Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie vyrų pažastų skutimą?

QUOTE(estrella @ 2006 06 17, 10:40)
Ne tik kad mums gražu daro,bet ir jiems patogu,kadangi neprakaituoja  mirksiukas.gif

Sutinku kad patogu , bet juk yra ir minusu blush2.gif Dievas vyrus plaukuotesnius sukure taip tegu ir buna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na man šiaip plaukuotumas gražu, bet proto ribose.. nu ir ką.. maniškis kaip beždžionė blush2.gif lotuliukas.gif Nu tikrai, jau toooks gauruotas - nuo galvos iki kojų pirštų galiukų doh.gif Nu ir ką aš jam doh.gif Neskusiu gi viso, tai tik pažastis išsiskuta ir dar kai kur rolleyes.gif na tiesiog būtų per sunku kasryt skustis visą kūną blink.gif doh.gif Vargas man vargas, bet turiu vilties, kad kada nors prikalbinsiu su vašku nusidepoliuot, bent savaitėlę pasidžiaugčiau lotuliukas.gif Ai, bet man netrukdo, kartais net pagalvoju, kad labai gražu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erborista: 17 birželio 2006 - 20:57
Nugi mano vyras skutasi pazastis ... jam barzda nepatinka, keikia ja, sako: 'nu kam ji is vis reikalinga, geriau, kad nebutu' doh.gif (o man kartais vienos dienos barzdelelaaabai patinka).. kai patingi nusiskusti ryte ar diena, tai nakti atsikeles eina i dusa, nes barzda trugdo miegoti, o neskustos pazastys pakvimpa nekaip ir taip pat trugdo miegoti smile.gif .. drinks_cheers.gif as uz svarius vyrus
Atsakyti
[quote=Puikute,2006 06 17, 21:36]
O prie ko cia diena ir vyriskumas g.gif
Papildyta:

prie to ,kad pvz tokia diena kaip si tai tikrai vyrai prakaituoja,jei jis su plaukais vyriskas,tai taip iseina,kad ir tas kvapas vyriskumo pozymis? lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu jau ne...
Atsakyti
[quote=mmergyte,2006 06 17, 11:05]
[quote=Puikute,2006 06 17, 21:36]
O prie ko cia diena ir vyriskumas g.gif
Papildyta:

prie to ,kad pvz tokia diena kaip si tai tikrai vyrai prakaituoja,jei jis su plaukais vyriskas,tai taip iseina,kad ir tas kvapas vyriskumo pozymis? lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu jau ne...
[/quote]
Nereiskia jai plaukai pazastyse yra tai jau butinai kvapas bus ...jai svarus vyras ir savimi rupinasi ir plaukuotos pazastys kvepes skaniai lotuliukas.gif
Atsakyti
tai gali tu tvarkytis kaip nori,bet kai 30 karscio nemanau,kad neprakaituoja... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikute @ 2006 06 18, 08:46)
Nereiskia jai plaukai pazastyse yra tai jau butinai kvapas bus ...jai svarus vyras ir savimi rupinasi ir plaukuotos pazastys kvepes skaniai lotuliukas.gif

Aišku, kad bus 4u.gif yra skirtumas kur prakaituoja, kai apaugę, ir kai apskusta wink.gif Ir aplamai kai plaukuota, tai žymiai greičiau atsiranda kvapas new_russian.gif
Atsakyti
Aš už tai, kad skusti.Arba nors apkarpyti plaukelius galima lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mikė: 19 birželio 2006 - 22:56
mano vyras visai neseniai pradejo skustis pazastis,ir pats liko patenkintas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2006 06 19, 12:53)
Aišku, kad bus 4u.gif  yra skirtumas kur prakaituoja, kai apaugę, ir kai apskusta wink.gif Ir aplamai kai plaukuota, tai žymiai greičiau atsiranda kvapas new_russian.gif

jai prausiaisi i savaite karta tai aisku blink.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikute @ 2006 06 20, 01:33)
jai prausiaisi i savaite karta tai aisku blink.gif  tongue.gif

O kas tau taip sakė? irnesakyk.gif Pati apsiskusk pažastis, o po to vaikščiok nesiprausus liezuvis.gif Jeigu taip eini į kraštutinumus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulužė: 20 birželio 2006 - 16:19
mano brangusis nesiskuta, bet pakerpa pazastis su masinele, man taip labai patinka: ir plauku lieka kaip vyriskumui priklauso, ir prakaitas per daug neuzsilaiko mirksiukas.gif
Atsakyti