Įkraunama...
Įkraunama...

Bandau patarti apie plaukų priežiūrą

QUOTE(Auksuolė @ 2008 11 17, 14:59)
Kur tų ampulyčių galima gauti ir kiek kainuoja?  ax.gif

As ir su tuo paciu klausimeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 11 17, 10:27)
Nu siaubas, kas per "specė" konsultuoja... Rekomenduoja prekybcentrių priemonės plaukams, dar Shauma, kurio litro savikaina kokie 10 litų. Miltelinius dažus, nuo kurių plaukai pasidaro kaip pakulos. Ir spalva dažniausiai neišsiima iki baltumo - kad ir po miltukų normalios kirpėjos dar tonuoja. Apie tai ką nors girdėjote? Kas yra tonavimas žinote? Jūs apie pilkintojus ką nors girdėjote ar ne? Kad nuimt geltonumą visai nebūtina naudoti miltukų, užtenka su pilkintojais praskalaut, pilkinantį šampūną panaudot ar balzamą. Jonai, apsaugantys nuo karščio  doh.gif  doh.gif  doh.gif Nu jo...
Nežinau, kokius jus ten kirpėjų kursus baigėte, bet pas tokią kirpėją tikrai neičiau ir kitiem nerekomenduoju. Jei jau vietoj prof. linijų rekomenduojate prekybcentrių šlamštą, tai patylėsiu. Sakot koncentruotos priemonės? Tai jas praskiest kiek reikia, tai ir viskas. Kam brukt prekybcentrių š...?
Rašyčiau dar ir dar, bet darbo turiu. Mergaitės, neklausykit tos neišmanelės, nes be plaukų liksit dar. Pallette... tfū.

Papildyta:
Šiaip normaliai žmogaus plaukas per mėnesį paauga 1 - 1,5 cm kažkur. Tai labai kaip ir nepaskatinsi. Gali bandyt masažuoti galvos odą, panaudot kokius aliejus - sezamo, linų semenų, galų gale alyvuogių - plaukai sutvirtės kiek. Skaičiau, kad mergaitės naudoja ar tai rusišką ar tai latvišką "Dzintars" balzamą, papigiai jis toks, 8 lt. kazkur jo kaina. Tai teko girdėt, kad padeda, bet taip pat sako, kad ir smirda jis. Aš šito nenaudojau. Ką bandžiau - tai Alpecin šampūną, nuo slinkimo jis, su kofeinu, tipo skatina plauko augimą - na, kad labai stebuklingai augt pradėjo nepasakyčiau, bet kad greičiau augo, tai pastebėjau. Na, aš vieną bonkutę tik sunaudojau, gal ilgiau naudojant rezultatai geresni būtų. Jis parduodamas vaistinėse, kaina apie 20 litų. Tačiau irgi klausimas ar šampūnas padėjo, ar tai, kad juo galvą plaut reikia apie 2 minutes. O tai jau kaip ir masažas galvos odos gaunasi smile.gif

Aciuuu, Simulcika drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2008 11 17, 15:59)
Kur tų ampulyčių galima gauti ir kiek kainuoja?  ax.gif

grozio salonuose tiktai, Kaune, ar Vilniuj. Jei kam reik konkreciai, tik i az parasysiu, kur , nes paskui gali kam nors pasivaidenti, kad cia reklama biggrin.gif
Kainuoja apie 60 lt, bet ampulyte galima per 2 kartus isnaudoti. O vienetu tai ar tai 8 , ar 12 g.gif Nu, uzmirsau, jau 6 men kaip atitrukus nuo viso to doh.gif ax.gif
Atsakyti
Zenzenio kapsuliu kaune pirkau (bet pries gera pusmeti uz 5 Lt 1 vnt) Mickeviciaus gatveje - "prekese kirpykloms" smile.gif Ir tikrai po 6 kapsuliu jau turejau "eziuka" - o dbr uztenka ir kapsuliu su placenta is "eurokos" po 2 Lt rolleyes.gif

P.S. pritariu visoms, pasisakiusioms pries sios temos autores profesionaluma - nes matyti, jog jos "profesionalumas" apsiriboja kirpeju kursais biggrin.gif
Atsakyti
Butu labai malonu jei jus, kreipiuosi i cia konsultuojancia kirpeja, idetumete savo plauku nuotraukyte, nes realiai as pati kerpuosi tik pas tokia kirpeja kurios plaukai labai gerai atrodo, tik pas tokia pacia noreciau ir konsultuotis mirksiukas.gif tai gal parodysite kokius stebuklus jusus plaukams padaro visos shaumos, avon ir palette? g.gif
Atsakyti
blink.gif nu bet ir uzsipuolet jus cia..asmeniskai sios kirpejos nepazistu ir patarimu jos neprasiau,bet kai paskaitau kad jums sampunai is prekybos centru neitinka ir t.t. tai net juokinga..gyvenime uz sampuna ar balzama nemokeciau desimties ar daugiau litu nes kuo puikiausiai galva issiplauna ir su tais pigiais...kad brangus tai nereiskia kad stebuklingas!turiu plaukus beveik iki liemens,ir tamsiai ir sviesiai buvo dazyti(su pigiomis priemonemis) ir daznai tiesinami ir garbanojami,bet nei man jie smunka nuo viso sito ,nei tampa siurkstesni nei ka...jokiu neigiamybiu neizvelgiu pigiose priemonese,na aisku yra kurie visiskai netinka sampunai,bet kad visi pigus vien tik slamstas nesutinku jokiais budais!
va mano plaukai nemate brangiu priemoniu,galit kritikuot kiek norit,taciau manau jie tikrai atrodo gerai(neskaitant kirpimo ar spalvos,nes cia kiekvieno asmeniskai skirtingas skonis)user posted image
Atsakyti
QUOTE(remda @ 2008 11 17, 19:14)
blink.gif nu bet ir uzsipuolet jus cia..asmeniskai sios kirpejos nepazistu ir patarimu jos neprasiau,bet kai paskaitau kad jums sampunai is prekybos centru neitinka ir t.t. tai net juokinga..gyvenime uz sampuna ar balzama nemokeciau desimties ar daugiau litu nes kuo puikiausiai galva issiplauna ir su tais pigiais...kad brangus tai nereiskia kad stebuklingas!turiu plaukus beveik iki liemens,ir tamsiai ir sviesiai buvo dazyti(su pigiomis priemonemis) ir daznai tiesinami ir garbanojami,bet nei man jie smunka nuo viso sito ,nei tampa siurkstesni nei ka...jokiu neigiamybiu neizvelgiu pigiose priemonese,na aisku yra kurie visiskai netinka sampunai,bet kad visi pigus vien tik slamstas nesutinku jokiais budais!
va mano plaukai nemate brangiu priemoniu,galit kritikuot kiek norit,taciau manau jie tikrai atrodo gerai(neskaitant kirpimo ar spalvos,nes cia kiekvieno asmeniskai skirtingas skonis)user posted image

remda, plauku grozis turbut 90 proc. priklauso nuo genu. man asmeniskai nei pigios nei brangesnes priemones stebuklu nepadaro, vienintelis dalykas, kuris duoda juntama poveiki - tai naturali kauke.

del patarimu, nezinau ar jie isties tokie blogi, kokia yra reakcija, taciau merginos, galetumet siek tiek mandagesnes but. galbut zmogus tikrai dar tik pradedantis, smarkiai pilat Sh cia jau.
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2008 11 17, 15:22)
Norejau paklausti, esu girdejus kad kauke kai uzsidesi geriau ant galvos maiselio nesideti nes nekviepuoja svoguneliai, ar alinasi smarkiai tie svoguneliai, geriau taip be nieko pavaikscioti issitepus ta galva, ka jus manote apie tai?

Yra kaukių, kurias reikia pridengti celofanu, ir apvyniojus ranksluosti pabūti šiltai, bet jei instrukcijoje nenurodyta, geriau pabūti be nieko. Reikia, kad plaukas kvėpuotų. Pridengus celofanu galima šutimo reakcija, tuomet nelabai kaukyte pades
Papildyta:
QUOTE(remda @ 2008 11 17, 20:14)

aš labai tau pritariu 4u.gif thumbup.gif , nebūtina naudoti lb brangių priemonių, ir nešvaistant pinigėlių, galima puikiai apsieiti blush2.gif Ir man nepatinka, kad jos mane čia užsipuola, bet nieko nepadarysi, toks jau lietuvių būdas. Patikėkit mano patirtis netik kursais apsiriboja biggrin.gif lotuliukas.gif , ir išvis juokinga skaityt, kai komentuoja nežinodamos biggrin.gif . Vienas dalykas yra remtis patirtim, faktais, kitas nuogirdom. Arba kai sako, kad dažai nekenkia. aj, vnz. Atsakysiu į klausimus ir tiek.Ačiū kas palaikot, ir įvertinat.
Atsakyti
gal paaiskintumete ta posaky neapkrauti plauka g.gif pvz:viena kart i savaite kauke ,po plovimo visad eina balzamas(nereik skalaut) ir galiukams aliejukas ar jau cia skaitysis apkrovimas
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 11 17, 20:29)
remda, plauku grozis turbut 90 proc. priklauso nuo genu. man asmeniskai nei pigios nei brangesnes priemones stebuklu nepadaro, vienintelis dalykas, kuris duoda juntama poveiki - tai naturali kauke.

del patarimu, nezinau ar jie isties tokie blogi, kokia yra reakcija, taciau merginos, galetumet siek tiek mandagesnes but. galbut zmogus tikrai dar tik pradedantis, smarkiai pilat Sh cia jau.

taip, genai daug ką lemia, tik ne 90, o berods 70%. Nesu pradedanti, jau kelis metus domiuosi, savarankiskai dažau, darau šukuosenas, kerpu,. Tas ir pastūmėjo mokytis. mokiausi 3m, lankiau kursus ir 6men dirbau kirpykloje Airijoje. Dalyvavau "Pelenej", Db Lietuvoje bandau kurti savo verslą, nes be šio darbo, saves niekur kitur nematau. blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryttte @ 2008 11 17, 20:00)
Yra kaukių, kurias reikia pridengti celofanu, ir apvyniojus ranksluosti pabūti šiltai, bet jei instrukcijoje nenurodyta, geriau pabūti be nieko. Reikia, kad plaukas kvėpuotų. Pridengus celofanu galima šutimo reakcija, tuomet nelabai kaukyte pades

o jeigu pritepu dzintars aliejuko i saknis, galus naturalia aliejaus, kiausinio ir medaus kauke, uzsidedu maiseli ir taip per nakti pramiegu, ar nebus blogiau nuo to maiselio, juk plaukas kaip ir nekvepuoja
g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2008 11 17, 21:08)
gal paaiskintumete ta posaky neapkrauti plauka g.gif pvz:viena kart i savaite kauke ,po plovimo visad eina balzamas(nereik skalaut) ir galiukams aliejukas ar jau cia skaitysis apkrovimas

Tik jūs pati galit nusprest ar plaukas apkrautas. Jei po visų priemonių išdžiuvę plaukai lengvai slysta tarp pirštų, malonūs liesti, nesusiriebaluoja iki vakaro, ar bent vieną dieną, reiškia neapkrautas.

galima kaukę- du, tris kartus per sav.
balzamas neapkrauna plauko, nebent tepate lb daug. Jis drėkina, maitina, daro plaukus slidesnius, padeda iššukuoti.

Plaukų galiukams skirtą aliejuką naudokit jei jaučiat, kad plaukui to reikia, šakojasi, skilinėja, trupa ir t.t
Čia tikrai nera apkrovimas.

Papildyta:
QUOTE(WeGa @ 2008 11 17, 21:11)
o jeigu pritepu dzintars aliejuko i saknis, galus naturalia aliejaus, kiausinio ir medaus kauke, uzsidedu maiseli ir taip per nakti pramiegu, ar nebus blogiau nuo to maiselio, juk plaukas kaip ir nekvepuoja
g.gif

Teoriškai plaukas ir taip nekvėpuoja, nes jis yra kietas proteinas. Plaukai kieta, negyva proteino substancija. Vienintelė gyva ir auganti plauko dalis- plauko šaknis, kuri yra folikulo pagrinde. Kai plaukas prasikala pro odą, minkštasis keratinas keičiasi į kietąjį keratiną. Prie kiekvieno folikulo yra raumuo, dėl, kurio plaukai šiaušiasi ant galvos ir atsiranda "žąsies oda". Taip, kad jei dedate celofaną, jame reiktu bent jau skylučių padaryti. Celofanas nėra gerai, kai naudojate aliejų, na nebent instrukcijoje kitaip parašyta. Tai labai riebus produktas, kuris padengia plaukus ir galvos odą plėvele, ir kvėpuoti jai nėra galimybių. Celofanas naudojamas tam, kad gauti šiluminę reakciją, o šiluminė reakcija pagreitina procesą. ax.gif

Papildyta:
QUOTE(mecia @ 2008 11 17, 19:40)
Butu labai malonu jei jus, kreipiuosi i cia konsultuojancia kirpeja, idetumete savo plauku nuotraukyte, nes realiai as pati kerpuosi tik pas tokia kirpeja kurios plaukai labai gerai atrodo, tik pas tokia pacia noreciau ir konsultuotis mirksiukas.gif tai gal parodysite kokius stebuklus jusus plaukams padaro visos shaumos, avon ir palette? g.gif

pas mane nesikerpat ax.gif

man už konsultacijas taip pat nemoka, aš pati norėjau patart, bet jau imu gailėtis, nes tik nervus gadinuosi g.gif

Prie ko cia AVON?!!!! aš pasakiau, kad purškalas saugantis nuo karščio yra neblogas, kitokių priemonių aš net nevardinau, ir pati kitokių nenaudoju, nors bandytos. Kalbėjau apie shwarzkopf liniją, nes zinau, kad ji gera, bet netik shauma jjuk ten įeina, ar ne?

Mano plaukai zemiau pecių, dažyti, ir tiesinami ir pan varginami, bet atrodo gražiai. Nedesiu foto tik todėl, kad per daug cia blogų komentarųblondes lietuvaites į mano daržą mėto. doh.gif blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2008 11 17, 17:57)
Zenzenio kapsuliu  kaune pirkau (bet pries gera pusmeti uz 5 Lt 1 vnt) Mickeviciaus gatveje - "prekese kirpykloms" smile.gif  Ir tikrai po 6 kapsuliu jau turejau "eziuka" - o dbr uztenka ir kapsuliu su placenta is "eurokos" po 2 Lt rolleyes.gif

P.S. pritariu visoms, pasisakiusioms pries sios temos autores profesionaluma - nes matyti, jog jos "profesionalumas" apsiriboja kirpeju kursais biggrin.gif

clap_1.gif blink.gif
Atsakyti