Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

sakalauskiene, na ir grozisuser posted imageir lapai kokie dideli wub.gif greiciau mano dygtu. reik ir man tokio ilgo vazono, bet kaip ji parsinest kad nepamatytu neisivaizduoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 05 12, 21:13)
O cia suraskit 10 skirtumu doh.gif  lotuliukas.gif ,kartu sodinau ant tos pacios palanges

matyt vieno lovelio nedamylejai arba permylejai biggrin.gif
bet jau grozis wub.gif wub.gif ka tu jom ten darai g.gif

QUOTE(Renita456 @ 2009 05 12, 21:22)
as irgi turiu zieduku bet negaliu pasirodyt nes neina ikelt nuotrauku ax.gif

viakas eina mirksiukas.gif
atsidarai psl. http://keep4u.ru/ per parinkti isidedi fotke is kompo apacioje spaudi zagruzit kai uzsikraus fotke 2 nuoroda nukopijuoji ir dedi tiesiai cia mirksiukas.gif

QUOTE(egliosha @ 2009 05 12, 22:24)
sakalauskiene, na ir grozisuser posted imageir lapai kokie dideli wub.gif greiciau mano dygtu. reik ir man tokio ilgo vazono, bet kaip ji parsinest kad nepamatytu neisivaizduoju lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau garsu pradejau juoktis
Atsakyti
Sakalauskiene nu ir grozis pas tave, jei ir ziedu nebutu, vien lapai kokie grazus, pavydziu ax.gif baltai
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2009 05 13, 02:08)
Sakalauskiene nu ir grozis pas tave, jei ir ziedu nebutu, vien lapai kokie grazus, pavydziu  ax.gif  baltai

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Pas mane net lapai nususę doh.gif Įkelsiu ryt foto- parodysiu kaip BAISIAI gali atrodyti kalijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif O tada jau turėsit mane konsultuoti- kas ne taip mirksiukas.gif
Atsakyti
O koks grozis cia visu kaliju wub.gif vat kaip sakalauskienes as irgi norejau nusipirkti, bet kad vat dura nepamaciau kainos. Tai jei begausiu pirksiu, aisku tik su daigeliu nes kitokio net neperku, kazkada buvau taip apsipirkusi, tik dabar nepamenu su kokiu augalu.
Atsakyti
sakalauskiene isduok kuo tu jas tresi nes matau baltas granules
Atsakyti
QUOTE(Renita456 @ 2009 05 13, 10:58)
sakalauskiene isduok kuo tu jas tresi nes matau baltas granules

man tos granules panasios i agroperlita g.gif ar klystu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2009 05 13, 12:48)
man tos granules panasios i agroperlita g.gif ar klystu? ax.gif

man irgi taip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Manosios jau vienas ziedas vysta verysad.gif kitus du leidzia, bet jau tokie neisvaizdus, ir lapai nususe, kazkas netinka jom, reiks bandyt i kambari nest, gal jom laukas nepatinka g.gif
Atsakyti
Sveikos fanatikes biggrin.gif
seniai galvojau apie sia gele, bet vis kazkaip nusimuilindavo sis reikalas, dabar jau va perskaiciau beveik visa tema ir zn kad varysiu i maxe pirkt kaliju biggrin.gif tik jeigu galit patarkit i ka atkreipt demesi? nes kiek maciau jos yra tokiais gumbeliais po kelis..ar jie gali but kazkokie negeri, sudziuve, numire? ar tieiog jams spalva kurios noriu ir vsio?
Atsakyti
QUOTE(Mellynake @ 2009 05 13, 14:46)
Sveikos fanatikes  biggrin.gif
seniai galvojau apie sia gele, bet vis kazkaip nusimuilindavo sis reikalas, dabar jau va perskaiciau beveik visa tema ir zn kad varysiu i maxe pirkt kaliju  biggrin.gif  tik jeigu galit patarkit i ka atkreipt demesi? nes kiek maciau jos yra tokiais gumbeliais po kelis..ar jie gali but kazkokie negeri, sudziuve, numire? ar tieiog jams spalva kurios noriu ir vsio?

Geriausiai ziurek, kad jau sudyge butu- tada tikrai zinosi, kad sveikas gumbas, zinosi kuria puse kisti i zeme ir pan mirksiukas.gif
Atsakyti
O jau grožis gėlyčių wub.gif wub.gif wub.gif
Šiandien turgui mačiau pardavinėjo gelsvas kalijas po 15 lt. lapų nedaug ir vienas žiedas bigsmile.gif Bet nepirkau laukiu kol maniškės pagaliau užaugs, nes jau po truputį lenda iš po žemių lotuliukas.gif
Atsakyti