Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

Net jau neprisimenu, kada pasodinau doh.gif

Ice tea spalva jauciu bus rozine
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2009 04 24, 13:01)
Pas mane jau greit bus vienas ziedas  thumbup.gif  dar lapiukai net neisisuke, o jau ziedas vianas matosi  thumbup.gif

kaip fainiai atrodo bigsmile.gif thumbup.gif
o as vis atkapstau tavo gumbuka ir vis ziuriu ar keiciasi ten kas ar ne doh.gif paranojike kazkokia pasidariau lotuliukas.gif
Atsakyti
nu va.. šiandien apžiūrėjau, kad keturios skirtingos kalijos jau sudygę ir auga, pasidarė ramiau, bet nerimas dėl dar vienos graužė širdį.. atkapsčiau, o ką gi - vaizdelis kaip pas egleja buvo - ogi ir daigas ir šaknys augo žemyn... doh.gif nu žioplė doh.gif įkišau iš naujo, svarbu kad auga, gal atsigaus...nu bet negaliu sau atleist už žioplumą... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2009 04 25, 21:47)
nu va.. šiandien apžiūrėjau, kad keturios skirtingos kalijos jau sudygę ir auga, pasidarė ramiau, bet nerimas dėl dar vienos graužė širdį.. atkapsčiau, o ką gi - vaizdelis kaip pas egleja buvo - ogi ir daigas ir šaknys augo žemyn... doh.gif nu žioplė doh.gif  įkišau iš naujo, svarbu kad auga, gal atsigaus...nu bet negaliu sau atleist už žioplumą...  doh.gif

va va ,bet as kaip kisau apziurinejau is visu pusiu,ten niekas nesimate kur turi buti saknys kur daigai rolleyes.gif ,bet dabar jau viskas gerai auga mano visos smile.gif
Atsakyti
vat, mano irgi nieko nesimatė, bet tikiuosi, kad augs ir šita ax.gif
Atsakyti
nu as kai rudeni ten tuos gumbus apziurinejau, tai siaip tos saknys nera kad jau augtu is apatines dalies jos ir is virsau auga doh.gif tai jau is rudens zemeje palikau, kad dabar nesimakaluot tom pusem, nes irgi buvau pernai ne ta puse viena pasodinus g.gif
Atsakyti
o ka daryti su stiebeliais, kai ziedai prazydi.. pradeda stiebukai ruduot, juos nupjauti ar ka daryt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lempute- @ 2009 04 27, 10:29)
o ka daryti su stiebeliais, kai ziedai prazydi.. pradeda stiebukai ruduot, juos nupjauti ar ka daryt? blush2.gif

Jau kai nuruduoja, as nukerpu, arba istraukiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif jungiuosi prie Kalijų mylėtojų 4u.gif

Tik patirties 0 blush2.gif Jei viskas nuo pradžių - nusiperku gumbus smile.gif) ir kur sodinti - į lauką ar į vazoną pradžiai smile.gif) Pas mamą auga kibire dideliam puikiai .. klaust nenoriu - noriu padaryt staigmeną .

Ačiuks smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(elzė 76 @ 2009 04 27, 15:40)
Labukas  4u.gif jungiuosi prie Kalijų mylėtojų  4u.gif

Tik patirties 0  blush2.gif  Jei viskas nuo pradžių - nusiperku gumbus smile.gif) ir kur sodinti - į  lauką  ar į vazoną pradžiai smile.gif) Pas mamą auga kibire dideliam puikiai .. klaust nenoriu - noriu padaryt staigmeną .

Ačiuks smile.gif)

Siaip jau DAUGYBE kartu snekejom, kad jei turi galimybe, tai sodini lauke, jei ne tai vazone. Daugelis pirma susidaigina vazone, o paskui i kiema persodina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 04 27, 15:59)
Siaip jau DAUGYBE kartu snekejom, kad jei turi galimybe, tai sodini lauke, jei ne tai vazone. Daugelis pirma susidaigina vazone, o paskui i kiema persodina mirksiukas.gif

Ačiuks smile.gif)
Atsakyti
Liaba laiba liaba 4u.gif
Mano kalijos jau sudyge ir kasdien vis i saule stiebiasi,piccaso graziau atrodo us tas kur bus ruzavos,,,na bet paziuresim biggrin.gif
Atsakyti