Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui už "padarytą" vaikelį?

QUOTE(blondinas Nr.101 @ 2008 11 18, 06:57)
...atimt vaika ir vesti moteri, kuriai auginti vaika nera kancia.

blink.gif niekas nesake, kad kancia. man nesioti lialia yra palaima, bet... patikekit, tikrai nemalonu, kai visa savaite be perstojo skauda galva, pirmus menesius mano geriausias draugas buvo tualetas. Kita karta taip budavo bloga, kas is lovos negalejau atsikelt. O reikejo ir namus susitvarkyt ir valgyti padaryt. Niekas nesako, kad tai kancia, bet ir jausmas buna ne pats maloniausias. Gerai, kad jau man tai viskas praejo smile.gif galiu ramiai dziaugtis nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2008 11 14, 13:59)
Kaip atsidekojate vyrui, kuris pasistenge jus apvaisinti?
Tik nereikia aiskint kad vaikelis tai ir yra dovana. lotuliukas.gif

Pirmą kartą pažadėjau kastruoti ir nupjauti visas atsikišusias galūnes blush2.gif
Žiūrėsim ką pažadėsiu antrą kartą g.gif

Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.101 @ 2008 11 18, 05:57)
...atimt vaika ir vesti moteri, kuriai auginti vaika nera kancia.

As ir nerasiau kad man yra kancia auginti vaikus doh.gif
Tiesiog cia vyras turetu savo vaiko motinai kaskaip atsidekoti,o ne vyruj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristeja: 18 lapkričio 2008 - 13:23
QUOTE(Nakviša @ 2008 11 18, 11:43)
Pirmą kartą pažadėjau kastruoti ir nupjauti visas atsikišusias galūnes  blush2.gif
Žiūrėsim ką pažadėsiu antrą kartą  g.gif

g.gif Čia kontracepciniais tikslais, ar toks didelis "dėkingumas"?
Atsakyti
QUOTE(mindudo @ 2008 11 18, 13:27)
g.gif Čia kontracepciniais tikslais, ar toks didelis "dėkingumas"?

Nerealus dėkingumas sąremių metu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2008 11 14, 14:59)
Kaip atsidekojate vyrui, kuris pasistenge jus apvaisinti?
Tik nereikia aiskint kad vaikelis tai ir yra dovana. lotuliukas.gif

Gera tema biggrin.gif .
Paklausiu kada ko norėtų... Nors aš jo ir neprašiau manęs apvaisinti, o kiek žinau tai ir nesistengė - netyčiukas pas mus. Tuo metu jis pas mus buvo atsakingas už saugojimąsi, tai vaikelis išeitų kaip man siurprizas g.gif .
O pagal etiketą ar už siurprizus reikia atsidėkoti dovana? gal g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2008 11 18, 00:49)
Nu nieko sau,atsidekoti blink.gif
Kaip galima isvis tokius klausimus uzdavineti?
Kazin o kaip vyras tada turi atsidekoti zmonai,kuri isnesiojo kudykeli 9men,gimde,kentejo nerealius skausmus,kuri naktim kelesi prie vaikelio ir maitino kas 2 val. kuri pamirso save per visus vargelius???

Kas myli save iki skausmo, tas dažnai neturi humoro jausmo.
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 11 19, 14:19)
Kas myli save iki skausmo, tas dažnai neturi humoro jausmo.

Kaip tik kažką panašaus ir norėjau parašyti, bet taip taikliai nebūtų pavykę thumbup.gif
Atsakyti
as jo dovana, uz visus darbus kuriuos jis padare, daro ar ruosiasi padaryt biggrin.gif lotuliukas.gif (aisku jis to nezino) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2009 01 04, 22:38)
as jo dovana, uz visus darbus kuriuos jis padare, daro ar ruosiasi padaryt  biggrin.gif  lotuliukas.gif (aisku jis to nezino)  biggrin.gif

Dovana –daikto įteikimas kitam žmogui negaunant už tai jokio atlygio. Dovanos tikslas emociškai teigiamai nuteikti adresatą. Kartais dovana siekiama išpirkti kaltę ar susitaikymo.
Atsakyti
dovana -tai vaikutis
kuri jis ir padare hihihi.gif
Atsakyti
Pats kvailiausias dalykas- versti jaustis skolingai mylima moteri uz tai, kad "padarei" vaika. Del tokiu vyru ir atsiranda vis daugiau feminisciu. Reik maziau dovanu reikalaut uz jausmus.
Vyrai vis labiau jauciasi nebereikalingi kaip seimos galvos. Jums issivysto kompleksas, kad moteris siais laikais puikiai sugeba gerai gyventi be jusu. net vaikui "padaryti" jau jusu nebereikia. O kam? kad paskui reikalautu dovanos? kad visada uz viska reikalautu atlygi? kad matyt girtus jusu ir jusu draugu snukius? Kad jausti patycias ir smurta? O dar neduok die kazkoks iskrypelis pasitaikys ir po 10 metu paaiskes, kad jis savo paties vaika tvirkina gun_bandana.gif Slkstu. Geriau nuo to visko apsisaugoti ir ramiai augintis sveikos psichikos vaika vienai smile.gif
Jusu- vyru- issigelbejimas yra "normaliu" standartiniu paziuru moterys, kurioms vyras dar reikalingas dvasiniam artumui, paramai. Kurios nori KARTU kurti gyvenima. Kurios nelaukia ir napraso jokio atlygio uz savo jausmus. Tuo paciu ir pacios labai nenoretu, kad is ju to butu reikalaujama smile.gif
Dziaugiuos, kad mano vyras yra tikrai puikus Vyras ir seimos galva. Jam net i galva neateitu paprasyt is manes atlygio uz padaryta vaika biggrin.gif Nesamone kazkokia biggrin.gif
Atsakyti