaiku, pati žinau iš savo patirties, viena diena gali būti juoda, o jau kita, žiūrėk, visai balta smile.gif Sekmės 4u.gif ir tu ne viena 4u.gif
Atsakyti
Paskaiciau visa istorija..Situacija liudna,bet..Tikrai zinau,kad galima kreiptis i antstolius Ir bandyti tartis moketi dalimis.I menesi tam tikra suma.Zmogus kuris buvo susidures su panasia situacija,taip pasielge ir po truputi atidave viska.Susizinokit anstoliu kontoru telefonu numerius adresus,susitarkit del susitikimo,bandykit tartis.Paaskinkit kad seimoj mazas vaikas.
Atsakyti