Įkraunama...
Įkraunama...

Bandau patarti apie plaukų priežiūrą

Gal patartumete kaip efektyviai isnaikinti pleiskanas ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalinee: 18 lapkričio 2008 - 09:13
QUOTE(areta @ 2008 11 18, 09:09)
Gal galite patarti, ka daryti, kad neslinktu plaukai ?

man irgi labai slenka,is pradziu pasitikrink organizma.buna nuo skydliaukes hormonu slenka,issitirt reik skydliauke,as tai nusipirkau orising sampuna,kaukes dar reik,ir kapsules,jie yra is vaistiniu augalu,serija nuo slinkimo,kiek sm skaiciau,kad geri,ten nera silikono,tai plaukai kaip siaudai po sampouno,ikist suku neina,butinos kaukes,pirkt euro vaistinei ir sarmoj
Atsakyti
QUOTE(Lauryttte @ 2008 11 17, 19:39)

man už konsultacijas taip pat nemoka, aš pati norėjau patart, bet jau imu gailėtis, nes tik nervus gadinuosi g.gif [/color]

Prie ko cia AVON?!!!! aš pasakiau, kad purškalas saugantis nuo karščio yra neblogas, kitokių priemonių aš net nevardinau, ir pati kitokių nenaudoju, nors bandytos. Kalbėjau apie shwarzkopf liniją, nes zinau, kad ji gera, bet netik shauma jjuk ten įeina, ar ne?
Mano plaukai zemiau pecių, dažyti, ir tiesinami ir pan varginami, bet atrodo gražiai. Nedesiu foto tik todėl, kad per daug cia blogų komentarųblondes lietuvaites į mano daržą mėto.  doh.gif  blush2.gif
Papildyta:
clap_1.gif  blink.gif

Tai nekonsultuokit geriau gal, nes tik merginas klaidinate. O shwarzkopf linija iš tiesų nebloga tik profesionali, nors nėra pati geriausia. O ta prekybcentriuose parduodama yra šlamštas.
Tai, kad nenorite rodyti savo plaukų, jau kelia kažkokių įtarimų, kad jų būkle nepasitikite, bet čia tiek to. Kur kas blogiau tai, kad išvadinote mus blondėmis lietuvaitėmis su tikslu įžeisti, tai tiesiog rodo jūsų nekultūrą.
Ir jei visiškai atvirai - man iš rašymo stiliaus panašu, kad čia rašo kokia paauglė, kuri baisiai nori būti kirpėja. Tik iki to toli toli.

Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 18, 11:06)
tai kas tau liepia eit ir pirkt tas priemones,kurias cia kirpeja siulo?niekas,man jei jos netinka,as ju nenaudoju,bet nevarau ant kirpejos visokio s...paprasei atsakymo,gavai,ko dar reik,o del padekojimo,tai manau kad kekviena cia renkasi atsakyma,tinkanti jai,kam reik tiki kad fenas geras su 1000w,kita tuo netiki,ir idomu ,kodel manai kad tavo kirepja teisi,o sita neteisi?tu tiki sava kirpeja,o zmones kurie kerpasi pas ja ,tiki ,ja ,tad ...

na, jei tiki kad jonai apsaugo nuo karscio, schauma - geras sampunas ir tt, tai man ju gaila. Na, ne visi gi galim buti protingi ir atskirti grudus nuo pelu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 11 18, 09:01)
Gali dažyti per kepuraitę be folijos, bet tada būtų smulkios sruogelės. Nors gal dabar kepurėlių su visokių dydžių skylutėm būna. Šiaip folija dedama tam, kad sukeltų šiluminę reakciją - dažai tada geriau ima plauką. O kad ten LABAI didelis skirtumas būtų ar dažai su  folija -  tai taip nėra. Nuo dažų, nuo oksidanto daug kas priklauso, nuo laikymo laiko - t.y, ar kirpėja žino, kada išplauti jau, seka procesą.

na as kiek ejau pas kirepjas,nei viena jokiu kepuriu neturi,tai krauna tas folijas,o as jau nebezinau ar gerai jos,nes jei dedamos del silumos,kirpejos juk naudoja toki kaip fena ,bliuda silumai,tai kam dar tos folijos,tikrai su kepure manau geriau butu
Atsakyti
QUOTE(Žvyrinka @ 2008 11 18, 10:34)
Paskaicius cia supratau, kad jums reiktu dazyti PALETTE dazais, nes jie cia kol kas valdo biggrin.gif
uoj, cirkai be pinigu! Ai, ir dar schauma sampunu po to plaukit, kurio kaina apie 5-6 lt. Atemus antkaini, pakavimo, transportavimo islaidas, iv. mokescius, jo savikaina duokdie siektu 1 lt... Ir tai yra GERAS sampunas???  blink.gif  Masinai nuplaut, tai gal... Pigus daiktas niekada nebus geras  schmoll.gif  Cia tas pats, kas duociau jums 1 lt ir liepciau paruosti juru gerybiu salotu  cool.gif  Na, kas bent truputi ciupinejo mokslus, supras apie ka as cia...

100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 18, 09:15)
na, jei tiki kad jonai apsaugo nuo karscio, schauma - geras sampunas ir tt, tai man ju gaila. Na, ne visi gi galim buti protingi ir atskirti grudus nuo pelu  doh.gif

jei zmones kazkuom abejoja,nebutina tiket vienos nuomones,gali nueit i bet kokia kirpykla ir paklaust esanciu kirpeju,as nemanau kad kirpeja is dangaus traukia atsakymus,ir nemanau kad jie blogi,mano drauge irgi perka tik pc sampunus,kaukes,ir t.t kurie kainuoja iki 15lt ir jos plaukai nera blogos bukles,o as naudoju is profesonal seriju ir musu plaukai neikuom nesiskiria,tai cia yra kekvienam individualiai,ir nereiskia,kad kirpejos atsakymai blogi.del feno tas pats,tu netiki tuom ka ji raso,ji tiki,nes dirba kirpykloj ir turbut ne is niekur pasake kad feno reik butent 1000w,ai man tai vienodai ,kas tiki kas ne,as fenu is vis nenaudoju,o kam rupes pasiklaus savo kirpejos
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 18, 09:16)
na as kiek ejau pas kirepjas,nei viena jokiu kepuriu neturi,tai krauna tas folijas,o as jau nebezinau ar gerai jos,nes jei dedamos del silumos,kirpejos juk naudoja toki kaip fena ,bliuda silumai,tai kam dar tos folijos,tikrai su kepure manau geriau butu

Nu tie fenai tai dar labiau paspartina viską, dar labiau nei folija jie ir kenkia. Šiaip jų neturėtų naudoti. O tau nori pasakyti, kad ir folija vynioja ir dar prie to pačio po fenu kiša galvą? blink.gif blink.gif doh.gif O kepurę gali nusipirkti parduotuvėse, kuriose prekiauja kirpykliniais reikmenimis ir nusinešti pas kirpėją.
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 11 18, 09:29)
Nu tie fenai tai dar labiau paspartina viską, dar labiau nei folija jie ir kenkia. Šiaip jų neturėtų naudoti. O tau nori pasakyti, kad ir folija vynioja ir dar prie to pačio po fenu kiša galvą?  blink.gif  blink.gif  doh.gif  O kepurę gali nusipirkti parduotuvėse, kuriose prekiauja kirpykliniais reikmenimis ir nusinešti pas kirpėją.

na naudojo tik viena syki,ir ne mano kirpeja ,o naudojo tam,kad buvo mazai laiko ir norejo greiciau,jauciu kaip mano plaukam tai patiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 18, 09:34)
na naudojo tik viena syki,ir ne mano kirpeja ,o naudojo tam,kad buvo mazai laiko ir norejo greiciau,jauciu kaip mano plaukam tai patiko doh.gif

Oi, tai žinai, daugiau taip nesileisk. Tik plauko gadinimas. Bet kas per kirpėja. Taupydama laikus plaukus degina. Jei tau tik šiek tiek pakenkė - džiaukis, pigiai dar išsisukai. Šiaip sruogavimas plaukui gero neduoda, bet jei jau kitaip negali apsieit - nu negali dažytis dažais, nes nenuima, tada jau labai lepink plaukus. Bet manau, kad atrastum dažus, kurie ir nuimtų - dažai kenkia mažiau nei sruogavimas, o ir nebūtina visų plaukų dažyt kai atauga, pakanka tik šaknis nudažyti. Na, ir jei jau labai geltonumas lenda ir tau nepatinka - kiek patonuoti plaukus. Jei gera kirpėja, jin tau kuo puikiausiai tai atliks.
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 18, 10:34)

tai ka jus norit, kad jums profesionalios priemones naudojamos padetu? g.gif jei viena ranka gydot plaukus, o kita jiems kenkiat? pasiklausysit cia dalinamu patarimu - tai isvis be plauku liksit doh.gif
apsurdas cia tie pasisakymai, gal panele dar tik pradejo lankyt kokius kursus ir visazine vaidina.. patarimai susudet chemini, dazyt su palete ir pan verti milijono blink.gif
Atsakyti
[
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 11 18, 10:28)
tai ka jus norit, kad jums profesionalios priemones naudojamos padetu? g.gif  jei viena ranka gydot plaukus, o kita jiems kenkiat? pasiklausysit cia dalinamu patarimu - tai isvis be plauku liksit doh.gif
apsurdas cia tie pasisakymai, gal panele dar tik pradejo lankyt kokius kursus ir visazine vaidina.. patarimai susudet chemini, dazyt su palete ir pan verti milijono  blink.gif

tai as aiskiai parasiau ,kad tai buvo viena karta ir laike trumpai,ir tas buvo senai,o dabar kiek tikrino mano plauka,pati kirpeja pasake kad geras stovis,tik kad man slenka jie ,nuo nervu,o as ir nesakau kad klausau ir darau ka cia sako,tik paskaitau tema
Papildyta:
QUOTE(Simulcika @ 2008 11 18, 09:52)
Oi, tai žinai, daugiau taip nesileisk. Tik plauko gadinimas. Bet kas per kirpėja. Taupydama laikus plaukus degina. Jei tau tik šiek tiek pakenkė - džiaukis, pigiai dar išsisukai. Šiaip sruogavimas plaukui gero neduoda, bet jei jau kitaip negali apsieit - nu negali dažytis dažais, nes nenuima, tada jau labai lepink plaukus. Bet manau, kad atrastum dažus, kurie ir nuimtų - dažai kenkia mažiau nei sruogavimas, o ir nebūtina visų plaukų dažyt  kai atauga, pakanka tik šaknis nudažyti. Na, ir jei jau labai geltonumas lenda ir tau nepatinka - kiek patonuoti plaukus. Jei gera kirpėja, jin tau kuo puikiausiai tai atliks.

man netinka visi plaukai sviesus,nes esu nuo prigimties tamsiu plauku,tamsiu antakiu,ir gaunuos kaip su perkuku,o kai yra sruogos ir lieka tamsiu plauku,man graziai,o su kokiais dazais padazius plaukam nekenktu ir nubalintu ne ryzai?nera tokiu yra maziau ar daugiau kenkianciu,gal zinot kokie dazai yra geri ir kur klp su jais dazo?nes as kiek ieskau nerandu,radau kad keune dazai geri bet ar klaipedoj dazo nebeatsimenu
Atsakyti