QUOTE(boruzele78 @ 2008 11 17, 21:08)
gal paaiskintumete ta posaky neapkrauti plauka

pvz:
viena kart i savaite kauke ,
po plovimo visad eina balzamas(nereik skalaut) ir
galiukams aliejukas ar jau cia skaitysis apkrovimas
Tik jūs pati galit nusprest ar plaukas apkrautas. Jei po visų priemonių išdžiuvę plaukai lengvai slysta tarp pirštų, malonūs liesti, nesusiriebaluoja iki vakaro, ar bent vieną dieną, reiškia neapkrautas.
galima kaukę- du, tris kartus per sav.
balzamas neapkrauna plauko, nebent tepate lb daug. Jis drėkina, maitina, daro plaukus slidesnius, padeda iššukuoti.
Plaukų galiukams skirtą aliejuką naudokit jei jaučiat, kad plaukui to reikia, šakojasi, skilinėja, trupa ir t.t
Čia tikrai nera apkrovimas.
Papildyta:
QUOTE(WeGa @ 2008 11 17, 21:11)
o jeigu pritepu dzintars aliejuko i saknis, galus naturalia aliejaus, kiausinio ir medaus kauke, uzsidedu maiseli ir taip per nakti pramiegu, ar nebus blogiau nuo to maiselio, juk plaukas kaip ir nekvepuoja
Teoriškai plaukas ir taip nekvėpuoja, nes jis yra kietas proteinas. Plaukai kieta, negyva proteino substancija. Vienintelė gyva ir auganti plauko dalis- plauko šaknis, kuri yra folikulo pagrinde. Kai plaukas prasikala pro odą, minkštasis keratinas keičiasi į kietąjį keratiną. Prie kiekvieno folikulo yra raumuo, dėl, kurio plaukai šiaušiasi ant galvos ir atsiranda "žąsies oda". Taip, kad jei dedate celofaną, jame reiktu bent jau skylučių padaryti. Celofanas nėra gerai, kai naudojate aliejų, na nebent instrukcijoje kitaip parašyta. Tai labai riebus produktas, kuris padengia plaukus ir galvos odą plėvele, ir kvėpuoti jai nėra galimybių. Celofanas naudojamas tam, kad gauti šiluminę reakciją, o šiluminė reakcija pagreitina procesą.
Papildyta:
QUOTE(mecia @ 2008 11 17, 19:40)
Butu labai malonu jei jus, kreipiuosi i cia konsultuojancia kirpeja, idetumete savo plauku nuotraukyte,
nes realiai as pati kerpuosi tik pas tokia kirpeja kurios plaukai labai gerai atrodo, tik pas tokia pacia noreciau ir konsultuotis 
tai gal parodysite kokius stebuklus jusus plaukams padaro
visos shaumos, avon ir palette?
pas mane nesikerpat
man už konsultacijas taip pat nemoka, aš pati norėjau patart, bet jau imu gailėtis, nes tik nervus gadinuosi
Prie ko cia AVON?!!!! aš pasakiau, kad purškalas saugantis nuo karščio yra neblogas, kitokių priemonių aš net nevardinau, ir pati kitokių nenaudoju, nors bandytos. Kalbėjau apie shwarzkopf liniją, nes zinau, kad ji gera, bet netik shauma jjuk ten įeina, ar ne?
Mano plaukai zemiau pecių, dažyti, ir tiesinami ir pan varginami, bet atrodo gražiai. Nedesiu foto tik todėl, kad per daug cia blogų komentarųblondes lietuvaites į mano daržą mėto.
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2008 11 17, 17:57)
Zenzenio kapsuliu kaune pirkau (bet pries gera pusmeti uz 5 Lt 1 vnt) Mickeviciaus gatveje - "prekese kirpykloms"

Ir tikrai po 6 kapsuliu jau turejau "eziuka" - o dbr uztenka ir kapsuliu su placenta is "eurokos" po 2 Lt
P.S. pritariu visoms, pasisakiusioms pries sios temos autores profesionaluma - nes matyti, jog jos "profesionalumas" apsiriboja kirpeju kursais