Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui už "padarytą" vaikelį?

QUOTE(Medinis @ 2010 02 20, 18:16)
Ką gavot už pagimdymus?

nieko, matyt jei būčiau gavus tai būčiau brangųjį pro duris išstačiusi, norrrrs pagalvojus gavau - rūpestį ir meilę mūsų vaikams wub.gif
Atsakyti
Sveiki, na nezinau, bet as asmeniskai tai noreciau gauti is vyro kokia tai dovanele vaiko gimimo proga. Nezinau kodel, gal atsiminimui uz praleistus devynius menesiu ir dziaugsma vaikeliui atejus i musu seima, o gal kad devynius menesius man ir nebuvo taip lengva, dar pats gimdymas, ir seip demesys is vyro, uz jam padovanota nuostabiausia (dalyka), vaikeli, nes juk niekas negali nustebinti ir jiems iteikti didesnes dovaneles kaip mes moterys, jiems padovanojusios vaikeli... Aisku as savo vyro neprasau, nei uzuomenu jokiu neduodu "o tu man ka nors padovanosi vaikelio gimimo proga?" man geda, as manau kad vyras pats turetu tai suprasti, bet nenusiminsiu kad ir nieko nepadovanos, juk ne tai svarbiausia, svarbiausia kad jie padetu mums rupintis vaikeliu... smile.gif aisku kad ir mumis pasirupintu po gimdymo... wink.gif
Atsakyti
Man vien nesuprantamas pirmas dalykas tai, kad JAM PAGIMDŽIAU VAIKELĮ doh.gif Vaikus ne kažkam gimdom... o pirmiausiai sau, ne vyrui, ne seneliams, ne valstybei....
Atsakyti
QUOTE(Neatrastoji @ 2010 02 23, 09:26)
Man vien nesuprantamas pirmas dalykas tai, kad JAM PAGIMDŽIAU VAIKELĮ doh.gif Vaikus ne kažkam gimdom... o pirmiausiai sau, ne vyrui, ne seneliams, ne valstybei....

Na taip. Gimdote sau. Todėl ir dovanos turi būti jums. Gi tai žygdarbis - pagimdyt.
Atsakyti
QUOTE(Neatrastoji @ 2010 02 23, 07:26)

sau? laba diena. tai irgi savininkiškumas, kur gavėja - aš, moteris. vaikus gimdot, dėl jų pačių. kad jie suvoktų, kaip yr gera gyvent šiam pasauly, kas yra meilė:tėvų, draugų...
o ne kad užpildyt moteriškas frustracijas: man reik rūpintis kažkuom, nes katę jau turiu, vazonų turiu, o vyru rūpintis nusibodo...arba vyras tiek neatsidėkos kiek vaikas...

pastebėjau, dabar, tėvai turėdami mažiau vaikų - t.y.vienaą vaiką ar vos du-labiau juos ir savinasi...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 02 23, 11:55)
Na taip. Gimdote sau. Todėl ir dovanos turi būti jums. Gi tai žygdarbis - pagimdyt.

Niekada matyt to nesuprasiu.

Bet man toks klausimas, o jūs vyrai imat ir dovanojat???? Juk čia joks ne žygdarbis. Kaip ir padarymas ar kaip ten bevadinat nėra žygdarbis, arba leistios padaryt.... tiesiog manau jei du žmonės myli, ir sugalvoja vaikutį auginti.. tai neturėtų tas vaikas bti už kažką kažkam.

Dar kažkaip pagalvojau jei jau reikia už pagimdymą ar padarymą dovanų, tai galbūt kažkuri pusė jaučiasi kalta?
Papildyta:
QUOTE(zuzu @ 2010 02 23, 12:27)
sau? laba diena. tai irgi savininkiškumas, kur gavėja - aš, moteris. vaikus gimdot, dėl jų pačių. kad jie suvoktų, kaip yr gera gyvent šiam pasauly, kas yra meilė:tėvų, draugų...
o ne kad užpildyt moteriškas frustracijas: man reik rūpintis kažkuom, nes katę jau turiu, vazonų turiu, o vyru rūpintis nusibodo...arba vyras tiek neatsidėkos kiek vaikas...

pastebėjau, dabar, tėvai  turėdami mažiau vaikų - t.y.vienaą vaiką ar vos du-labiau juos ir savinasi...

ne tai norėjau pasakyti, kad vaikas mano ir tik mano, aš tik vieno negaliu kaip ir sakiau suprasti PAGIMDŽIAU VYRUI. Juk visgi ne kažkam gimdom....
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2010 02 23, 11:27)
vaikus gimdot, dėl jų pačių. kad jie suvoktų, kaip yr gera gyvent šiam pasauly, kas yra meilė:tėvų, draugų...

Prieš rašant siūlau pagalvot. Vaikus moterys gimdo tik dėl savęs, arba dėl pašalpų. Kitokių variantų nėra.
Atsakyti

Prieš rašant siūlau pagalvot. Vaikus moterys gimdo tik dėl savęs, arba dėl pašalpų. Kitokių variantų nėra.

nu labai graziai nuskambejo thumbup.gif galiu drasiai pasakyti.kad vaikucius gimdziau tik del saves...turejom problemele su vaisingumu,tad vaikas buvo mano svajone,mano viltis,mano gyvenimas,mano dziaugsmas... tiesiog mano dalis. o del dovanos vyrui-tai pati didziausia dovana ir buvo... sveikas,grazus mudvieju vaikas... ir net tokiu minciu nera kile,kad as dar tureciau vyrui dovanoti kazka uz padaryta vaikeli... padaryti-nesunku,o vat isnesioti sveika,pagimdyti-jau reikia pastangu... tad manau,kad kiekvienas vyras turetu savo vaiko motinai pasakyti dideli aciu ar kokiu geliu padovanoti uz leliuka...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 02 23, 12:36)

Na, je. Gaila, kad Freudo nebėra. Galėtumėt su tokiom filisofijom ir požiūriu į moterį būti jo pagalbininku. Matyt, kad šiam gyvenime nebuvo jums duota patirti, kas yra meilė, namai, šeima. Kaip gera matyti, kaip mažas žmogutis daro pirmus žingsnelius, deda šaukštą už ausies, išplečia iš nuostabos akutes. Ir tu tai supranti, kad tai dalelė tavo ir tavo brangiausio.
P.S. Būti vedusiu, susilaukti vaikų - tai dar ne šeima. Šeima, kai kojos pačios neša namo. Kai pasakai, kaip gera išvažiuoti kur nors, bet dar geriau grįžti namo. Kai leidžiantis lėktuvui, akys pačios ieško, kur tavo namai... Žodžiu, tai reikia pajausti, o žodžiai to neperduos. Atsiprašau, jei įžeidžiau.
Atsakyti
QUOTE(RITUTĖ @ 2010 02 23, 12:37)
Kaip gera matyti,...

Gera matyti? Tai dėl ko vaikus gimdot? Ne dėl savęs?

Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 02 23, 12:36)

dar yra kategorija moterų kurios gimdo vaikus kad išlaikytų vyrus prie savęs....

QUOTE(RITUTĖ @ 2010 02 23, 13:37)
Na, je. Gaila, kad Freudo nebėra. Galėtumėt su tokiom filisofijom ir požiūriu į moterį būti jo pagalbininku. Matyt, kad šiam gyvenime nebuvo jums duota patirti, kas yra meilė, namai, šeima. Kaip gera matyti, kaip mažas žmogutis daro pirmus žingsnelius, deda šaukštą už ausies, išplečia iš nuostabos akutes. Ir tu tai supranti, kad tai dalelė tavo ir tavo brangiausio.
P.S. Būti vedusiu, susilaukti vaikų - tai dar ne šeima. Šeima, kai kojos pačios neša namo. Kai pasakai, kaip gera išvažiuoti kur nors, bet dar geriau grįžti namo. Kai leidžiantis lėktuvui, akys pačios ieško, kur tavo namai... Žodžiu, tai reikia pajausti, o žodžiai to neperduos. Atsiprašau, jei įžeidžiau.

aš apie tai ir kalbėjau kad pirmiausiai turi būti meilė, po to abiejų noras turėti vaiką, stebėti pirmuosius žingsnius ir t.t bet jokių negali būti kas man už tai kad pagimdžiau ar padariau vaiką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neatrastoji @ 2010 02 23, 16:29)
dar yra kategorija moterų kurios gimdo vaikus kad išlaikytų vyrus prie savęs....

Tai dėl savęs.
Atsakyti