Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(Ice tea @ 2009 04 21, 11:33)
Zinok, net nezinau- kazkuri sugalvojo puti  doh.gif O visos kitos sukistos i zemes ir augina kol kas lapus mirksiukas.gif

tada teks laukt ziedu biggrin.gif
Atsakyti
victory.gif perskaičiau viską viską apie kalijas.. taigi, ne tik amariliais, pelerganojimo, tai dar ir kalijom visas namas apstatytas... Gerai, kad mano vyras nemato, kaip aš jas perku, nes iš namų išvarytų doh.gif
tai kalijų dabar jau prisodinau 4 spalvų+viena lietuviška tradicinė auga:) Ką, gi, žiūrėsim, kas išeis iš to mano auginimo:) Beje, mano visos kalijos maximoj arba senukuose pirktos... jau 2 leidžia ūglius pasodintos vazonėlyje, o kitos dar nekruta, nors į žemę sukišau.. dėl vienos, tai įtariu reikės atkrapštyt ir pažiūrėt ar ne aukštyn kojom pasodinta doh.gif
Atsakyti
as tai esu is Nojaus seklos, tos firmos, kai gumbu papirkaliojau, o poto uzaugo visai ne tas kas ant paveiksliuko, tai dabar jau atsargiai ziuriu i tuos maximinius, na nebent kai kitos firmos buna, bet jie ir buna brangesni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 04 21, 14:33)
as tai esu is Nojaus seklos, tos firmos, kai gumbu papirkaliojau, o poto uzaugo visai ne tas kas ant paveiksliuko, tai dabar jau atsargiai ziuriu i tuos maximinius, na nebent kai kitos firmos buna, bet jie ir buna brangesni ax.gif

is "Nojaus seklos" siemet pirkau 1 naujove "Carmin Red" mirksiukas.gif bus matyt g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Ice tea ir Rena kur jum daviau tuos gumbelius, gali ir neprigyti, nes tik neseniai suzinojau, kad geriausia gumbelius atskirti pries sodinima doh.gif , tai neaisku kas ten is ju bus.
Ice tea labai grazi puokste wub.gif

As saviskes susodinau, ir nezinau kur kuri, sumaisiau gumbus, lauksim staigmenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2009 04 21, 22:08)
Ice tea ir Rena kur jum daviau tuos gumbelius, gali ir neprigyti, nes tik neseniai suzinojau, kad geriausia gumbelius atskirti pries sodinima  doh.gif , tai neaisku kas ten is ju bus. 

As saviskes susodinau, ir nezinau kur kuri, sumaisiau gumbus, lauksim staigmenu  ax.gif

na man paciai, jau dabar lb idomu ax.gif

as irgi nzn kur kuti, bet pernai ir nezydojo viena g.gif

Atsakyti
O mano pernykste nukankinta kalija dabar pasipuosusi 3 nuostabiais žiedais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(:)Vitalija:) @ 2009 04 22, 08:32)
O mano pernykste nukankinta kalija dabar pasipuosusi 3 nuostabiais žiedais  wub.gif

NEMATOM NEMATOM bigsmile.gif bigsmile.gif
O kaip tu ja pernai kankinai g.gif

Beje, daugiau puoksciu su kalijom neradau kompe, tik foto naturoj. Nes kai eini pirsliais, tai dazniausiai fotiko nesiimi, o perki BRANGIAS foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(:)Vitalija:) @ 2009 04 22, 08:32)
O mano pernykste nukankinta kalija dabar pasipuosusi 3 nuostabiais žiedais  wub.gif

pasirodom bigsmile.gif

Atsakyti
Nepasirodysiu, nes technikos neturim... verysad.gif Viena sau gėrėsiuos.

Šiuoje nuotraukoje žiedai tokie kaip mano, tik lapai be baltų dėmių.
http://images.google...tAo-L_QbMt9z1Dg
O kankinimų istorija labai išsamiai 4 šios temos puslapyje pateikta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo :)Vitalija:): 22 balandžio 2009 - 08:23
QUOTE(:)Vitalija:) @ 2009 04 22, 09:22)
Nepasirodysiu, nes technikos neturim... verysad.gif  Viena sau gėrėsiuos.
O kankinimų istorija labai išsamiai 4 šios temos puslapyje pateikta  blush2.gif

Gaila, bet uzteko ir sito grozio mirksiukas.gif
O kankinimo istorija persiskaiciau dar karteli ir prisiminiau tongue.gif
Nu fainai kad atsigavo thumbup.gif thumbup.gif
O tuos visus atskirtus gumbus i viena vazona sukisai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 22 balandžio 2009 - 09:16
Taip visus į vieną vazoną. Ten kokie 5 gumbai buvo - 2-3 didesni ir 2 maziukai visai. Dabar prikerojęs visas vazonas ir dar naujų atžalėlių lenda. Aš vis trąšom palepinu, kur lieka po orchidėjų mirkymo, tai pas mane dabar net sakyčiau vešlesnis krūmas nei prieš dalijimą pernykštį. Tik žiedų ne tiek gausu - tik trys, bet ir tuo labai džiaugiuosi.
Atsakyti