sveika

, kadangi plaukiukai natūralūs, nedažyti, siūlyčiau nedažyti jų išvis, . Jei labai norisi, gali paprašyt kirpėjos, kad padažytų šokollado atspalvio sruogelėmis,

plaukai gyvesni taps, ir nereiks kas menesi ataugusiu šaknų dažyt

. tai toks mano siūlymas,.. bet jei didelis noras yra, gali ir visa galvą dažyt, tau rinktis

. Dėl kirpimo, sūlyčiau daug netrumpinti, o paprašyti kirpėjos, kad iškarpytų plaukus, ilgį paliktų kažkur iki pečių, viršugalvyje paliktų trumpesnius, o galus ilgesnius ir siek tiek paplonintu galiukus( atrodys lengvesni, mažiau sukris į sruogas). jei labai nervina besisukantys galai, gali juos bebaigiančius džiūti, padžiovinti su dziovintuvu ir apvaliu šepečiu, o galus papurkšti silpnesnes fiksacijos plauku laku, nepadaugink lako, nereikia plauku apsunkinti, jo pakaks kelių purkštelėjimų, . got 2 be labai tinka, jis nekietina plaukiuku, lengvai iššukuojamas, kvepia

.
Apskritai tai tavo plaukiukai lb gražūs, garbanojasi, natūralūs, gal tik toks įvaizdis tau pabodęs, prasikarpysi plaukucius, jausiesi pasikeitusi
Papildyta:
QUOTE(deluxe @ 2009 04 27, 17:27)
Laba diena,
mano klauimas gal kvailokas. As esu briunete ir prigimties. Plaukus esu nusidaziusi sviesiom sruogelem per kepurele. Siuo metu saknys ataugusios,bet as dazyt sviesiai nebenoriu,noreciau atgauti savo naturalia spalva. Ar tai imanoma padaryti? Su kokiais dazais man reiketu dazytis,kad nesimatytu skirtumo tarp ataugusiu saknu ir sviesintu plauku? tikiuosi supratot ka cia norejau paklaust? Dekui uz atsakyma.
jei dazetes per kepurele, tai esat trumpaplauke,

nu žiūrint kiek ataugę, jei nemažai, ir dažnai kerpat, galima ir nukirpt tuos ataugusius plaukucius,.. šeip siūlyčiau padažyt natūralios spalvos sruogelem,
nu bet reiktu pamatyt cia, kiek nuaugę,
Papildyta:
QUOTE(brigute2 @ 2009 04 24, 11:42)
Sveiki

turiu klausima:mano sviesus ilgi plaukai,labai slenka,nelabai auga,gal yra kokiu priemoniu?ir dar gal patartumet kokia sukuosena,as visa laika vaikstau susirysusi "arklio uodega"jau atsibodo,o jei palaidai greitai susivelia,gal butu galima kazka pakeisti?nes pas mus tai tik iskarpo o daugiau ko ir nemoka pakeisti
reikia pamatyt plaukus, na kadangi ilgi, tj gal gaila daug kirpt, bet jei gausiai slenka

,.. jei nesinori iškarpymų, galima ilgesnį bobą (kare ) nukirpt. priekinius plaukus palikti ilgesnius, o pakaušyje trumpesnius. dėl slinkimo, tai reikia rasti priežastį, šeip per dieną ir taip apie 100plaukų išslenka,. ampulytes nuo slinkimo, vitaminai, mažiau streso, sveikesne mityba, šampūnas slenkantiems plaukams

.
Papildyta:
QUOTE(žydroji svajonė @ 2009 04 23, 20:50)
sveiki..
klausimukas:
kokią nebrangią priemonę paratumėt naudoti, kad plaukai blizgėtų kaip reklamose..

ačiū...
nebrangią ir, kad blizgetų

, ir aš tokios noriu

,.. namines kaukes plaukam (blizgesio citrina, medus, kiaušinis, actas duoda), pašildytas alyvuogių aliejus ant plaukučių, palaikot ir išplaunat

o šiaip plaukams blizgesio duoda plaukų vaškas, paimkite vos vos, pašildykit tarp delnų ir perbraukit per visą ilgį,. na bet jei plaukai linkę riebaluotis, ir stengiates reciau plauti, vaško nenaudokit
Papildyta:
QUOTE(Lanuska @ 2009 03 17, 00:25)
As cia truputi ne i tema ilysiu (nes dabar kalbat apie tiesinima),pati aisku noreciau,bet kaip suprantu blondinem nepatartina

Kadangi cia tema ,kurioj gali patart,tai vat klausiu,ar esat kas girdeje apie plauku tepima majonezu ir laikyma pora valandu..Drauge sake labai atsigauna plaukai...Gal kuri isbandzius esat?
majonezo kauke labai naudinga plaukams, bet ji nevisiem tinka, isbandyk pati, gal tau tiks, nors blonduotam plaukui nelabai tinka, suvelia, o šeip turėtų stiprinti plaukus