QUOTE(davija @ 2009 01 01, 11:26)
cipciuk, o juodajam miškui vyšnias reik
sumest į grietinėlę 
kažkaip man taip pasirodė jūsų gamybos procese

ir dar ant viršaus užpiltas šokoladas tai vistik pastingsta ir
sunkiau tortą pjaut, kaip jį tokį minkštesnį padaryt
Mano Juodasis Miškas gavos toks suchaltūrintas, grietinėlę pirkau 35, nes paskutinę dieną niekur neberadau 36

beplakant grietinėlę sugedo aparatas

tai ji net iki galo neišsiplakė. Bet skonis vistiek nerealus, biskvitas

grietinėlė su vyšniom

Tik kitą kartą į
vidurį nedėsiu šokolado, man ten ir taip skanu
Taip , sumetu ant jau uzteptos grietineles ir ispaudziu ( nebutina ) , o sokoladas pas mane ne kietas

, juk kai lydai ipili pieno ar vandens , pjaunasi labai minkstai ( man galetu buti kietesnis

)
O I VIDU AS SOKOLADO NEDEJAU , MAN JO PAKANKA IR ANT VIRSAUS