Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

Besimokancios istatymus, pasidalinkit savo mokymosi budais ax.gif
Skaitineju, na bet nieko nepamenu, juk ten kiekvienas sakinys prasmingas, o visko mintinai tai neiskalsi g.gif
Atsakyti
pradėjau domėtis VT, ieškau kur galėčiau sudalyvauti konkurse, bet kad konkursų nelabai skelbia, gal kad metų pabaiga g.gif
dar pletką girdėjau, kad neseniai priimtus VT darbuotojus kitais metais atleis verysad.gif
sartrajana,labai užjaučiu, man ir pikta kad taip vyksta doh.gif aukoji laiką, ruošiesi, mokaisi, o paskui kai pamatai kaip viskas vyksta, dingsta noras... ax.gif
dar man davė patarimą,sako,jei į tą pačią vietą VT skelbiamos kelios laisvos vietos-yra šansas patekt, o jei tik 1-2, tai be reikalo švaistomas laikas,nes atitenka numatytam kandidatui verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2008 12 23, 09:54)
dar man davė patarimą,sako,jei į tą pačią vietą VT skelbiamos kelios laisvos vietos-yra šansas patekt, o jei tik 1-2, tai be reikalo švaistomas laikas,nes atitenka numatytam kandidatui verysad.gif

netiesa ax.gif kur kelios vietos vienu metu, tik konkurentu daugaiu, nes visi tikisi laimeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sartrajana @ 2008 12 22, 22:48)
Šiandien dalyvavau viename konkurse,na ir galiu pasakyti ,kad nusivyliau ne dėlto,kad nelaimėjau,bet kad galutinai sužlugdytas mano tikėjimas ,jog konkursą gali laimėti ne tas ,kuris gerai pasiruošęs,bet tas - kuriam ši vieta jau numatyta iš anksto. Konkursui dar neprasidėjus, jau buvo aišku ,kas laimės. Jei testo rezultatai  daugelio dalyvavusių buvo gana geri , tai per pokalbį visi buvo nusodinti, o "laimėtojos"gavo aukščiausius įvertinimus. Tiesa,prieš dalyvavimą konkurse buvau girdėjusi ,kad "toje" įstaigoje konkursai taip vyksta,bet netikėjau.Dabar jau aišku.

Bet gi galima apskusti per 3 dienas. ir per sias 3 dienas istaiga negali tvarkyti jokiu dokumentu idarbinimo laimetojo.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 12 22, 22:39)
Besimokancios istatymus, pasidalinkit savo mokymosi budais  ax.gif
Skaitineju, na bet nieko nepamenu, juk ten kiekvienas sakinys prasmingas, o visko mintinai tai neiskalsi  g.gif

As, kai mokiausi pries 3 metus, tai man patare isspresti 30 kartu skirtingus testus, nes paskui kartojasi klausimai, tik atsakymai ismetyti skirtingai arba klausimas is kitos puses. Tai va taip ir mokiausi - mintinai viska. Ir jau konkurso metu net klausimo viso nereikejo perskaityt, nes atsakyma iskart zymejau. Rezultate - 9 thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(saule27 @ 2008 12 23, 10:44)
Bet gi galima apskusti per 3 dienas. ir per sias 3 dienas istaiga negali tvarkyti jokiu dokumentu idarbinimo laimetojo.

Galima, bet ar verta g.gif verysad.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kas bandė laimę apskričių ar savivaldybių konkursuose? Įdomu, ar verta ten eiti be pažįstamų? blush2.gif O gal čia yra jau dirbančiųjų? Būtų naudinga bet kokia jūsų informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuk @ 2008 12 29, 07:59)
Mergaitės, gal kas bandė laimę apskričių ar savivaldybių konkursuose? Įdomu, ar verta ten eiti be pažįstamų? blush2.gif  O gal čia yra jau dirbančiųjų? Būtų naudinga bet kokia jūsų informaciją 4u.gif

Kai lankiau kursus, buvo nemažai iš savivaldybės, sakė be pažįstamų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimfa* @ 2008 12 29, 10:28)
Kai lankiau kursus, buvo nemažai iš savivaldybės, sakė be pažįstamų  4u.gif

O kokius kursus dar reikia lankyt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuk @ 2008 12 29, 10:46)
O kokius kursus dar reikia lankyt? 4u.gif

Yra tokia nesamonė kaip " įvadiniai valstybės tarnautojų kursai" Ten viskas tas pats iš tų pačių klausimų, kuriuos dabar mokaisi. Vnž. pinigų plovimas, nes už kursus sumoka valstybinės įstaigos, o kursai yra privalomi visiems valstybės tarnautojams tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Nimfa* @ 2008 12 29, 13:25)
Yra tokia nesamonė kaip " įvadiniai valstybės tarnautojų kursai" Ten viskas tas pats iš tų pačių klausimų, kuriuos dabar mokaisi. Vnž. pinigų plovimas, nes už kursus sumoka valstybinės įstaigos, o kursai yra privalomi visiems valstybės tarnautojams  tongue.gif .

Na ne visai tas pats. Tiesą sakant man visi išklausyti kursai buvo naujiena. Sutinku, kad tai yra pinigų plovimas. Tačiau manau, kad tie kursai naudingi, tik jie turėtų būti pritaikyti skirtingiems valstybės tarnautojams, nes vieni jau būna viską girdėję univere ar dirbdami (ypač iš teisingumo ar finansų ministerijos), o kiti nieko nežino. Kažkaip juos turėtų labiau diferencijuoti, kad būtų įdomu ir visai naujokams ir šiek tiek žinantiems. O dabar tai visiem vienodai ir visi eina tik, kad gautų popierėlį ir vėliau galėtų rinktis iš jiems įdomių ar aktualių mokymų.
Atsakyti
Na dar tokiu juokingu pasisakymu nesu skaiciusi.....
Ir dziaugciausi, kad kai kurios is cia rasanciu komentarus, nepatektu i valstybes tarnyba. Nesuprantu, ka jos ten veiks su savo ziniu lygiu!!!!!!!!!!!!!!!
Aisku, yra konkursu, kur is anksto zinomas laimetojas. Bet galvoti, kad visose istaigose tas pats, yra absurdiska. Kaip suprantu, cia merginos ketina dalyvauti konkursuose i gan zemo lygio pareigybes. Tokiuose konkursuose laimi ZINIOS, o ne uznugaris. Kiek mano patirtis ir zinios byloja, uznugariai budingesni konkuruose i aukstu kategoriju pareigybes ir tai retais atvejais!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kiek kolegu is mano istaigos perejo konkurso budu i daaaaaug aukstesnes pareigas ir be jokiu uznugariu.
Taip kad mielosios moralas: komisiju nariai labai gerai mato, kas per fruktas sedi pries juos, ka jis zino ir ar sugebes dirbti ta darba (komisijoje paprastai sedi busimas tiesioginis vadovas). MOKYKITES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(jurgenas @ 2009 01 01, 23:16)
Aisku, yra konkursu, kur is anksto zinomas laimetojas. Bet galvoti, kad visose istaigose tas pats, yra absurdiska. Kaip suprantu, cia merginos ketina dalyvauti konkursuose i gan zemo lygio pareigybes. Tokiuose konkursuose laimi ZINIOS, o ne uznugaris. Kiek mano patirtis ir zinios byloja, uznugariai budingesni konkuruose i aukstu kategoriju pareigybes ir tai retais atvejais!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kiek kolegu is mano istaigos perejo konkurso budu i daaaaaug aukstesnes pareigas ir be jokiu uznugariu.

Tikrai neabsurdiska... Toje pacioje istaigoje i aukstesni posta, - galbut, bet atejus "is gatves" i konkursa, ji laimeti labai mazai sansu (net i zemu kategoriju pareigybes). unsure.gif
Atsakyti