Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(noras1 @ 2009 04 30, 13:38)
Sveikos, Aš pernai nusipirkau kalijų (nupigintų) maximoje. Kai sugalvojau persodinti pamačiau, kad visi gumbai supuvę. Likučius apipjausčiau ir sukišau į žemę. Šiandien jau norėdama išmesti "tuščius" vazonus, pamačiau, kad kalasi maži daigeliai. Tai jeigu galima jungsiuos prie jūsų, kad mokytis, kaip juos toliau prižiūrėti ax.gif

Tikrai priimsim mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2009 04 30, 13:17)
Man niekaip nesiseka kalijų pražydinti unsure.gif  Vieni lapai  doh.gif

pas mane irgi unsure.gif
pernai geltona dave 2 ziedus,balta viena toki neaisku tarp lapu g.gif
o dabar pas mane va kokios
user posted image
o ta virsui mazyte siemetine is zalios palapines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 04 30, 14:15)
Tikrai priimsim mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif , o sakykit ar jūs daug jas laistote, kur laikote (ar šviesiai ar ne), ar joms reikia ramybės periodo?
Atsakyti
Oho Egleja kokios tavo kalijos didelės blink.gif kaip faina.O pas mane dar tik lenda,vėlokai pasodinau. Aš saviškę geltoną liejau beveik kas dieną,nes tiesiogiai ant saulytės buvo o štai balta nuo tokio dažno liejimo supuvo verysad.gif bet spėjo padovanoti porą žiedelių 4u.gif
Atsakyti
Noriu ir aš su jumis auginti kalijas 4u.gif nusipirkau tris gumbelius ir visi jau išdygo thumbup.gif ,tai tikiuosi kad ką nors išauginsiu su jūsų patarimais,tiesa viena vis nerodė gyvybės,paskaičiau čia kad gali būti atvirkščiai pasodinta blush2.gif apverčiau ir išdygo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 04 30, 18:39)
pas mane irgi  unsure.gif
pernai geltona dave 2 ziedus,balta viena toki neaisku tarp lapu  g.gif
o dabar pas mane va kokios

blink.gif cia tavo jau siumetines kalijos thumbup.gif

QUOTE(Birutė5 @ 2009 05 01, 09:48)
Noriu ir aš su jumis auginti kalijas 4u.gif

prasom 4u.gif
Atsakyti
mano van kokia didelė, o žiedų dar nesimato unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Nu merginos ir duodat vaizdų bigsmile.gif tokios didelės kalijos,kada sodinot?Aš saviškę pagedėlę įkišau į augimo harmonus ir į žemę,lauksiu dabar kas bus cool.gif
Atsakyti
pas mane tik vos vos nosis is po zemiu iskisusios blush2.gif
Atsakyti
Maniškės irgi tik snapukus kiša iš po žemių,tik va juodoji kokie 4-5cm pasistiebusi į viršų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2009 05 03, 11:01)
Maniškės irgi tik snapukus kiša iš po žemių,tik va juodoji kokie 4-5cm pasistiebusi į viršų  thumbup.gif

o mano vienos tuos snapukus mazius aplauze cray.gif
as tai net nzn, kuri yra kuri tongue.gif
Atsakyti
Pas mane rozines jau nemazos, bet va oranzines irgi tik vos snapukai matosi, nors kartu pasodinau g.gif
Papildyta:
Is pradziu ir as nezinojau kuri yra kuri, bet dabar tai matosi, nes tos oranzines snapukai tamsesni, tokie bordo spalvos
Atsakyti