Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui už "padarytą" vaikelį?

lotuliukas.gif joooo...be prezervatyvo ir nesišlykštint dulkint galima tik diedus... lotuliukas.gif čia išvertus pažodžiui...
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2010 04 21, 11:34)
lotuliukas.gif joooo...be prezervatyvo ir nesišlykštint dulkint  galima tik diedus... lotuliukas.gif čia išvertus pažodžiui...

a ka as galiu padaryt..
Tokia tema kazkas uzvede.
Vadinasi nera jau taip malonu dulkint savo bobas, kaip atrodo is pirmo zvilgsnio...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.245 @ 2010 04 21, 14:52)
a ka as galiu padaryt..
Tokia tema kazkas uzvede.
Vadinasi nera jau taip malonu dulkint savo bobas, kaip atrodo is pirmo zvilgsnio...

A svetimas ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2010 04 21, 15:41)
A svetimas ?  ax.gif

eee ..svetimas..
Cia kitas reikalas.
Cia malonumas neispasakytas...
Todel uz padaryta vaika svetimai bobai dovanu prasyt ranka nekiltu...netgi atvirksciai..
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.245 @ 2010 04 21, 16:01)
eee ..svetimas..
Cia kitas reikalas.
Cia malonumas neispasakytas...
Todel uz padaryta vaika svetimai bobai dovanu prasyt ranka nekiltu...netgi atvirksciai..

jooo...suprantu...kožną mėnesį alimentais džiugintum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2009 01 11, 15:10)
Aš už pirmą vaiką ,atsidėkodama vyrui, padovanojau antrą  biggrin.gif

Va,va- kadangi maniškis labai gerus man "pagamino"- tai aš jam ir toliau juos dovanoju (pats prašė biggrin.gif ).
O jei rimtai- padariau skanią vakarienę, dar ir "bonką" nupirkau ta proga (kas retai tepasitaiko- jei yra didelis reikalas- parsineša pats) biggrin.gif

Jei vaiką būtų "padaręs" ne mano nuosavas, o koks užsakytas vyrukas, jei saviškis jau nebegalėtų- tai tokiam gal ir lietus diskus nupirkčiau ar kelionę užsakyčiau jei pageidautų lotuliukas.gif .
Aš už vaikų gimdymą dovanų taip pat negavau- bet mylinčios akys, žiūrinčios į mažylį ir rūpestis jo belaukiant- buvo pati geriausia dovana. Manau, kad mano vyrui mano meilės taip pat pakanka, tad nei žiedams, nei kitiems niekalams nesišvaistome.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2010 07 18, 17:45)

O jei rimtai- padariau skanią vakarienę, dar ir "bonką" nupirkau ta proga (kas retai tepasitaiko- jei yra didelis reikalas- parsineša pats)  : D

Aš už vaikų gimdymą dovanų taip pat negavau- bet mylinčios akys, žiūrinčios į mažylį ir rūpestis jo belaukiant- buvo pati geriausia dovana.

ar tiesa, kad alkoholiku akys labai traiskanotos?
Atsakyti
Nesuprantu kiek cia tu blondinu? jis vienas turi 246 anketas? Ar cia ju daug?
O siaip kvaila tema! Noreciau suzinoti: ka padovanotumet vyrui, jei rastumet ji lovoj su kita!
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2010 07 18, 22:07)
Nesuprantu kiek cia tu blondinu? jis vienas turi 246 anketas? Ar cia ju daug?
O siaip kvaila tema! Noreciau suzinoti: ka padovanotumet vyrui, jei rastumet ji lovoj su kita!

Geras klausimas drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2010 07 25, 01:21)
Geras klausimas  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

Kuris?
Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 06, 18:23)
jei vaikas butu dovana, tuomet jei jis gimtu ne toks kokio tikejomes, ji butu galima grazinti i dovanu parduotuve.
Vadinasi vaikas nera dovana...kaip rusai sako "далеко не подарок".

blink.gif blink.gif blink.gif neturiu zodziu... blink.gif kaip gali buti vaikas kitoks nei tikejotes...? blink.gif ta prasme norit ir tik berniuko rudom akim,tamsiais plaukais,maza riesta nosyte ir t.t...ir jokio kitokio...? blink.gif ir jeigu gimsta sviesiaplauke,melynaake mergyte,jus liekate nepatenkintas...ar kaip....?nelabai suprantu jusu pasisakymo,nes man atrodo ,kad tevams ju vaikas visada buna pats paciausias.... g.gif dar negirdejau,kad gyvenime kuri sis tevu sakytu...."va koks negrzus musu vaikas,mes tikejomes grazesnio..." doh.gif

kas liecia materialines dovanas,tai nedovanojau nieko.... schmoll.gif vaikas yra meiles vaisius,o ne kazkieno zygdarbis....
Atsakyti
Blondinui atsakyt negaliu- alkoholiko daug metų iš arti nesu mačius. Kažin ar pats gyvenime nesi tos "bonkos" išgėręs ir visus, kurie per šventes paragauja alkoholikais vadini g.gif .
Situacijai paaiškinti- mano vyras beveik visai alkoholio nevartoja- mano aprašytoji "bonka" buvo ne samagono, o šampano, o šiose temose dažnai atsakymai būna su pašmaikštavimu ar ironija, tad nebūtina žmonių iškart į kategorijas skirstyti.
Va pasisakiau aggressive.gif biggrin.gif
Atsakyti