Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Lenuska03 @ 2009 01 08, 19:29)
Testus sprendziau ( radau cia nuoroda kur buna testai su atsakymais), o istatymus skaiciau apie savyvalda, viesasis administravimas, statybos istatymas, visa kita perverciau ir isnegrinejau ta auksciau mineta testu knyga. Manau jei tureciau daugiau laiko, rimciau perskaityciau istatymus.. na kita karta zinosiu i ka atkreipti demesi
Idemiai perskaityk valstybed tarnybos istatyma, savivaldos na o spec klausymus manau zinai ir atsakysi, kadangi patirties nemazai turi  4u.gif

Labux,
labai Tau ačiū už gerą žodį, neilgai liko laukti. Gal aš ir neteisi, bet gyvenimas parodė, kad labai daug lemia ir sėkmės faktorius. Kaip mano vienas dėstytuvas sakė, kad rezultatas yra 90 procentų darbo ir 10 gabumų, bet jis pamiršo paminėti laimingą atsitiktinumą biggrin.gif Mokausi rimtai, testuose darau po 3-5 klaidas iš 70.
Daugiau parašysiu po konkurso blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paūdrė darbas @ 2009 01 09, 08:00)
Labux,
Gal aš ir neteisi, bet gyvenimas parodė, kad labai daug lemia ir sėkmės faktorius.

Taip, bet tik tokiu atveju, jeigu nėra jau iš anksto žinomas laimėtojas. Tada gali testą išspręsti ir be klaidų-vis tiek laimės tas, kam reikia.
Bet, vis tiek, sėkmės konkurse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 01 09, 10:14)
Taip, bet tik tokiu atveju, jeigu nėra jau iš anksto žinomas laimėtojas. Tada gali testą išspręsti ir be klaidų-vis tiek laimės tas, kam reikia.
Bet, vis tiek, sėkmės konkurse  4u.gif

Ačiū,
tai ir yra sėkmės faktorius - pataikyti tada ir į tokį konkursą, kad išankstinio laimėtojo nebūtų, ko ir sau linkiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paūdrė darbas: 09 sausio 2009 - 08:37
Tai kada dalyvausi konkurse?
Atsakyti
QUOTE(sartrajana @ 2009 01 08, 22:19)
Klausimai buvo tokie, kad juos galėjo suprasti tik patys klausėjai.. Nei vienas taip ir negalėjom jų suprasti,išskyrus tuos ,kurie juos žinojo iš anksto.( cia apie NMA)

Aciu uz info smile.gif pirmadieni dalyvauju konkurse NMA, paziuresiu kaip ten viskas vyksta. Sekmes visoms kas ruosiasi dalyvauti konkursuose ir gero nusiteikimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 01 09, 11:10)
Tai kada dalyvausi konkurse?

Ateinančią savaitę.
Atsakyti
QUOTE(Paūdrė darbas @ 2009 01 09, 10:11)
Ateinančią savaitę.

na tada reikia intensyviai ruoštis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 01 09, 12:18)
na tada reikia intensyviai ruoštis  biggrin.gif

Tikrai taip, kai tai darysiu pirmą kartą, tai daug niuansų. Pvz.: jei būčiau rimtai galvojusi keisti darbą ir būtent į VT, tai kaupčiau kompe klausimus ir atsakymus, spręsčiau juos kiekvieną savaitę, ramiai, turėdama laiko vietoj romano pasiskaitinėčiau įstatymus ir t.t. Įstatymai, kaip užsienio kalba, jei nenaudoji - turi tedenciją išgaruoti, o apibrėžimų su jais dirbant tikrai nereikia, nebent nuo kokio skundo atsišaudyti, bent jau mano darbe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paūdrė darbas @ 2009 01 09, 09:00)
Labux,
labai Tau ačiū už gerą žodį, neilgai liko laukti. Gal aš ir neteisi, bet gyvenimas parodė, kad labai daug lemia ir sėkmės faktorius. Kaip mano vienas dėstytuvas sakė, kad rezultatas yra 90 procentų darbo ir 10 gabumų, bet jis pamiršo paminėti laimingą atsitiktinumą  biggrin.gif Mokausi rimtai, testuose darau po 3-5 klaidas iš 70.
Daugiau parašysiu po konkurso  blush2.gif

Saunuole, mazai klaidu darai. Manau turi daug sansu mirksiukas.gif
QUOTE(Nome @ 2009 01 09, 09:14)
Bet, vis tiek, sėkmės konkurse  4u.gif

Jei ir yra toks zmogus, kartais manau buna taip. Zmogelis is gatves, paraso testa 10, gerai atsake i klausymus o isanksto zinomas zmogus surenka maziau balu, jie negali jo priimti..tuo labiau kad viska skaiciuoja jums matant. Bent cia mano nuomone
QUOTE(Paūdrė darbas @ 2009 01 09, 12:01)
Tikrai taip, kai tai darysiu pirmą kartą, tai daug niuansų. Pvz.: jei būčiau rimtai galvojusi keisti darbą ir būtent į VT, tai kaupčiau kompe klausimus ir atsakymus, spręsčiau juos kiekvieną savaitę, ramiai, turėdama laiko vietoj romano pasiskaitinėčiau įstatymus ir t.t. Įstatymai, kaip užsienio kalba, jei nenaudoji - turi tedenciją išgaruoti, o apibrėžimų su jais dirbant tikrai nereikia, nebent nuo kokio skundo atsišaudyti, bent jau mano darbe  biggrin.gif

Va as dabar tep ir darysiu treciadieniais ir pirmadieniais spresiu testus, istatymus skaitysiu neskubedama ir ieskosiu sau tinkamo konkurso ir pareigu

SEKMES VISOMS BESIRUOSIANT KONKURSUI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenuska03 @ 2009 01 09, 13:58)
Va as dabar tep ir darysiu treciadieniais ir pirmadieniais spresiu testus, istatymus skaitysiu neskubedama ir ieskosiu sau tinkamo konkurso ir pareigu

SEKMES VISOMS BESIRUOSIANT KONKURSUI 4u.gif

Neteisningas atsakymas lotuliukas.gif , spręsti reikia visus testus. Ir tuos kur penktadieniais būna.
Atsakyti
QUOTE(Paūdrė darbas @ 2009 01 09, 14:24)
Neteisningas atsakymas  lotuliukas.gif , spręsti reikia visus testus. Ir tuos kur penktadieniais būna.

blink.gif joooo...o kodel penktadieniais? protengesni testai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paūdrė darbas @ 2009 01 09, 13:24)
Neteisningas atsakymas  lotuliukas.gif , spręsti reikia visus testus. Ir tuos kur penktadieniais būna.

kiek pamenu penktadieniais budavo tik vadovu testai g.gif

P.S. as teste pries konkursa darydavau max 2 klaidas ax.gif
Atsakyti