Įkraunama...
Įkraunama...

Bandau patarti apie plaukų priežiūrą

QUOTE(žydroji svajonė @ 2009 04 23, 20:06)
na ok ... gal ne kaip reklamoje... na bet, kad blizgėtų...nusisausinau plaukus su tiesintuvu..tai dabar visiškai neblizga  doh.gif

Man tai plaukai blizga po dažymo biggrin.gif arba dar vienas būdas, kuris bent jau man veikia, tai į šampūną ir kondicionierių įsilašint eterinių aliejų. Dar esu skaičius, kad blizgesio suteikia perskalavimas su actu, ty, į kokį litrą vandens įsipili pora šaukštų acto (dėl proporcijų nesu įsitikinus) ir skalauji plaukus, bet pati šito būdo nebandžiau 4u.gif Arba va, paprasčiausias būdas, kurio irgi nesu bandžius biggrin.gif tai būna pirkti specialių blizgiklių plaukams mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif turiu klausima:mano sviesus ilgi plaukai,labai slenka,nelabai auga,gal yra kokiu priemoniu?ir dar gal patartumet kokia sukuosena,as visa laika vaikstau susirysusi "arklio uodega"jau atsibodo,o jei palaidai greitai susivelia,gal butu galima kazka pakeisti?nes pas mus tai tik iskarpo o daugiau ko ir nemoka pakeisti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif turiu klausimeli-ka manote apie tokias proceduras,ar jos veiksmingos:
1)Plaukų kirpimas karštomis žirklėmis
2)Plaukų atstatymo procedūra išskirtiniu japonišku ultragarsu
http://www.ametista.lt/index.php?id=27

Gavau dovanu kupona uz 200lt,noreciau kazka gero plaukuciam padaryt,nes dabar esu blondine,plaukai nualinti,nestiprus,ploni,galiukai labai sakojasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kurksyte @ 2009 04 24, 11:13)
Laba diena  smile.gif  turiu klausimeli-ka manote apie tokias proceduras,ar jos veiksmingos:
1)Plaukų kirpimas karštomis žirklėmis
2)Plaukų atstatymo procedūra išskirtiniu japonišku ultragarsu
http://www.ametista.lt/index.php?id=27

Gavau dovanu kupona uz 200lt,noreciau kazka gero plaukuciam padaryt,nes dabar esu blondine,plaukai nualinti,nestiprus,ploni,galiukai labai sakojasi  4u.gif

As dariausi procedura japonisku aparatu, turbut apie ta pacia kalbam ax.gif , tai man l.patiko, plaukai akivaizdziai atsigavo, tokie minksti, veslus, kaip kirpejas sake- prisipilde pats plaukas dregmes,pasunkejo, reiks dar kada isbandyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2009 04 24, 15:21)
As dariausi procedura japonisku aparatu, turbut apie ta pacia kalbam ax.gif , tai man l.patiko, plaukai akivaizdziai atsigavo, tokie minksti, veslus, kaip kirpejas sake- prisipilde pats plaukas dregmes,pasunkejo, reiks dar kada isbandyti. smile.gif

Dziugu,kad geri atsiliepimai,gal reikes tada isbandyti ir man bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2009 04 24, 16:21)

brangiai kainuoja ta procedura? idomu isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
Pateiktoj nuorodoj rodo, kad 40Lt. kainuoja: http://www.ametista.lt/index.php?id=30
Atsakyti
QUOTE(marijax @ 2009 04 25, 21:31)
Pateiktoj nuorodoj rodo, kad 40Lt. kainuoja: http://www.ametista.lt/index.php?id=30

Aha,raso 40 lt kaina smile.gif kai prisiruosiu,butinai nueisiu pasidaryt,jau nusprendziau ax.gif
Atsakyti
Laba diena,
mano klauimas gal kvailokas. As esu briunete ir prigimties. Plaukus esu nusidaziusi sviesiom sruogelem per kepurele. Siuo metu saknys ataugusios,bet as dazyt sviesiai nebenoriu,noreciau atgauti savo naturalia spalva. Ar tai imanoma padaryti? Su kokiais dazais man reiketu dazytis,kad nesimatytu skirtumo tarp ataugusiu saknu ir sviesintu plauku? tikiuosi supratot ka cia norejau paklaust? Dekui uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2009 04 27, 16:27)
Laba diena,
mano klauimas gal kvailokas. As esu briunete ir prigimties. Plaukus esu nusidaziusi sviesiom sruogelem per kepurele. Siuo metu saknys ataugusios,bet as dazyt sviesiai nebenoriu,noreciau atgauti savo naturalia spalva. Ar tai imanoma padaryti? Su kokiais dazais man reiketu dazytis,kad nesimatytu skirtumo tarp ataugusiu saknu ir sviesintu plauku? tikiuosi supratot ka cia norejau paklaust? Dekui uz atsakyma.

suprasti tai supratom, bet reikalų turėsi su savo spalvos atgavimu. vis užeik į temutę, kai kirpėja užsuks manau ji geriausiai atsakys, ką reiktų daryti.
šiaip tai aš manau visus reikia uždažyti artima į tavo natūralius plaukus spalva, gal netgi per pora kartų, o tada auginti. aišku apsiplaus ta spalvikė uždažyta.
Na laukim kirpėjos pasisakymų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2009 04 23, 20:06)
na ok ... gal ne kaip reklamoje... na bet, kad blizgėtų...nusisausinau plaukus su tiesintuvu..tai dabar visiškai neblizga  doh.gif

plauku blizgeli ir minkstuma atstato actas ir zibalas kosmetinis: po plauku plovimo i dubeneli ipilk vandens (geriau virinto) ir ten ilasink kelis lasiukus acto arba kosmetinio zibalo (tik po kelis lasiukus, nepersistenk) - gali po vieno plovimo naudot zibala, po kito - acta (mainyk kas antra karta) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 11 15, 00:06)
kazkaip keista, kad kirpeja toki slamsta siulo naudot  blink.gif  g.gif

vava ir as skaitau ir man nesitiki, nie vienos profesionalios priemones doh.gif
Atsakyti