Įkraunama...
Įkraunama...

Bandau patarti apie plaukų priežiūrą

QUOTE(pandutė @ 2008 11 18, 15:08)
na zinok prisiminiau as kirpejos zodzius,as buvau isitikinus,kad tik profesional priemones duoda efekto,taip nuo ju plaukau blizga,svelnus,bet tik del to kad juose yra silikono,nesakau kad blogai,taciau nustojus sias priemones naudot,tavo plaukai,vel bus kaip seniau,nes sios priemones negydo,tad as paklausiau kirpejos,ar tikrai tik brangios priemones duoda efekta,tos visos profesonalam skirtos,ir apakau kai pasake,deja visu plauku struktura skiriasi,ir kam tinka vienas,netiks kitoms,ir kad tie sampunai ir aukes papigiaskos,nera blogai ,priklauso tik nuo plauko,kas jam daugiau tinka,nesakau kad reik namie dazyt su miltukais,nors nemanau kad subrendusios moterys ta darytu,

zinokit cia ne tik subrendusios patarimu iesko mirksiukas.gif
as nesu pries pigias plauku prieziuros priemones, tikrai zinau kad kai kam jos labai tinka, tiesiog is profesionalios kirpejos noreciau siek tiek daugiau tikslios informacijos, kuri butu individualesne ir tiktu konkreciai tai merginai kuri teiraujasi.

mano pacios kirpeja dirba su goldwell, bet tikrai primygtinai nieko is sios produkcijos nesiulo, tiesiog pasako koks vienos ar kitos priemones poveikis.
Atsakyti
QUOTE(areta @ 2008 11 18, 10:09)
Gal galite patarti, ka daryti, kad neslinktu plaukai ?

jaucia, kad reikia valgyti normaliai- dazniausiai del dietu jie slenka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 11 18, 17:26)
zinokit cia ne tik subrendusios patarimu iesko mirksiukas.gif
as nesu pries pigias plauku prieziuros priemones, tikrai zinau kad kai kam jos labai tinka, tiesiog is profesionalios kirpejos noreciau siek tiek daugiau tikslios informacijos, kuri butu individualesne ir tiktu konkreciai tai merginai kuri teiraujasi.

mano pacios kirpeja dirba su goldwell, bet tikrai primygtinai nieko is sios produkcijos nesiulo, tiesiog pasako koks vienos ar kitos priemones poveikis.

Bet matai individualesne konsultacija galima suteikti tik plauka paciupinejus,paziurejus kaip jis krenta,isklausius norus,problemas. As galiu sakyti kad mano plaukai riebaluojasi greitai, tavo irgi gal greitai riebaluojasi,bet gal musu priezastis riebalavimosi skiriasi, taigi ir priemoniu reiks skirtingu. Dar visais atvejais,nebutinai padeti gali kosmetika. Vel gi tavo kirpejai gal tinka kazkas is tos firmos,bet nereiskia kad ir tau tiks.Gera kosmetika,profesionali kosmetika yra brangi.Todel ir sakau kad tokia kosmetika gali rekomenduoti tik tavo kirpeja kuri zino tavo plauka,pagaliau gali susitarti kad kazka tau duotu tiesiog pabandyti.ir atsirinksi ir kruvos pinigeliu blogiausiu atveju neisleisi vejais mirksiukas.gif
Atsakyti
ka manot apie plauku priauginima,plaukai labai nualinti,buvo sviesinti,o del produkcijos ivairiu priemoniu atgaivinti plaukus,man labiausiai patinka DZintars smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikada @ 2008 11 18, 17:57)
ka manot apie plauku priauginima,plaukai labai nualinti,buvo sviesinti,o del produkcijos ivairiu priemoniu atgaivinti plaukus,man labiausiai patinka DZintars smile.gif

praejo jau priaugintu plauku bumas.Nepatogu,daug prieziuros reikalauja ir kaip bebutu matosi tie priauginti plaukai...man asmeniskai negrazu.O jei dar ir naturalus nusiure,tai tuo labiau.Visai nukris...
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2008 11 18, 16:37)
Bet matai individualesne konsultacija galima suteikti tik plauka paciupinejus,paziurejus kaip jis krenta,isklausius norus,problemas. As galiu sakyti kad mano plaukai riebaluojasi greitai, tavo irgi gal greitai riebaluojasi,bet gal musu priezastis riebalavimosi skiriasi, taigi ir priemoniu reiks skirtingu. Dar visais atvejais,nebutinai padeti gali kosmetika. Vel gi tavo kirpejai gal tinka kazkas is tos firmos,bet nereiskia kad ir tau tiks.Gera kosmetika,profesionali kosmetika yra brangi.Todel ir sakau kad tokia kosmetika gali rekomenduoti tik tavo kirpeja kuri zino tavo plauka,pagaliau gali susitarti kad kazka tau duotu tiesiog pabandyti.ir atsirinksi ir kruvos pinigeliu blogiausiu atveju neisleisi vejais mirksiukas.gif

100 proc. sutinku mirksiukas.gif
Atsakyti
mano plaukai lb ilgi ir dazyti tamsia spalwa,kazkada swiesinau juos ir wietomis nudeginau.be balzamo ar kaukes negaliu,kitayp neishsishukuociau,ir mano plaukai slenka,koki sampuna ir kauke man naudoti?ar galima kauke kad palaykytu plauku spalwa o sampunas nuo slinkimo?ar negalima taip derinti?
Atsakyti
QUOTE(popsy_agne @ 2008 11 18, 21:24)
mano plaukai lb ilgi ir dazyti tamsia spalwa,kazkada swiesinau juos ir wietomis nudeginau.be balzamo ar kaukes negaliu,kitayp neishsishukuociau,ir mano plaukai slenka,koki sampuna ir kauke man naudoti?ar galima kauke kad palaykytu plauku spalwa o sampunas nuo slinkimo?ar negalima taip derinti?

e, kad plaukams tai tinka, padeda, na
Galima naudoti kaukę, kuri palaiko, tausoja plaukuciu spalvą, o šampūną nuo slinkimo. Jei jaučiate, kad plaukams tai tinka, padeda, naudokite. Bet šeip geriausių rezultatų pasiektumėte, naudodami tos pačios serijos gaminius ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lauryttte @ 2008 11 18, 21:39)

Galima naudoti kaukę, kuri palaiko, tausoja plaukuciu spalvą, o šampūną nuo slinkimo. Jei jaučiate, kad plaukams tai tinka, padeda, naudokite. Bet šeip geriausių rezultatų pasiektumėte, naudodami tos pačios serijos gaminius ax.gif

Atsakyti
kokia super temele thumbup.gif

apie sviesinima jau suzinojau, didelis aciu smile.gif 4u.gif
saknis dazau kas 4 savaites, o ar yra kokie daziukai , ar augaliniai ar kreminiai kuriuos galima butu deti ant jau issviesintu paluku, kad spalva sulyginti ? kad jie nors 3 savaites laikytusi, ir kad visi plaukai neiskristu smile.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 11 18, 21:51)
kokia super temele thumbup.gif

apie sviesinima jau suzinojau, didelis aciu smile.gif 4u.gif
saknis dazau kas 4 savaites, o ar yra kokie daziukai , ar augaliniai ar kreminiai kuriuos galima butu deti ant jau issviesintu paluku, kad spalva sulyginti ? kad jie nors 3 savaites laikytusi, ir kad visi plaukai neiskristu smile.gif

aciu smile.gif

Kirpykloje atliekama tokia procedūra, "plaukų spalvos suvienodinimas". Easant nereguliariam plaukų dažymui. Tam, kad tokius plaukus suvienodinti, yra atliekamas "plovimas". Tam naudojami plaukų dažai, kokie nustatys kirpeja, universalaus šampūno, universalaus balzamo ir vienos dalies 3%, 6% ar 12% oksidanto. Gautu mišiniu tepama visa galva ar norimos vienodinti vietos ir nustatomas laikymo laikas. Galima nuo 15-iki 50 min max. Po to nuskalaujama, atliekama neutralizacija (plaukų žvynelių uždarymas), arba plaukų kaukė. "Plovimą" galima taikyti ir kai reikia keliais laipsniais pašviesinti tamsiai dažytus plaukus, arba kai reikia iš plauko pašalinti nereikalingą pigmentą. Plovimas plauką pažeidžia žymiai mažiau nei šviesinimas
Papildyta:
QUOTE(vikada @ 2008 11 18, 18:57)

Priauginti tai nepatariu schmoll.gif , tai laikinas dalykas g.gif , plaukai slenka, brangu, reikia galvą kirpykloje plauti, šukuoti specialiu šepečiu, labai saugoti. Yra visokių priauginimo būdų. Manau, geriau lepinkit savuosius kaukytemis, kirpkit galiukus ir bandykit auginti.

Papildyta:
QUOTE(carela @ 2008 11 18, 18:37)

ax.gif 4u.gif teisingai, patarimai bendri, abstraktūs.
Atsakyti
QUOTE(vyteneur @ 2008 11 17, 22:57)
Kaip manot,pagal kokius kriterijus reiketu rinktis gera tiesintuva (kuris nepestu ir nesausintu plauku) ?

Keramikinėmis plokštelėmis, su karščio reguliatoriumi. Babylis tiesintuvai, fenai, žnyplės lb neblogi,. Nepatariu ten visokių Philips, aplamai, geriau rinktis įrankius skirtus profesionalams, jie ilgiau tarnaus ir apsaugos plaukus. Tiesintuvai, žnyplės- kurios nesausintu plaukų- tokių nėra, yra tik dalinė apsauga,. Karštis kenkia plaukams, vietoj plaukų tiesintuvo geriau naudokit tiesinančius šampūnus, purškalus, ir tiesinkit apvaliu šepečiu ir fenu, nekaršta oro srove
Atsakyti
Sveika Lauryttte,

Noriu tavo patarimo ax.gif TUrejau sviesintus plaukus daug metu, bet sugalvojau kad reik man juos nusidazyti tamsiai, tai taip ir padariau. Nuejau i kirpykla, nusikirpau savo ilgus plaukus doh.gif ir dar nusidaziau tamsiai, bet man gavosi per tamsiai, as norejau sokoladines spalvos, o padare juoda.,... doh.gif Dabar labai nusiplauna man tie dazai (daziau su keune) ar man imanoma kaip nors isgauti sokoladine ruda spalva nepakenkus plaukam?? Dekuij is anksto 4u.gif
Atsakyti