jei tortas buvo darytas 18 cm formoj, o as noriu 28 cm, tai man uzteks kremo kieki dvigubinti? (konkrteciai cipciuko Marguti noriu daryti)
QUOTE(MAMICY @ 2008 12 09, 09:05)
jei tortas buvo darytas 18 cm formoj, o as noriu 28 cm, tai man uzteks kremo kieki dvigubinti? (konkrteciai cipciuko Marguti noriu daryti)
Na taip iseina ......kad dvigubinti , bet zinokite maniskis buvo laaaaabai aukstas , as dar itiesiau kep. popieriaus ir taip pakeliau , kad galeciau viska supilti ......zodziu gerai arsiskaiciuokite , aisku jeigu liks ne didele beda



QUOTE(triušė @ 2008 12 08, 15:01)
kaupios NAPOLIONUI
bet kaip baisu pirma syki kept
gal dar syki perspekit i ka labai ,labai tureciau atkreipt demesy,kad nesugadint ko
bet kaip baisu pirma syki kept

gal dar syki perspekit i ka labai ,labai tureciau atkreipt demesy,kad nesugadint ko

Ir as kaupiuosi, nors jau nebe pirma karta kepsiu

Mano patarimas butu - pries tai gerai atsaldyk sviesta saldytuve, bet i saldymo kamera nereikia, nes taps jau per kietas. Pries atsaldant sviesta, patogu (bent jau man) susipjaustyti ji i mazesnius gabaliukus. Kai kaposi sviesta su miltais, tai stengis labai negaisti ir tai atlikti kuo greiciau, ypac jei patalpoje silta, nes kuo toliau tuo sviestas minksteja, to pasekoje gali pradeti darytis kose limpanti prie peilio, o nebe biri mase.
Kai pirma karta dariau, tai nezinau kaip tai sugalvojau, bet sviesta palikau atsilti iki kambario temperaturos... spekit ar kas nors man is to gavosi



1. Kokio skonio pertepamas kremo pusfabrikatis turi būt??
2. Kokio dydžio forma biskvitui turėtų būt?
3. Kaip tiksliai ir konkrečiai perpjaunam biskvitą? Karštą dar ar atvėsusį?
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 12 09, 14:44)


1. Kokio skonio pertepamas kremo pusfabrikatis turi būt??
2. Kokio dydžio forma biskvitui turėtų būt?
3. Kaip tiksliai ir konkrečiai perpjaunam biskvitą? Karštą dar ar atvėsusį?
Pagalba jau cia

1. grietineles arba vanilinis ,
2. mano buvo 18 , patariu, pagal ta recepta kepti ne didesni kaip 25 cm.
3. biskvitas geriausiai pjaunasi kita diena , bet pagal sita recepta galima pjauti ir atsalusi( pilnai ), siulau su silkiniu siulu ( tik jokiu budu ne karsta) !!!!!
Merginos, ar ganšas tinka tik papuošimui, ar ir tarp biskvito, kaip kremas?

QUOTE(miskouoga @ 2008 12 09, 17:45)
Tai kremas , jis tinka ir tam ir anam varijantui , be to jis be galo skanus

QUOTE(cipciukas @ 2008 12 09, 17:48)
Ačiū

Dar prie to pačio, kur dažniausiai būna 36 % grietinėlės?
QUOTE(miskouoga @ 2008 12 09, 17:51)
As jos be problemos gaunu IKI , bet esu maciusi ir MAXIMOSE , tik nelauk savaitgalio , bu gali tik tuscia lentyna pabuciuoti

Nezinau, kurioj temoj paklausti, tai klausiu cia
Mergaites, reikia patarimo. Arteja sventes ir mokykloj mokytojai sves (vaikai tuo tarpu vaidins ir kazkaip juos linksmins). Kilo ideja iskepti viena dideli torta mokytojam. Galvojau iskepti kazkoki tortuka ir ji knygos formos padaryti(transportuot lengviau ir, atseit, su prasme
). Problemu nebuvo kol rimtai susimasciau, kokio didzio tas tortas turetu iseiti ir kaip reiketu apskaiciuoti produktu kieki
Padekit
Visi patarimai priimami (papuosimo, formos, vidaus turinio)



Padekit


QUOTE(Masiania* @ 2008 12 09, 18:10)
Nezinau, kurioj temoj paklausti, tai klausiu cia
Mergaites, reikia patarimo. Arteja sventes ir mokykloj mokytojai sves (vaikai tuo tarpu vaidins ir kazkaip juos linksmins). Kilo ideja iskepti viena dideli torta mokytojam. Galvojau iskepti kazkoki tortuka ir ji knygos formos padaryti(transportuot lengviau ir, atseit, su prasme
). Problemu nebuvo kol rimtai susimasciau, kokio didzio tas tortas turetu iseiti ir kaip reiketu apskaiciuoti produktu kieki
Padekit
Visi patarimai priimami (papuosimo, formos, vidaus turinio) 



Padekit


As tai kepciau meduti. Ten ir skanus tortas, ir is vienos normos gali gautis puiki didele knyga! O jei dar didesnes reikia, tai galima bandyt is pusantros normos daryt. Papuosima maciau kaip knyga ten, kur tas sernas ir smegenys



Kaip uzsimaniau torto


Sese ka tik atsiunte foto, pirma karta gyvenime dare tortuka



As irgi apie meduti galvojau is pradziu, paskui dar pagalvojau apie koki biskvitini, bet vis tiek labiau linkstu prie meducio. Bijau, kad ir 1.5 normos bus per mazai
