Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

naitai,sakydama dideli gumbai turiu omeny,valgomos bulves dydzio gumbus,tik plokscius,nes dar pamenu kaip gavau pagalvojau oho perskyrus i tris dalis viena gumba butu dar trys nemazi biggrin.gif
O parduotuvese tai mazesni buna.
Mano viena drauge is LT siunciasi is ebay,rubus vaikiskus.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 03 05, 21:00)
Laikyti ne iki šalnų, o iki jos praeis wink.gif Ir pas mane jos lenda, na tai kas..Rodo, kad bunda. Jos maitinasi medžiagomis, esančiomis gumbo viduje. O jei liesit-augins šaknis.

nelabai supratau blush2.gif ,as saviskes istraukiau is rusio,padejau ant palanges ,jau kokia pora kartu liejau,lenda dabar,tai kaip man ju neliet ar kaip g.gif
Atsakyti
atsinešiau iš rūsio savo kaliją.. štai ką iškasusi iš žemių radau

user posted image

lygiai tiek pat kiek ir pasodinau g.gif tai palikau dabar taip... pradės leist uglius, paosdinsiu g.gif
Atsakyti
as tai kaip idejau rudeni su zemem i rusi tai nieko nekasinejau ,istraukiau ir ant palanges,nu tik pakrapsciau pazejau ar gyvos,o ten jau kalasi blush2.gif
Atsakyti
Uztikau kaliju idomesniu cia Pati vaziuosiu pirkti Captain Jody, nes svajoju apie sita rolleyes.gif
Apie kainas galesiu parasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 03 08, 23:19)
O parduotuvese tai mazesni buna.
Mano viena drauge is LT siunciasi is ebay,rubus vaikiskus.

tai tikrai, parduotuvėse mažesni, ir žymiai.

iš eBay vaikams siunčiuos drabužius praktiškai visus... jau du metus.. LT perku tik triusikėlius ir maikutes apatines. Kai užeinu į vaikų miestus ar čipolinus, nesuprantu į kainas žiūrėdama, kas ten gali ką įpirkti... tik tas, kas nežino, kad užsieny pigiau visi drabužiai unsure.gif

QUOTE(zuzla @ 2009 03 08, 23:45)
atsinešiau iš rūsio savo kaliją.. štai ką iškasusi iš žemių radau

labai gražiai ir sveikai atrodo. Tai jau žiedų šiais metais sulauksi wub.gif
šiand sukau sukau ratus apie floristikos kioską prekybos centre. Matgi skintų spalvotų kalijų turėjo rolleyes.gif

QUOTE(Ice tea @ 2009 03 09, 15:09)
Uztikau kaliju idomesniu cia Pati vaziuosiu pirkti Captain Jody, nes svajoju apie sita rolleyes.gif
Apie kainas galesiu parasyti  mirksiukas.gif

kainos nuo 8,5 iki 9,5 lito. Ir kam Tu pasakei šitą adresą doh.gif ir vėl verks mano piniginė.
šiand pirkau Kauno Akropolio maximoj po 6,49 LT. Na su ženklinimu tai ten kažkas netvarkoj, nes ant pakuotės žydi geltonos kalijos, o parašyta "Black magic". Kaip man, tokiai gėlininkei, tai gerai bus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 03 09, 16:18)
kainos nuo 8,5 iki 9,5 lito. Ir kam Tu pasakei šitą adresą  doh.gif  ir vėl verks mano piniginė.
šiand pirkau Kauno Akropolio maximoj po 6,49 LT. Na su ženklinimu tai ten kažkas netvarkoj, nes ant pakuotės žydi geltonos kalijos, o parašyta "Black magic". Kaip man, tokiai gėlininkei, tai gerai bus laugh.gif

Rimtai, tokios kainos bigsmile.gif Tai tikrai leksiu kita savaite, nes dar kelis amarilius prigriebsiu blush2.gif
Del Maximos, tai as jau padejau taska- pirkau du amarilius TIPO skirtingus, o gavosi kad abu eiliniai ir nei vienas neatitiko etiketes doh.gif
Tai sakiau, nuo siol tik zydinti, arba su cekiu ir galimybe grazinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 03 09, 13:09)
Apie kainas galesiu parasyti  mirksiukas.gif

oho kokiu grozybiu cia yra wub.gif dar viena pagunda doh.gif
Atsakyti
Vakar buvau nubegusi blush2.gif Tai prisipirkau kvietku....... doh.gif
Ir viena savo svajoniu kalija didis.gif Kad tik tokia ir butu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 10 kovo 2009 - 10:40
QUOTE(Ice tea @ 2009 03 10, 12:40)
Vakar buvau nubegusi blush2.gif Tai prisipirkau kvietku....... doh.gif
Ir viena savo svajoniu kalija didis.gif Kad tik tokia ir butu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image

nu nu plačiau prašom cool.gif
aš ryte negaliu, nes dirba nuo 11 val. Ir vakare neišeina, nes vaikas miega pietų miegutį, o po to reikia pas kitą lėkti doh.gif o tie gėlininkai tik iki 17 val dirba.

Labai gražios kalijos wub.gif o čekutį grąžinimui pasiėmei laugh.gif, jeigu ne taip žydės unsure.gif

vakar dar prekybcentry su tokia moteryte persimetėm pora žodžių. Ji pamatė, kad aš tas kalijas graibau, sako: - po mėnesio jos bus pigiau bigsmile.gif .
Po to parodė lelijas, kurias pirko pernai. Nu gražios baisiai. Tai sakė, kai tik pražydo jos kolektyviniam sode, tai iškart su šaknim ir pavogė doh.gif
Nu tai paguodžiau, kad tikrai gražios lelijos buvo.

o gal ir gera mintis, kad na ne po mėnesio tai po dviejų kris tos gumbų kainos? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 03 10, 15:09)
nu nu plačiau prašom cool.gif
aš ryte negaliu, nes dirba nuo 11 val. Ir vakare neišeina, nes vaikas miega pietų miegutį, o po to reikia pas kitą lėkti doh.gif  o tie gėlininkai tik iki 17 val dirba.
Labai gražios kalijos  wub.gif o čekutį grąžinimui pasiėmei laugh.gif, jeigu ne taip žydės  unsure.gif

Cekio gyvates nedave- juodais prasuko lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet sakiau, kad atnesiu atgal, jei ne tokia bus tongue.gif
Siaip jie dirba ir sestadieni, tik sunku su jais ten, nes dirba sau, tai manau reiktu pasiskambinti. As vakar juos uztikau apie 17:30 ir prabuvom iki 18 val., nes viena babyte iiiiiilgai rinkosi mirksiukas.gif
Lekiu namo- ryt sodinsiu savo gelytes ir lauksim rezultatu bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai siandien reikes zemeiu nusipirkt ir jau kist i zeme savo naujokes wub.gif
Atsakyti