Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(kutuke @ 2009 05 03, 11:15)
Is pradziu ir as nezinojau kuri yra kuri, bet dabar tai matosi, nes tos oranzines snapukai tamsesni, tokie bordo spalvos

pas mane, tai balta ir geltona, tai vienodi lapai, tai ir nzn schmoll.gif o tavo oranzine, dar nieko neiskisus, bet as kantri ir dar vis viliuosi, kad ka nors irgi iskis rolleyes.gif
Atsakyti
Aš žinau kuri juoda,nes ją pasodinau vieną pačią ax.gif o štai tos geresnės,ne Nojaus sėklų,tai tiesiog matosi,nes jų leidžiami ūgliukai,ryškesni ir pakraštėliai jų kitokie.Va juodos tai tiesiog ugliuko pakraštėliai tokie tamsiai violetiniai o orandžinės tai tokie tamsiai geltoni 4u.gif
Atsakyti
as lb noriu dar raudonos kalijos, nu bet is tu Nojaus seklu bijau pirkt, nes jau bijau, kad kai isaugs vel bus ne ta spalva g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 05 03, 11:40)
as lb noriu dar raudonos kalijos, nu bet is tu Nojaus seklu bijau pirkt, nes jau bijau, kad kai isaugs vel bus ne ta spalva g.gif

as eksperimento tvarka mirksiukas.gif nusipirkau is ju vadinas Carmin Red, bet nuotraukoj ant pakuotes tai ji ryskiai violetine-bordine
Atsakyti
Man tai pernai pasisekė,kokias pirkau tokios ir sudygo 4u.gif Šiemet vėl prisipirkau ir tikiuos,kad sulauksiu tokių žiedelių kokie parodyti ant pakelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2009 05 03, 11:47)
Man tai pernai pasisekė,kokias pirkau tokios ir sudygo  4u.gif  Šiemet vėl prisipirkau ir tikiuos,kad sulauksiu tokių žiedelių kokie parodyti ant pakelio  4u.gif

as irgi tikiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
na tada as irgi tikiuosi, kad jums sudygs, tokios kokios ant pakiuku, jei siemet man jos zydes normaliai, tada sakiau irgi kaliju dar dasipirksiu, nes siaip, tai per vasara su vienu ziedu iskisdamos, jos mane nervina biggrin.gif
Atsakyti
Man pernai geltona keturis padovanojo o balta du žiedelius thumbup.gif tai man užteko to grožio,žinoma už daugiau nesupykčiau ax.gif
Atsakyti
o man pernai geltona viena, o balta nusmurgele nieko g.gif esu jau jas prigrasinus, kad uz tokius bajerius, laukia ju konteinerio platybes biggrin.gif
Atsakyti
mano geltona jau zieda kisa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 05 03, 14:21)
mano geltona jau zieda kisa  rolleyes.gif

sekasi gi kazkam bigsmile.gif
Atsakyti
public.fotki.comMano geltona jau pražydo thumbup.gif
Atsakyti