QUOTE(Ice tea @ 2009 03 04, 18:21)
O ta dryzuota man rodos tik i vazona ir sodinti reikia, nes ant virselio vazonas nupiestas Ar as cia klystu

O is kur gavai tokiu groziu

As asmeniskai lauke neauginu kaliju, tik ant palanges. ir siaip man kazkaip netikes LT oras atrodo joms visa vasara isbuti lauke- daug lietaus, bijociau kad nesuputu. Nors

Neturiu nuomones situo klausimu
ko gero, dryžuota tik vazonui skirta
dryžuotą pirkau RIMI MEGOJ, o tą dracunculus - SENUKUOSE, abi po 13 litų maždaug.
neparašei apie naujus gumbus ir apie tai, ar sezoną nugyvenęs senasis kalijos gumbas kiek paauga?
dėl puvimo.. aš nebijočiau lauke augint. Gi kardeliai (gladiolės) auga ir nesupūna.
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 03 04, 20:25)
Tos dryzuotos -nerealios
Maniskes juodosios(buve),pernai augo nelabai sauletoj vietoj kambaryje ant zemes,buvo be galo istyse,.ziedkocio ilgis apie metra,tai griuvinbejo i visas salis,ramsciau ramciau kiek galejau...
O as siandien nusipirkau tris piccaso gumbus,sodinsiu ant palanges,nusipirksiu zemiu ir jau kisiu ,nieko nelaukus
"picasso" ir aš turiu, ir "green godess"..
turgely dar moteriškę užtikau, prekiaujančią spalvotom kalijom. Nu gal ji labai optimistė, bet man sakė, kad kalija gali išleisti iki 12 žiedų

Baisiai daug atrodo.. na bet didelis gumbas gal ir gali tiek per vasarą išaugint.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...