QUOTE(niedulis @ 2009 02 20, 22:50)
Tai ir nerasykit tos patirties. Juo labiau, kad dirbote kelis menesius. O kai pretenduosite i parduotuves vedejo ar pan. pareigas, tuomet ir parasysite, kad turite pardavejos darbo patirties.
Ir is viso, i VT priiminejama ne pagal CV, o pagal jusu parodytas zinias.
Žiūrint kur eisi. Į patirtį dėmesį atkreipia labiau, kai pretenduoji į kokias nors specializuotas pareigas, pvz. kodėl masiškai teisėjų padėjėjų konkursus laimi posėdžių sekretorės, net kai pretenduoja ne savame teisme ir tikrai sąžiningai - todėl, kad būtent tas darbas tikrai yra privalumas .Kadangi pati kažkada dalyvavau keliose vertinimo komisijose, tai tikrai taip naiviai nemanau, kad lemia tik sausos žinios. Prieš konkursą pavartai CV ir tikrai įsidėmi pavardes tų žmonių, kurių CV įstringa, o per dalį žodžiu, kai pretendentas prisistato, jį tiesiog geriau įvertini, na, parašai ne 8 opvz.9. Nors manau, kad kokioj Sodoj, ypač kai labai daug pretendentų, tas CV kažką svarbaus lemia.
Papildyta:
QUOTE(Paulina25 @ 2009 02 20, 22:59)
kaip gaila,kai zmones tokiu siauru paziuru ir toliau savo stalo nieko nemato. Del to Lietuva vis dar pirmauja Europoje pagal korupcijos lygi,nes visiems nusispjaut,kas vyksta ne jo kieme
Tai aš niekaip nesuprantu, ar čia tikslas įsidarbinti valstybės tarnyboje ar tiesiog ją pakolioti. Aš pvz. iš jos išėjau dėl per mažos algos ir dėl to, kad tu turi keletą viršininkų ir kol kokį projektą suderini ,pakankamai daug laiko praeina. Nors dabar galvoju, kad jei turėčiau pakankamai laisvės sprendimamams priimti, kokiame konkurse tikrai sudalyvaučiau ,nes privatus sektorius dėl mokesčių dabar nėra stabilus ,ir dirbdama advokate aš negaliu net keliem mėnesiams motinystės atostogų išeiti, ką visai planuoju daryti.O dėl autorės , tai įdomu,ką ji ruošiasi toje VT daryti: plačiu požiūriu naikinti korupciją , savo viršininkus STT užleisti ar pati ten patekusi kyšių laukti.