Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

nu aš irgi susodinau savo spalvotąsias kalijas į žemč.. dabar lauksiu, kas iš jų bus:) jau mačiau kalasi daigeliai. Auginti nutariau vazonuose. Kažin, o kokiom trąšom jas tręšti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 04 20, 13:58)
Pamirsau doh.gif  Vakare permesiu i darbini kompa ir ryt jau pasirodysiu  blush2.gif

bigsmile.gif lauksim nail.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2009 04 20, 16:33)
Kažin, o kokiom trąšom jas tręšti? g.gif

pavartytum kelis psl atgal, sužinotum bigsmile.gif
Atsakyti
Pasirodom mirksiukas.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 04 21, 08:27)

šitos tai nerealios wub.gif
Atsakyti
Pasirodom mirksiukas.gif

kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
klausyk, o kaip tavo tas gumbiukas oranzines, gyvas g.gif kur Kutuke atveze g.gif
Atsakyti
Pasirodom mirksiukas.gif
user posted image  user posted image

Nerealiai gražu! Puikus pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif žiūriu temukė jau klesti,visos sodina ir ūgliukai pas kitas jau nemaži thumbup.gif na o man tai su pernykštėm kalijom labai nepasisekė ir su tom kur Kutukė parvežė taip pat doh.gif Sušalė mano gumbeliai verysad.gif ,bet prisipirkau naujų tai pasisodinau aštuonių rušių ir tokią kaip pas Ice tea morkinę turiu,kad tik sudygtu svarbiausia dabar rolleyes.gif
Atsakyti
as tai irgi laukime ax.gif
Atsakyti
mano tai dar tik viena iskiso zalia snapiuka is po zemiu ax.gif
Atsakyti
as tai jau kai sodinau jas, tai jos buvo su snapukais, tai turetu ne uzilgo pasirodyt, bet va Katukes atvestine buvo be snapuku, tai vat ir idomu ar islys kas nors g.gif
Atsakyti
Zinok, net nezinau- kazkuri sugalvojo puti doh.gif O visos kitos sukistos i zemes ir augina kol kas lapus mirksiukas.gif

O puokste dare turguje ir visai uz papigiai thumbup.gif Namie dar paziuresiu is kitu baliu, nes sitos tai visos is musu vestuviu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 21 balandžio 2009 - 10:34