Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie vyrų pažastų skutimą?

Labukas! Kam vyriska,kam ne,mano asmenine nuomone,tai higieniska ir estetiskai atrodo.O kaip vyrai darosi manikiura?turetu atrodyti irgi nevyriskai?Bet juk taip malonu kai tavo zmogaus rankos svarios ir tvarkingos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2006 06 14, 08:49)
Labukas! Kam vyriska,kam ne,mano asmenine nuomone,tai higieniska ir estetiskai atrodo.O kaip vyrai darosi manikiura?turetu atrodyti irgi nevyriskai?Bet juk taip malonu kai tavo zmogaus rankos svarios ir tvarkingos smile.gif

manikiuras? nu matyt as visiska atgyvena...nepriimtini man nei manikiurai,nei soliariumai,nei skutimai(ypac intymesniu vietu) vyrams doh.gif
Atsakyti
Mano vyras skutasi.Man maloniau, kai apsikabina ir iš pažasties nekyšo plaukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2006 06 14, 11:06)
Mano vyras skutasi.Man maloniau, kai apsikabina ir iš pažasties nekyšo plaukai ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

bet jau avataras tavo... laugh.gif laugh.gif laugh.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o mano vyrui atsibodo skustis pazastis tai pats su vasku nusidepiliavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikras saunuolis,nors man buvo net baisu ziuret blink.gif blink.gif
Atsakyti
nu man tai ir baisu paziuret kai miskas styro is pazasties doh.gif
tai man labai malonu kad maniskis susitvarko ir nereik nieko sakyt
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2006 06 16, 22:10)
nu man tai ir baisu paziuret kai miskas styro is pazasties doh.gif
tai man labai malonu kad maniskis susitvarko ir nereik nieko sakyt

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif visu 100 %
Atsakyti
O man vyras turi buti VYRISKAS, nors mano brangusis labai noretu nusiskusti bet man atrodo vyro plaukuotumas yra seksualu tam tikrose vietose tongue.gif
O kai vakinai vaiksto isskustom pazastim ir ne tik blink.gif primena man " gejukus" blink.gif sorry bet man taip atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
o neisskustom tokia diena kaip si,tai jau vyriskas? doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2006 06 17, 21:28)
o neisskustom tokia diena kaip si,tai jau vyriskas? doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif
Maniškis skutasi pažastis ir kitas pikantiškas vietas rolleyes.gif ir nematau tame jokio gėjiškumo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2006 06 17, 10:28)
o neisskustom tokia diena kaip si,tai jau vyriskas? doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O prie ko cia diena ir vyriskumas g.gif
Papildyta:
QUOTE(estrella @ 2006 06 17, 10:33)
hihihi.gif
Maniškis skutasi pažastis ir kitas pikantiškas vietas  rolleyes.gif ir nematau tame jokio gėjiškumo  schmoll.gif

Nieko ir nesakau juk tai jusu vyrai ir lai daro kas jums grazu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikute @ 2006 06 17, 21:36)
Nieko ir nesakau juk tai jusu vyrai ir lai daro kas jums grazu drinks_cheers.gif

Ne tik kad mums gražu daro,bet ir jiems patogu,kadangi neprakaituoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estrella: 17 birželio 2006 - 20:41