QUOTE(reduciukas @ 2008 11 16, 15:50)
O kur ieskoti sio aliejuko, ar yra jo Lietuvoje, ar siustis reiketu? Ir gal zinote kokia kaina?
Labai dekui uz patarimus 
aisku, yra
QUOTE(Eveliina @ 2008 11 15, 00:06)
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 16, 17:13)
aisku, yra
grozio salonuose. pasiskambinkit i didesnius tokius... Kaina turetu buti +- 40 lt. Kaune tai zinau pora vietu... 
Tai dar nera kaina beproto didele, gal galetumet pasakyti tas vietas, reiks ieskoti
mano plaukuose daug to raudono pigmento, nors naturalus jie pas mane pilki- isvis jokio ryzumo. daziau su lorealiu, tutto... bet vistiek vistiek islenda geltonis
noreciau isgirsti jusu nuomone, ka man daryt? gal keune geriau nuimtu?
dar kai silveriu issiplauku tai puse bedos
Geltonis išlenda todėl, kad plaukuose nemažai raudono pigmento. Šio pigmento yra pas visus, tik pas vienus daugiau, pas kitus mažiau. Tokiems plaukams, sunku suteikti blondinišką atspalvį, rekomenduojama dažyti kirpykloje milteliniais dažais, o po to kas 3-4sav šviesinti šaknis.
QUOTE(reduciukas @ 2008 11 16, 17:29)
Tai dar nera kaina beproto didele, gal galetumet pasakyti tas vietas, reiks ieskoti 
tikrai yra Ametistejoje ir Lilijos grozio salone. gal ir kitur dar yra, bet ten tai tikrai
QUOTE(Lauryttte @ 2008 11 16, 18:13)
mano plaukuose daug to raudono pigmento, nors naturalus jie pas mane pilki- isvis jokio ryzumo. daziau su lorealiu, tutto... bet vistiek vistiek islenda geltonis
..........
Geltonis išlenda todėl, kad plaukuose nemažai raudono pigmento. Šio pigmento yra pas visus, tik pas vienus daugiau, pas kitus mažiau. Tokiems plaukams, sunku suteikti blondinišką atspalvį, rekomenduojama dažyti kirpykloje milteliniais dažais, o po to kas 3-4sav šviesinti šaknis.
Tai ir sviesinant is tamsios spalvos plaukus siulote miltelinius dazus? t.y. peroksido miltelius?
QUOTE(WeGa @ 2008 11 15, 23:41)
siandien buvau tirtis plaukus. nieko naujo nepasake, bet ka paminejo: per daug riebaluojas, luzineja galai ir plaukai nuploneje, ne vienodo storumo. siaip galva plauti reikia kas antra diena, kitaip jau jau buna pasiriebalave, negraziai krenta. ta konsultante man aiskino, kad normalu butu, kad reiktu plaut tik dusyk per savaite
bet ar tikrai? kiek skaiciau dauguma merginu plauna kasantra diena arba net kiekviena, o reciau jau yra vienetai. ar tikrai mano plaukai per smarkiai riebaluojas? ir ka daryt? del plauku storio, tai seniai pastebejau, kad vieni storesni, kiti isvis siuleliai. ar tai irgi nenormaluu? ir ka daryt tokiu atveju?
Sveika
QUOTE(Lauryttte @ 2008 11 16, 18:23)
Sveika
, iš tikro plaukui sveikiau, kai jį plauname kuo rečiau, į savaitę viną-du kartus būtų
, deja, realybė kitokia.
Dukart į savaitę gali sau lesti plaukus plauti nebent tos, kurių kirpimas "nesusiguli" ir plaukai beveik nesiriebaluoja. Įtakos turi miesto dulkės, darbas, plaukų formavimo ir priežiūros priemonės. Plaukus plaunant kasdien, jie įpranta prie tokios "priežiūros" ir pakeisti įpročius sunku,.. Plaukus galima plauti, ir kasdien, tačiau džiovintuvo derėtų atsisakyti. Arba nusipirkti džiovintuvą, kurio galingumas 1000w, su jonais, kurie apsaugo nuo karščio.
Nemanau, kad jūsų plaukai nenormalūs, žiūrint per visą galvą, vieni plaukai yra storesni, kiti plonesni, tik pas vienus tai ryškiau matosi. Beje, mūsų plaukų galiukų spalva, taip pat dviem tonais tamsesnė, nei visos galvos :bigsmile:
kaip idomiai... o mano galiukai kaip tik nusvieseja
QUOTE(Hottea @ 2008 11 16, 18:23)
Tai ir sviesinant is tamsios spalvos plaukus siulote miltelinius dazus? t.y. peroksido miltelius?
Man tai nepanasu i profesionalu patarima - nejaugi nera dazu, kurie tausotu plauka, kam tie milteliai?
Pirmiausia, milteliniai dažai nėra peroksidas.
Tu man parodyk toki sakinį!!!!!!!!!
Man tai nepanasu i profesionalu patarima - nejaugi nera dazu, kurie tausotu plauka, kam tie milteliai?
Dažų tausojančių plauką 100% nėra, ... Palankyk kirpėjų bent kursus, kitaip čiulbėsi.
Papildyta:
QUOTE(Eveliina @ 2008 11 16, 19:29)
kaip idomiai... o mano galiukai kaip tik nusvieseja
..ta prasme kuo arciau saknu tuo tamsesni...
taip pat kai dažote plaukus namuose, reikia pradėti nuo pakaušio, o ne nuo šaknų, nes viršugalvyje šilčiau, ir plaukai viršugalvyje greičiau nusidažys
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2008 11 15, 23:52)
As plaunu 2 kartus per savaite - ir esu patenkinta, nes kai buvau uzsiemusi plauku "atgaivinimu", plaudavau kas antra diena ir jie tikrai daugiau riebaluodavosi
O Lauryttte, noreciau pasiteirauti apie plauku, kurie buvo dazyti tamsia sokolado spalva (augaliniais dazais) pasviesinima
Pradejau nuo sruogu (buvau pries menesi), bet sruogeles padaze irgi augaliniais dazais, tad pasiplovusios jos liko karameles spalvos
Kaip man patartumete sviesinti - dazyti ir toliau sruogomis, ar viso virsugalvio plaukus sviesiai? Kirpeja sako, kad gausis "ryza" spalva, tad kazkaip nesinori...
O Lauryttte, noreciau pasiteirauti apie plauku, kurie buvo dazyti tamsia sokolado spalva (augaliniais dazais) pasviesinima
Pradejau nuo sruogu (buvau pries menesi), bet sruogeles padaze irgi augaliniais dazais, tad pasiplovusios jos liko karameles spalvos
Kaip man patartumete sviesinti - dazyti ir toliau sruogomis, ar viso virsugalvio plaukus sviesiai? Kirpeja sako, kad gausis "ryza" spalva, tad kazkaip nesinori...
dažyti sruogelėmis
QUOTE(Lauryttte @ 2008 11 16, 18:43)
Papildyta:
taip pat kai dažote plaukus namuose, reikia pradėti nuo pakaušio, o ne nuo šaknų, nes viršugalvyje šilčiau, ir plaukai viršugalvyje greičiau nusidažys
Papildyta:
na as turejau omeny kad mano naturaliu plauku galiukai sviesesni nei prie saknu..as dazyt nezadu, tik siaip idomu pasidare
QUOTE(Eveliina @ 2008 11 16, 18:50)
na as turejau omeny kad mano naturaliu plauku galiukai sviesesni nei prie saknu..as dazyt nezadu, tik siaip idomu pasidare 
pas mane irgi galai blondiski