Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

ale kokie ydomus lapai pas tavo kalija rolleyes.gif
Atsakyti
o argi kalijos taip nedaro? galvojau, kad visos kalijos prieš lietų "verkia" g.gif
Atsakyti
mano kalija irgi isledo ziedeli thumbup.gif
zinoma ne toki dideli ir tik viena, ne kaip pas kaikurias mirksiukas.gif
bet visvien ziauriai faina savijauta thumbup.gif thumbup.gif
taip ir norisi ji "ciupineti" doh.gif lotuliukas.gif tik, kad "nenuglostyciau" kol iki galo prazys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 05 10, 23:37)
as i vazonika orchidejoms pasodinau mazaji, tai gal uzteks to dydzio g.gif Mano ukyje raso, kad 12-15 cm skersmens vazonikuose sodint spalvotasias reiketu
mano ukis apie kalijas

Tai jaučiu aš į kiek per didelius vazonus susodinau doh.gif nu bet kitais metais jau žinosiu biggrin.gif
Ačiū už straipsniuką mirksiukas.gif

QUOTE(plynce @ 2009 05 11, 11:59)
http://public.fotki....ce/mano-kalija/ sveikutės, pas mane vėl pražydo kalijos, labai džiaugiuosi nes pernai kažko žiedais neapdovanojo...

dar man kalija padeda nuspėti orus  bigsmile.gif , prieš lietutį ant lapelių galiukų pasikabina po ašarėlę  blush2.gif , turbūt perspėja mane, kad neišeičiau be skėčio  rolleyes.gif

Va pas mane panašios spalvos viena kalija turėtų būt, o kita geltona bigsmile.gif nu jei maxima neapgaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano rozine dar du ziedus leidzia thumbup.gif

Tik ziuriu pas Plynce taip graziai isiskleides, pas mane kazkoks susisukes, neissiskleidzia taip, ir labai dar neisisuke pilnai g.gif Veliau ikelsiu foto, kai labiau tie du prasiskleis
Atsakyti
O as paverksiu cray.gif Pas mane NIEKAS nezydi, net nesiruosia lysti, tik vysta ir gelsta cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 05 11, 13:46)
O as paverksiu  cray.gif Pas mane NIEKAS nezydi, net nesiruosia lysti, tik vysta ir gelsta  cray.gif  cray.gif

Tai gal labai ant saules stovi ? g.gif
pas mane ziedus krauna, bet nelabai graziai atrodo, kaip kitos savo ikele unsure.gif bet vistiek dziugu kad ir tokiais ziedukais duoda pasidziaugti wub.gif
Atsakyti
aš tai apsidžiaugsiu jei tik lapus išleis bigsmile.gif nes jie ir tokie gražūs, o jei ir žiedas bus tai šokinėsiu iš laimės wub.gif lotuliukas.gif

Kurios sulaukėt žiedais, man pasakykit... o jie kvepia? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aure111: 11 gegužės 2009 - 15:14
QUOTE(aure111 @ 2009 05 11, 16:13)
aš tai apsidžiaugsiu jei tik lapus išleis bigsmile.gif nes jie ir tokie gražūs, o jei ir žiedas bus tai šokinėsiu iš laimės  wub.gif  lotuliukas.gif
Kurios sulaukėt žiedais, man pasakykit... o jie kvepia?  bigsmile.gif  g.gif

o as apskritai dziaugsiuos jei is zemes islys biggrin.gif nes moteriske maximoj priejus pasake kad is tu svoguneliu nieko nebus nes visi isdziuve verysad.gif tai daugiau nieko ir nebeemiau, nors buvo geltonu kaliju dar...
ainu kaktusu geriau pasisodint, ju bent uzkast nereikesuser posted image
Plynce, ziedas nuostabus wub.gif ir lapai grazus ir protingi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 11 gegužės 2009 - 16:48
visi žiedeliai labai gražūs wub.gif wub.gif wub.gif

o pas mane tik lapija auga ir viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2009 05 10, 21:47)
manau gylis pakankamas mirksiukas.gif
maniskiu virs bulvytes gal 3-4cm zemes

na pas mane irgi galima sakyt ant pavirsiaus g.gif

nu jau groziu pridejot, kad tik nervai kyla doh.gif pas mane net lapu dar normaliu nesimato tik zali stagarai islinde g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2009 05 11, 15:25)
Tai gal labai ant saules stovi ?  g.gif
pas mane ziedus krauna, bet nelabai graziai atrodo, kaip kitos savo ikele  unsure.gif  bet vistiek dziugu kad ir tokiais ziedukais duoda pasidziaugti  wub.gif

Negauna jos pas mane tos saules- stovi ant siaures-vakaru palanges unsure.gif Saulyte pasiekia tik nuo kokios 15 val. doh.gif Sakau, gal saules trukumas ir yra to priezastis g.gif
Atsakyti