Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(kutuke @ 2008 11 14, 12:54)
Cia pasirodo irgi kalijos,  koks dydis  blink.gif

As panasaus dydzio maciau Peru dziunglese. Jie ten jas vadina "Dramblio ausis". Paieskosiu foto ir ikelsiu jei rasiu mirksiukas.gif
Radau, tik jin kazkokia ne tokia- lapu nesimato, tik ziedas, bet lapai tai patikekit- tikri kalijos, net pats gidas sake, kad cia kalijos rusis blush2.gif

user posted image

O cia siaip dziungliu grozis. nesusilaikiau Jums neparodzius, nors ir ne i tema ax.gif mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 14 lapkričio 2008 - 13:47
Mamikės, patarkit, gryžus spalio 31 radau kaliją visiškai nudžiūvusią. Aš ją nuskabiau ir išėmiau iš vazoniko (bulvytę). Padėjau į dėžutę, o šiandien apžiūrėjau - lyg ir lenda kažkas. Nežinau ką dabar daryti, ar laukti kol pasimatys kas ten lenda, ar kišt į žemes? Nors gėlė per dvi savaites kažin ar pailsėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2008 11 14, 14:09)
Mamikės, patarkit, gryžus spalio 31 radau kaliją visiškai nudžiūvusią. Aš ją nuskabiau ir išėmiau iš vazoniko (bulvytę). Padėjau į dėžutę, o šiandien apžiūrėjau - lyg ir lenda kažkas. Nežinau ką dabar daryti, ar laukti kol pasimatys kas ten lenda, ar kišt į žemes? Nors gėlė per dvi savaites kažin ar pailsėjo  g.gif

Mano irgi leido, bet padejau kur tamsiau ir vesiau, tai toliau miega ax.gif

Ice Tea negalvojau kad dziunglese buna tokiu groziu wub.gif
Rena man ta foto irgi super, noreciau toki kaliju darza namie turet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2008 11 14, 14:09)
Mamikės, patarkit, gryžus spalio 31 radau kaliją visiškai nudžiūvusią. Aš ją nuskabiau ir išėmiau iš vazoniko (bulvytę). Padėjau į dėžutę, o šiandien apžiūrėjau - lyg ir lenda kažkas. Nežinau ką dabar daryti, ar laukti kol pasimatys kas ten lenda, ar kišt į žemes? Nors gėlė per dvi savaites kažin ar pailsėjo  g.gif

Kisk, lai miega mirksiukas.gif Maniskes pradejo leisti "kazka", o dabar tik viena normaliai leidzia, o kitos dvi taip ir pupso su tuo "kazkuo" zemese mad.gif bet jau atgal as ju nemigdysiu, lai sau zinosi, kaip mane apgaudineti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš šiandien apžiūrėjau savo vienintelės kalijos svogunėlius. Jų buvo du vienam vazonėlyje. Kažkas irgi lenda. Tai ką man dabar daryti? Taip palikti tuos svogūnėlius "atvirus"? Neišti į žemes? blink.gif Kiek laiko taip juos laikyti? Kažkaip skaičiau ankstesnę jūsų temą, bet nelabai radau koncentruotos informacijos sad.gif Taip norėčiau užsiauginti šitą gėlytę...
Atsakyti
Sveikos,
Aš irgi auginu kaliją, prieš kokius 3 metu draugė davė daigelių. Žiemą laikau namie, kai atšyla oras išnešu į lauką ir pasodinu į gėlyną. Šiemet pasodinau į daržą mat gėlyne nebebuvo vietos ir galvojau, kad paliksiu ją lauke, lai eina velniop, atsibodo man ją tasyti schmoll.gif ir...... ką gi jūs manot, ta kalija matyt suprato mano kėslus, tai , kad išaugo, kad išbujojo, dabar jau 3 žiedai žydi ir dar 2 tai tikrai matau, kad išaugins, tai man jos pagailo ir parvilkau namo, problemų turėjau su vazonu, nes reikėjo lb. didelio, skaidyti bijojau, kad nepakenkti žiedams. Keletą lapų nugeltonavo, bet bijau nukirpt, nes būtent iš ten matau ,,pareina'' žiedai.

kažkaip nesu girdėjusi apie jokius kalijų gumbelius blush2.gif , gal juos turi tos mandresnės, spalvotos kalijos?

štai mano didčkė žiedo dydis kaip du mano delnai biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aderaa: 14 lapkričio 2008 - 21:23
Aderaa pas tave ta senovine kalija ji gumbu neturi schmoll.gif Ja dauguma vasara sodina darze,o ant ziemos parnesa i namus.Ziema ji zydi.
O spalvotos Kalijos turi gumbus ir jos zydi vasara,o ziema jas reikia migdyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ina' @ 2008 11 15, 15:14)
Aderaa pas tave ta senovine kalija ji gumbu neturi  schmoll.gif Ja dauguma vasara sodina darze,o ant ziemos parnesa i namus.Ziema ji zydi.
O spalvotos Kalijos turi gumbus ir jos zydi vasara,o ziema jas reikia migdyti. 4u.gif

Va cia tai geras! blink.gif tai gerai kad parnesiau savo kalija senovine, o tai migdyt buvau susiruosus, bet ji ne velnio nemiega, tai paliejau ir leidzia lapus vel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ina' @ 2008 11 15, 16:14)
Aderaa pas tave ta senovine kalija ji gumbu neturi  schmoll.gif Ja dauguma vasara sodina darze,o ant ziemos parnesa i namus.Ziema ji zydi.

Tai ačiū už paaiškinimus, biggrin.gif aš taip ir galvojau , kad tos naujoviškos , spalvotosios su tais gumbeliais. Vieną kažkada turėjau tokią juodai violetinę, bet nemokėjau augint tai ji numirė. verysad.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Oi mergaitės kaip gražu pas jus naujuose namučiuose wub.gif Kutukė grožių kiek pridėjai tai net galva svaigsta o štai dėl sėklų,tai skaičiau,kad jas reikia kuo šviežesnes sodinti.Taigi lauksiu kito žydėjimo ir sėklyčių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2008 11 16, 15:15)

Kaip gražu, nuogo kūno glotnumas ir lengvas kalijų prislietimas wub.gif
Atsakyti